LLLEFTERIS Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Εχω πολλα Kernel Power 41 (63) που μου γραφουν οτι εγινε επανεκκινηση του υπολογιστη χωρις να εχει γινει καμια επανεκκινηση. Να γραψω και τι εχει μεσα ο υπολογιστης Τροφοδοτικο Aerocool LUX RGB 550W Μητρικη B450 Aorus M CPU Ryzen 2600 RAM G.Skill 16GB 3200 C14 B-die Samsung Καρτα γραφικων Gigabyte 1650 Super NVME Samsung 970 EVO Plus 250GB 98% υγεια Σκληρος 1ΤΒ WD Blue 100% υγεια Δεν εχω κανει OC μονο τις μνημες με το XMS profile Η μονη δοκιμη που εκανα ειναι να βγαλω την μνημη 1x8gb G.skill Aegis F4-3000C16S-8GISB που ειχε και να βαλω τις δικιες μου. Το τροφοδοτικο κανει μερικες φορες εναν θορυβο σαν κρικετ λες και δουλευει σκληρος δισκος και εχω στειλει μηνυμα στην Aerocool γιατι δεν υπαρχει αποδειξη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Η μνήμη πέρασε μια χαρά το τεστ με XMS Profile στα 3000mhz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Εβαλα το δικο μου τροφοδοτικο EVGA G2 750W να δω αν φταει το τροφοδοτικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik1239 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Η για bug το κόβω ή έκανε κάποια στιγμή επανεκκίνηση και δεν πήρες χαμπάρι αφού έχεις nvme Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Μόλις τώρα, Nik1239 είπε Η για bug το κόβω ή έκανε κάποια στιγμή επανεκκίνηση και δεν πήρες χαμπάρι αφού έχεις nvme Δεν μπορει να κανει restart και να παιζει το βιντεο που εβλεπα στο youtube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik1239 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, LLLEFTERIS είπε Δεν μπορει να κανει restart και να παιζει το βιντεο που εβλεπα στο youtube Ε τότε κάτι άλλο παίζει ίσως καποιο bug Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Με το δικό μου τροφοδοτικό εδώ και 7 ώρες δε έχει κάνει τίποτα άρα για κλωτσιές το aerocool Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik1239 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 5 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Με το δικό μου τροφοδοτικό εδώ και 7 ώρες δε έχει κάνει τίποτα άρα για κλωτσιές το aerocool Βρε άμα δεν κάνει επανεκκίνηση και απλώς σου δείχνει ότι δήθεν έκανε άστο εστί δεν νομίζω να σε ενοχλεί κιόλας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
duffyduck Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Αφού με το δικό σου ειναι ΟΚ και με το aerocool αρχίζει τα τρελά, ε τότε δεν θέλει πτυχίο για να καταλάβεις ότι κάτι σάπιο παίζει με το aerocool. Μπορεί να μην ειναι χαλασμένο, άλλα να έχει θέμα "ασυμβατότητας". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BadBoy Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Το ίδιο το λειτουργικό δεν είναι ούτε καν beta ακόμη. Τι ακριβώς βοήθεια περιμένεις και πώς κατέληξες στο συμπέρασμα ότι το τροφοδοτικό έχει θέμα; Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2021 από BadBoy 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Γιατί με το δικό μου δεν κάνει κάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BadBoy Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Αυτό δε λέει κάτι στο συγκεκριμένο λειτουργικό, δεν είναι αξιόπιστο. Ειδικά από τη στιγμή που χτυπάει ο πυρήνας, θα έχει ακόμη ένα κάρο προβλήματα. Ας βγει κάποια τελική έκδοση και από εκεί θα μπορούμε να κρίνουμε αν είναι πρόβλημα hardware. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, BadBoy είπε Αυτό δε λέει κάτι στο συγκεκριμένο λειτουργικό, δεν είναι αξιόπιστο. Ειδικά από τη στιγμή που χτυπάει ο πυρήνας, θα έχει ακόμη ένα κάρο προβλήματα. Ας βγει κάποια τελική έκδοση και από εκεί θα μπορούμε να κρίνουμε αν είναι πρόβλημα hardware. Έβαλα δεκαριά μου το έκανε και εκεί. Μαλλον τα προβλήματα ήταν δύο ένα το τροφοδοτικό που είχε σπασμένη ψυχρή κόλληση και η μνήμη που ναι μεν πέρασε testmem αλλά ίσως έχει ασυμβατότητα με τους ryzen Τώρα με 11αρια με το δικό του τροφοδοτικό αλλά με τις δικές μου μνήμες τρέχω εδώ και μισή ώρα realbench 2.56 stress test Είχα και πάγωμα bios έμπαινα να κάνω ρυθμίσεις και παγωνε ούτε ποντίκι ούτε τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
duffyduck Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) οταν παγωνει στο bios μπορει να φταινε οι μνημες Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2021 από duffyduck Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 19 λεπτά πριν, duffyduck είπε οταν παγωνει στο bios μπορει να φταινε οι μνημες Εβαλα την δικια του απο 3000 που λεει στα 2400 γιατι δεν ειναι στις συμβατες μνημες της μητρικης. Δεν εχει βγαλει kernel power μεχρι στιγμης απο το πρωι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα