Προς το περιεχόμενο

Kernel Power 41 (63) Windows 11

LLLEFTERIS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχω πολλα Kernel Power 41 (63) που μου γραφουν οτι εγινε επανεκκινηση του υπολογιστη χωρις να εχει γινει καμια επανεκκινηση. :blink:

Να γραψω και τι εχει μεσα ο υπολογιστης

Τροφοδοτικο Aerocool LUX RGB 550W
Μητρικη B450 Aorus M
CPU Ryzen 2600
RAM G.Skill 16GB 3200 C14 B-die Samsung
Καρτα γραφικων Gigabyte 1650 Super
NVME Samsung 970 EVO Plus 250GB 98% υγεια
Σκληρος 1ΤΒ WD Blue 100% υγεια

Δεν εχω κανει OC μονο τις μνημες με το XMS profile

Η μονη δοκιμη που εκανα ειναι να βγαλω την μνημη 1x8gb G.skill Aegis F4-3000C16S-8GISB που ειχε και να βαλω τις δικιες μου.

Το τροφοδοτικο κανει μερικες φορες εναν θορυβο σαν κρικετ λες και δουλευει σκληρος δισκος και εχω στειλει μηνυμα στην Aerocool γιατι δεν υπαρχει αποδειξη.

Untitled.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μόλις τώρα, Nik1239 είπε

Η για bug το κόβω ή έκανε κάποια στιγμή επανεκκίνηση και δεν πήρες χαμπάρι αφού έχεις nvme 

Δεν μπορει να κανει restart και να παιζει το βιντεο που εβλεπα στο youtube

5 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε

Με το δικό μου τροφοδοτικό  εδώ και 7 ώρες δε έχει κάνει τίποτα άρα για κλωτσιές το aerocool

Βρε άμα δεν κάνει επανεκκίνηση και απλώς σου δείχνει ότι δήθεν έκανε άστο εστί δεν νομίζω να σε ενοχλεί κιόλας

Αφού με το δικό σου ειναι ΟΚ και με το aerocool αρχίζει τα τρελά, ε τότε δεν θέλει πτυχίο για να καταλάβεις ότι κάτι σάπιο παίζει με το aerocool.

Μπορεί να μην ειναι χαλασμένο, άλλα να έχει θέμα "ασυμβατότητας".

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ίδιο το λειτουργικό δεν είναι ούτε καν beta ακόμη. Τι ακριβώς βοήθεια περιμένεις και πώς κατέληξες στο συμπέρασμα ότι το τροφοδοτικό έχει θέμα;

Επεξ/σία από BadBoy
  • Like 1

Αυτό δε λέει κάτι στο συγκεκριμένο λειτουργικό, δεν είναι αξιόπιστο. Ειδικά από τη στιγμή που χτυπάει ο πυρήνας, θα έχει ακόμη ένα κάρο προβλήματα. Ας βγει κάποια τελική έκδοση και από εκεί θα μπορούμε να κρίνουμε αν είναι πρόβλημα hardware.

• Like 1

1 ώρα πριν, BadBoy είπε

Αυτό δε λέει κάτι στο συγκεκριμένο λειτουργικό, δεν είναι αξιόπιστο. Ειδικά από τη στιγμή που χτυπάει ο πυρήνας, θα έχει ακόμη ένα κάρο προβλήματα. Ας βγει κάποια τελική έκδοση και από εκεί θα μπορούμε να κρίνουμε αν είναι πρόβλημα hardware.

Έβαλα δεκαριά μου το έκανε και εκεί.

Μαλλον τα προβλήματα ήταν δύο ένα το τροφοδοτικό που είχε σπασμένη ψυχρή κόλληση και η μνήμη που ναι μεν πέρασε testmem αλλά ίσως έχει  ασυμβατότητα με τους ryzen

Τώρα με 11αρια με το δικό του τροφοδοτικό αλλά με τις δικές μου μνήμες τρέχω εδώ και μισή ώρα realbench 2.56 stress test

Είχα και πάγωμα bios έμπαινα να κάνω ρυθμίσεις και παγωνε ούτε ποντίκι ούτε τίποτα.

19 λεπτά πριν, duffyduck είπε

οταν παγωνει στο bios μπορει να φταινε οι μνημες

Εβαλα την δικια του απο 3000 που λεει στα 2400 γιατι δεν ειναι στις συμβατες μνημες της μητρικης.

Δεν εχει βγαλει kernel power μεχρι στιγμης απο το πρωι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...