ThanosR92 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 1 λεπτό πριν, djuan1988 είπε Το προϊόν το είδες; Παραγγελία εδώ και 2 μέρες και η κατάσταση είναι στο "καταχώρηση" ακόμη. Το εχω παραλαβει απο την Παρασκευη....
djuan1988 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 1 λεπτό πριν, ThanosR92 είπε Το εχω παραλαβει απο την Παρασκευη.... Πότε στο έστειλαν δηλαδή; Πέμπτη; Τους πόντους θα τους πάρεις. 7-8 εργάσιμες γράφουν στους όρους τους.
ThanosR92 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Μόλις τώρα, djuan1988 είπε Πότε στο έστειλαν δηλαδή; Πέμπτη; Τους πόντους θα τους πάρεις. 7-8 εργάσιμες γράφουν στους όρους τους. Το εκανα αγορα την προηγουμενη Τριτη και το παρελαβα την Παρασκευη μετα απο αρκετη πιεση!
djuan1988 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 3 λεπτά πριν, ThanosR92 είπε Το εκανα αγορα την προηγουμενη Τριτη και το παρελαβα την Παρασκευη μετα απο αρκετη πιεση! Δε βλέπω να βγάζω άκρη. Πραγματικά κακή εξυπηρέτηση.
filarhos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 Παραγγείλαμε μια τηλεόραση που την είχε σε τιμή skroutz αν αφαιρεθούν και οι πόντοι είναι -60€. Για να δούμε πότε θα μπουν οι πόντοι. Πάντως το σύστημα της Εθνικής χρησιμοποιεί, τώρα πως θα περαστούν οι πόντοι... Θα δείξει την άλλη εβδομάδα...
arianosfc Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 Καλημέρα guys Εννοείται οτι η επιστροφή δεν μπήκε είμαστε στην 10η εργάσιμη. Πάλι θα χρειαστεί να είμαστε στα τηλέφωνα και να στέλνουμε αποδείξεις με mail μου φαινεται.....
ThanosR92 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 Εγώ από εχθές έχω ανοίξει αίτημα στην τράπεζα για την επιστροφή.
djuan1988 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Ούτε επιστροφή, ούτε προϊόν έχω δει ακόμη. Ίσως η χειρότερη εμπειρία που είχα με κατάστημα μέχρι τώρα. Και το χειρότερο support με διαφορά. Πραγματικά οι υπάλληλοι που απαντούν δεν έχουν ιδέα, δεν μπορούν να βοηθήσουν σε τίποτα και απαντούν με τυποποιημένες εκφράσεις, χωρίς πρακτικά να πουν τίποτα. Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2021 από djuan1988
ignome4 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 Ήμουν στο τσακ να παραγγείλω σήμερα αλλά ευτυχώς με σώσατε! Τεράστιο thanks 🙏 😆
salmp7 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 12 λεπτά πριν, ignome4 είπε Ήμουν στο τσακ να παραγγείλω σήμερα αλλά ευτυχώς με σώσατε! Τεράστιο thanks 🙏 😆 δεν έχει επιστροφή σήμερα, τελείωσε χθες οπότε θα είχες σωθεί έτσι κι αλλιώς. Η λύση είναι όταν βρίσκεις κάτι παίρνεις τηλ σου λένε που ειναι διαθέσιμο, το κάνεις κράτηση και πας στο κατάστημα και το παίρνεις. αλλιώς έμπλεξες. Φυσικό για επαρχία αυτό είναι δύσκολο. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 5 ώρες πριν, djuan1988 είπε Ούτε επιστροφή, ούτε προϊόν έχω δει ακόμη. Ίσως η χειρότερη εμπειρία που είχα με κατάστημα μέχρι τώρα. Οι πόντοι δεν μπαίνουν αν δεν εκτελεστεί η παραγγελία. Μιλαώ για online αγορά. Σε μένα μπήκαν οι πόντοι την επόμενη μέρα της παραλαβής του κινητού.
sp3cial Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 Καλημέρα. Γενικά να ξέρω. Αν γίνει η αγορά online με κάρτα της eurobank, το σύστημα με τους ποντουσ τρέχει αυτόματα; Επίσης η εθνική τράπεζα έχει το go4more. Γνωρίζει κανεις αν αυτό είναι αυτόματα ενεργοποιημένο; Ή πρέπει να το ενεργοποιήσω; Πιστεύετε ότι θα ξαναμπεί αυτό το σύστημα στο Black Friday ή Χριστούγεννα; Σορρυ αν βγαίνω εκτός θέματος.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 5 λεπτά πριν, sp3cial είπε Καλημέρα. Γενικά να ξέρω. Αν γίνει η αγορά online με κάρτα της eurobank, το σύστημα με τους ποντουσ τρέχει αυτόματα; Όχι.
sp3cial Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 Μόλις τώρα, natural_sgf είπε Όχι. Καλημέρα ευχαριστώ. Αλλά πως κάνατε την αγορά; Η φίλη μου έχει euro bank με επιστροφή πόντων. Αν πληρώναμε με αυτή τη κάρτα λογικά θα έπρεπε να μπουν αυτόματα τα λεφτά σε πόντους… κατάλαβα λάθος;
Belial Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 Αντίστοιχη προώθηση έτρεχε και το Cosmote eshop, ακόμα δεν μου έχει περάσει η χρέωση στην κάρτα και λογικά δεν φαίνεται η επιστροφή . Έχω παραλάβει το κινητό Τρίτη 20 Ιουλίου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα