PhilipposCh7 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Καλησπέρα σκέφτομαι να αγοράσω ένα εκθεσιακό μεταχειρισμένο iPhone x 64 gb από ένα κατάστημα δεν θα αναφερθώ στο όνομα του γιατί δεν ξέρω αν επιτρέπεται στο forum και απλά ήθελα την γνώμη σας αν αξίζει και πόσο ρίσκο είναι το συγκεκριμένο κοστίζει 380€ μαζί με τζαμακι φορτιστή θήκη σιλικόνης και μπαταρία ζωής 100% και 1 χρόνο εγγύηση απλά το έψαξα και είδα πως το συγκεκριμένο κατάστημα έχει 75 κριτικές που οι περισσότερες είναι πολύ καλές
onelonelystar Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 απλά σκέψου ότι το εκθεσιακό ήταν αναμένο όλο την ώρα.. η τιμή καλή είναι.. 1
koukis hlias Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 καλό θα ήταν να το ελέγξεις από κοντά για εξωτερική φθορά και με 3u tools για όλα τα αλλά (λογικά η μπαταρία θα πρέπει να είναι το μόνο πράγμα που δεν είναι original) μετά από αυτό το τηλέφωνο κατά 90% δεν θα είναι αδιάβροχο είτε γιατί δεν έβαλαν καθόλου κόλα είτε γιατί ακόμα και να την έβαλαν θα υπάρχουν ατέλειες που το καθιστούν μη αδιάβροχο 1
Dinos1973 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 21 ώρες πριν, PhilipposCh7 είπε Καλησπέρα σκέφτομαι να αγοράσω ένα εκθεσιακό μεταχειρισμένο iPhone x 64 gb από ένα κατάστημα δεν θα αναφερθώ στο όνομα του γιατί δεν ξέρω αν επιτρέπεται στο forum και απλά ήθελα την γνώμη σας αν αξίζει και πόσο ρίσκο είναι το συγκεκριμένο κοστίζει 380€ μαζί με τζαμακι φορτιστή θήκη σιλικόνης και μπαταρία ζωής 100% και 1 χρόνο εγγύηση απλά το έψαξα και είδα πως το συγκεκριμένο κατάστημα έχει 75 κριτικές που οι περισσότερες είναι πολύ καλές σε αυτη την τιμή αγοραζεις το XS. 1
PhilipposCh7 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Το Xs είναι γύρω στα 430 μαζί με καινούρια μπαταρία. Και με το iPhone x καλυμμένος είμαι απλά θέλω να είμαι ψηλό σίγουρος ότι θα μου βγει και ότι δεν θα παν τα λεφτά μου χαμένα
Dinos1973 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 4 λεπτά πριν, PhilipposCh7 είπε Το Xs είναι γύρω στα 430 μαζί με καινούρια μπαταρία. Και με το iPhone x καλυμμένος είμαι απλά θέλω να είμαι ψηλό σίγουρος ότι θα μου βγει και ότι δεν θα παν τα λεφτά μου χαμένα Το Χ ειναι μοντέλο του 2017, το ΧS του 2018. Ψαξε καλυτερα οι τιμές δεν ειναι αυτες που αναφερεις, επισεις τα εκθεσιακα ηταν 24/7 on, με ότι αυτο συνεπαγετε. 1
koutsis Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 23 λεπτά πριν, PhilipposCh7 είπε Το Xs είναι γύρω στα 430 μαζί με καινούρια μπαταρία. Και με το iPhone x καλυμμένος είμαι απλά θέλω να είμαι ψηλό σίγουρος ότι θα μου βγει και ότι δεν θα παν τα λεφτά μου χαμένα Ρε παιδιά τι τιμές είναι αυτές για εκθεσιακα; Εγώ βρίσκω μεταχειρισμένο xr με 87% μπαταρία στα 260€ σε αγγελίες στο Facebook! Ψάξου λίγο σε αγγελίες από ιδιώτες (είτε δω είτε στο Facebook) και μην αγοράζεις πανακριβες σαβουρες που πουλάνε τα μαγαζιά!
PhilipposCh7 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Για αγγελίες του Facebook κτλ δεν πολύ ψάχνω γιατί δεν ξέρεις σε τι μπορεί να πέσεις πάντως σε ότι μαγαζια έχω βρει οι τιμές είναι γύρω στα 320 με με 400 για απλά το μαγαζί που βρήκα εγώ μπορείς να επιλέξεις να βαλεις καινούρια μπαταρία
Dinos1973 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Μόλις τώρα, PhilipposCh7 είπε Για αγγελίες του Facebook κτλ δεν πολύ ψάχνω γιατί δεν ξέρεις σε τι μπορεί να πέσεις πάντως σε ότι μαγαζια έχω βρει οι τιμές είναι γύρω στα 320 με με 400 για απλά το μαγαζί που βρήκα εγώ μπορείς να επιλέξεις να βαλεις καινούρια μπαταρία Το να βαλεις καινουργια μπαταρια εαν δεν ειναι απο τα εξουσιοδοτημενα δεν θα το εβλεπα σαν θετικο, δεν θα εχεις καμια μα καμια εγγύηση!!! ψαξε καλυτερα / περισοτερο υπαρχουν απειρα XS κατω απο 400 ευρώ με υγεια μπαταριας πανω απο 90% 2
koutsis Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 3 λεπτά πριν, PhilipposCh7 είπε Για αγγελίες του Facebook κτλ δεν πολύ ψάχνω γιατί δεν ξέρεις σε τι μπορεί να πέσεις πάντως σε ότι μαγαζια έχω βρει οι τιμές είναι γύρω στα 320 με με 400 για απλά το μαγαζί που βρήκα εγώ μπορείς να επιλέξεις να βαλεις καινούρια μπαταρία Φίλε μου η καινούργια μπαταρία για να αξίζει και να μείνει το κινητό αδιάβροχο πρέπει να αλλαχτει σε επίσημο service και κοστίζει 60€. Όλα τα άλλα μαγαζιά βάζουν μαϊμού μπαταρίες και δεν κάνουν σωστή δουλειά όταν το ανοίγουν. Γενικά είναι πάρα πολύ ακριβή η τιμή που γράφεις. Σου λέω με 250 βρίσκω xr και με 400 xs max! 1
PhilipposCh7 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις απλά δεν έχω και πολύ πείρα από iphone και φοβάμαι να βρω από αγγελίες οπότε έψαχνα από κάνα καταστημα που όσο να ναι είναι πιο ασφαλές
koutsis Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, PhilipposCh7 είπε Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις απλά δεν έχω και πολύ πείρα από iphone και φοβάμαι να βρω από αγγελίες οπότε έψαχνα από κάνα καταστημα που όσο να ναι είναι πιο ασφαλές Φίλε μου σου λέω δεν αξίζει με τίποτα να δώσεις τόσα λεφτά για το x με μαϊμού μπαταρία. Με τα ίδια λεφτά παίρνεις xs max! Δες από εδώ αγγελίες από άτομα με πολλές και καλές αξιολογήσεις. Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2021 από koutsis
PhilipposCh7 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Δεν έχω θέμα να δώσω 300€ για το iPhone x απλά θέλω να είναι καλό και να μην πάνε τα λεφτά μου χαμένα απλά από αγγελίες θέλει πολύ ψάξιμο για αυτό σκεφτόμουν να παρω από κατάστημα. Πάντως αυτό με την μπαταρία το έβγαλα από το μυαλό μου Δεν γίνεται όμως να ζητήσω πιστοποίηση από το κατάστημα ότι η μπαταρία είναι αυθεντική?
koutsis Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, PhilipposCh7 είπε Δεν έχω θέμα να δώσω 300€ για το iPhone x απλά θέλω να είναι καλό και να μην πάνε τα λεφτά μου χαμένα απλά από αγγελίες θέλει πολύ ψάξιμο για αυτό σκεφτόμουν να παρω από κατάστημα. Πάντως αυτό με την μπαταρία το έβγαλα από το μυαλό μου Δεν γίνεται όμως να ζητήσω πιστοποίηση από το κατάστημα ότι η μπαταρία είναι αυθεντική? Μόνο τα επίσημα service έχουν αυθεντικες μπαταρίες. Όλα τα άλλα μαγαζιά βάζουν μαϊμού. Δεν νομίζω να θέλει και τόσο ψάξιμο στις αγγελίες. Δες κάποιον με καλές αξιολογήσεις σε καλή τιμή και παρτο. Αν μένεις και σε μαγαλη πόλη και μπορείς να συναντηθείς με τον πωλητή για να το δεις από κοντά ακόμα καλύτερα. Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2021 από koutsis 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα