SilentVoice Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Μιας και μου ήρθε στο newsletter. Για αγορές μόνο απο μέσα απο το νέο του APP, το κουπόνι "ICECREAM5" Αφαιρεί 5ευρώ εκπτωση για αγορά οικογενειακού παγωτού και έχει ελάχιστη χρέωση 5 ευρώ , οπότε αγοράζετε κάτι ακόμα για να φτάσετε τα 5 ευρώ ελάχιστο. Τα τσιγάρα δεν μετράνε στην ελάχιστη παραγγελία. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα να πληρώσετε και με κάρτα όταν έρθει στην πόρτα σας. site url: https://www.ekioskys.gr/ android url: https://play.google.com/store/apps/details?id=user.ekioskys.gr apple store url : https://apps.apple.com/gr/app/ekioskys/id1562326716 Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2021 από SilentVoice 2 3
SterThess Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 23 λεπτά πριν, Billar4s είπε Κριμα, η Θεσσαλονικη στον Καιάδα παρήγγειλα κανονικά και στην Θεσσαλονίκη ίσως η διεύθυνση σου να μην εξυπηρετείται
vali Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 5 ώρες πριν, SterThess είπε παρήγγειλα κανονικά και στην Θεσσαλονίκη ίσως η διεύθυνση σου να μην εξυπηρετείται Κέντρο στην Συγγρού, Εύοσμος και Νέα Κρήνη που δοκίμασα δεν εξυπηρετεί. Εσύ ποια περιοχή είσαι και δέχεται τις παραγγελίες σου;
SterThess Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 10 ώρες πριν, vali είπε Κέντρο στην Συγγρού, Εύοσμος και Νέα Κρήνη που δοκίμασα δεν εξυπηρετεί. Εσύ ποια περιοχή είσαι και δέχεται τις παραγγελίες σου; ανατολικά, Μ. Μπότσαρη
SilentVoice Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Αν δεν έχετε ekioskys στην περιοχή σας, μπορείτε να στέιλετε δωράκι σε σπίτι φίλων σας. Πρόσφατα το έκανα με το Wolt Market , όπου δεν έπιανε την περιοχή μου και είχα το κουπονάκι. Επρεπε να βρώ τρόπο να το χρησιμοποιήσω και να μην πάει χαμένο
grmaster2 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 ο κωδικός που μπαίνει? μετα την επιβεβαίωση παραγγελίας?
SilentVoice Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, grmaster2 είπε ο κωδικός που μπαίνει? μετα την επιβεβαίωση παραγγελίας? Μετά την επιβεβαίωση.Στην ίδια σελίδα που συμπληρωνεις τα στοιχεία σου για την παραγγελία. Πριν πατήσεις αποστολή. Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2021 από SilentVoice
safridia Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 Μιλαμε για παγωτα, καλως η κακως δεν εμπιστευομαι να περιμενω διανομη τετοιων προιοντων. Υπαρχει επιλογη να παω εγω απο ενα καταστημα να παραλαβω την παραγγελια μου; Γνωριζει κανεις;
SilentVoice Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, safridia είπε Μιλαμε για παγωτα, καλως η κακως δεν εμπιστευομαι να περιμενω διανομη τετοιων προιοντων. Υπαρχει επιλογη να παω εγω απο ενα καταστημα να παραλαβω την παραγγελια μου; Γνωριζει κανεις; Συνήθως σε εμένα σε 7-15 λεπτά είναι στην πόρτα μου, από την στιγμή της παραγγελίας. Φαντάζομαι ο χρόνος διανομής θα είναι πολύ μικρότερος.
hpdra Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, safridia είπε Μιλαμε για παγωτα, καλως η κακως δεν εμπιστευομαι να περιμενω διανομη τετοιων προιοντων. Υπαρχει επιλογη να παω εγω απο ενα καταστημα να παραλαβω την παραγγελια μου; Γνωριζει κανεις; Και εδώ Θεσσαλονίκη, πολύ γρήγορα ήρθαν, 10 λεπτά. Γενικά δεν προλαβαίνουν να πάθουν τίποτα μέσα σε λογικά πλαίσια μεταφοράς (ακόμα και μισάωρο). (Η εφαρμογή δε δίνει τηλέφωνο καταστήματος. Μόνο αν το βρει κανεις στο google υποθετω...) Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2021 από hpdra
pipis_vidas Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 16 ώρες πριν, safridia είπε Μιλαμε για παγωτα, καλως η κακως δεν εμπιστευομαι να περιμενω διανομη τετοιων προιοντων. Υπαρχει επιλογη να παω εγω απο ενα καταστημα να παραλαβω την παραγγελια μου; Γνωριζει κανεις; Εγω που τους ειχα ρωτήσει σε ενα κατάστημα μου είπαν να το γραψω στα σχολια οτι θα παραλαβω από εκεί αλλα δεν ξερω αν είναι για όλα έτσι 1
gregdel Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Στις 17/7/2021 στις 9:24 ΜΜ, safridia είπε Μιλαμε για παγωτα, καλως η κακως δεν εμπιστευομαι να περιμενω διανομη τετοιων προιοντων. Υπαρχει επιλογη να παω εγω απο ενα καταστημα να παραλαβω την παραγγελια μου; Γνωριζει κανεις; Παγωτά τα έφερε μέσα σε φελιζόλ και όχι χύμα σε τσάντα. Φουλ παγωμένα ήταν 1
safridia Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 2 ώρες πριν, gregdel είπε Παγωτά τα έφερε μέσα σε φελιζόλ και όχι χύμα σε τσάντα. Φουλ παγωμένα ήταν Αντε με επεισες, με εχει πιασει και μια πεινα για παγωτακι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα