Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τύπε νομίζω ότι αντί για την διεύθυνσή σου μπορείς να βάζεις την διεύθυνση του ταχυδρομείου, ή μαζί με κάποιο συνθηματικό (δεν θυμάμαι ακριβώς) και τα δέματα θα μένουν εκεί

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Lucifer είπε

Μαθαίνω πρώτη φορά στη ζωή μου ότι πρέπει να αντικαθίστανται οι ταυτότητες στα 15 χρόνια ε.

Όχι ότι με αφορά γιατί εγώ κάθε 5 χρόνια περίπου την χάνω.

2 λεπτά πριν, korakios είπε

χα! και εγώ το 96 !

Όντως θέλει αλλαγή ? Βασικά το σκέφτομαι καιρό αλλά βαριόμουν τυχών διαδικασίες για τράπεζες κτλ κτλ

Δεν διαβαζετε τα θεματα της ρεβολουτ ε;

1 λεπτό πριν, cthulhucarbide είπε

Τύπε νομίζω ότι αντί για την διεύθυνσή σου μπορείς να βάζεις την διεύθυνση του ταχυδρομείου, ή μαζί με κάποιο συνθηματικό (δεν θυμάμαι ακριβώς) και τα δέματα θα μένουν εκεί

Post restant ?

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε

βασικά revolut & coinbase ήταν ο λόγος που το σκέφτηκα οτι πρέπει να βγάλω καινούρια μιας και έφαγα άκυρο πρόσφατα

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, korakios είπε

βασικά revolut & coinbase ήταν ο λόγος που το σκέφτηκα οτι πρέπει να βγάλω καινούρια μιας και έφαγα άκυρο πρόσφατα

Tαξίδι εξωτερικό ;;;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε

Ενας λογος που εχω σκεφτει να παω να τη βγαλω,ειναι το ακυρο που εφαγα απο revo.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 16/7/2021 στις 4:58 ΜΜ, cthulhucarbide είπε

Γινεται αυτο το πραγμα? Ειχα παρει να ρωτησω τι πρεπει να κανω για να μου τα φερνουν σε κοντινο καταστημα και δε μου το χαν πει αυτο.. Μου χαν πει να πληρωσω θυριδα. 

Στις 14/7/2021 στις 9:02 ΜΜ, StamTheMan είπε

Ποτε ειχαν  οι ταυτοτητες διευθυνση;

Και σε ποια ΕΛΤΑ δινουν δεμα σε αλλο ατομο,με αλλη ταυτοτητα;

Λαθος μου, δεν εχει διευθυνση, μου χε καρφωθει ετσι. Του 2013 ειναι η ταυτοτητα μου. 

Σε ολα τα ΕΛΤΑ αν πας με την ειδοποιηση, την ταυτοτητα σου και την ταυτοτητα του παραληπτη, μπορουσες να παρεις το πακετο. Εδω και καναν χρονο βεβαια πρεπει ο παραληπτης να γραψει στο χαρτακι της ειδοποιησης "εγω ο ταδε εξουσιοδοτω τον ταδε να παραλαβει το δεμα" και να βαλει υπογραφη.

Επεξ/σία από NiaUu
Δημοσ.
2 ώρες πριν, NiaUu είπε

Σε ολα τα ΕΛΤΑ αν πας με την ειδοποιηση, την ταυτοτητα σου και την ταυτοτητα του παραληπτη, μπορουσες να παρεις το πακετο. Εδω και καναν χρονο βεβαια πρεπει ο παραληπτης να γραψει στο χαρτακι της ειδοποιησης "εγω ο ταδε εξουσιοδοτω τον ταδε να παραλαβει το δεμα" και να βαλει υπογραφη.

Οχι,οχι και οχι. Εδω και χρονια δουλευουν ετσι,αλλο που μπορει να εχεις γνωστο και να το παρεις.
Και οχι,δε μπορεις να εξουσιοδοτησεις καποιον με το χαρτακι της ειδοποιησης.

Επειδη εχει τυχει σε εσας,δε σημαινει οτι ισχυει γενικοτερα.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, StamTheMan είπε

Οχι,οχι και οχι. Εδω και χρονια δουλευουν ετσι,αλλο που μπορει να εχεις γνωστο και να το παρεις.
Και οχι,δε μπορεις να εξουσιοδοτησεις καποιον με το χαρτακι της ειδοποιησης.

Επειδη εχει τυχει σε εσας,δε σημαινει οτι ισχυει γενικοτερα.

5 διαφορετικα καταστηματα ΕΛΤΑ, 7 χρονια, δεκαδες παραγγελιες ανα χρονο.. δεν το λες και "εχει τυχει". 

Πλεον αμα εχεις την ταυτοτητα του παραληπτη, την δικη σου, το χαρτι της ειδοποιησης με την υπογραφη του παραληπτη το παιρνεις. Το λεει απο πισω η τελευταια ειδοποιηση που μου ηρθε. 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 16/7/2021 στις 2:32 ΜΜ, StamTheMan είπε

Δεν ειμαι τοσο μικρος,για αυτο ρωταω,γιατι δεν ειδα ποτε.

Εμενα λεει παντως,και εχει και αποτυπωμα.

:P

των γονιων μου που 65+ κι εχουν ακόμα τις παλιες εχουν αποτυπωμα και θρησκευμα αλλά δε γραφουν διευθυνση. βασικά δεν εχω δει ποτέ ταυτότητα με διευθυνση πανω (εκτός κι αν εχει αστυνομική/στρατιωτική, αυτες δεν ξέρω τι γραφουν)

γραψε στα σχολια παραλαβη από ελτα καταστημα ταδε περιοχης

Δημοσ.

Παιδια υπαρχει καποιος που να εχει κανει αυτο που προταθηκε παραπανω, δηλαδη να παραγγειλει πακετο στο ονομα του και να το στειλει στο καταστημα των ΕΛΤΑ που θελει εκεινος?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι απλά γράφεις Post Restant και βάζεις την διεύθηνση του ταχυδρομείου που θες. 

Μετά πας και ρωτάς αν ήρθε, τον συγκεκριμενο υπάλληλο που χειρίζεται το Post Restant.

Επεξ/σία από Vasileios-gr
  • Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Vasileios-gr είπε

Μετά πας και ρωτάς αν ήρθε, τον συγκεκριμενο υπάλληλο που χειρίζεται το Post Restant.

Δεν ειναι συγκεκριμενος παντα,αλλα σιγουρα οταν πας να παραλαβεις πρεπει να ενημερωσεις οτι ειχες βαλει παραλαβη απο εκει.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Vasileios-gr είπε

Ναι απλά γράφεις Post Restant και βάζεις την διεύθηνση του ταχυδρομείου που θες. 

Το Post Restand πού το γραφεις πχ σε παραγγελια στο ebay? Εκει που λεει σχολια?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...