Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, NotAliki177 είπε

Γενικά όλα είναι good και όλοι είναι χαρούμενοι... κλασικό μαρκετινιστικο κολπο "τα πάμε πολυ καλυτερα απο το αναμενομενο".

Για να καταλάβω είναι μαρκετινίστικο κόλπο να βγει και να πει την πραγματικότητα ο οποιοσδήποτε? Δηλαδή να μην αναφέρει ο Ατεντοκούμπο ότι βγήκε MVP παίχτης της χρονιάς για να μην θεωρηθεί από κάποιους μάρκετινγκ??? 

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, mants118 είπε

"Μετά από αρκετές ώρες χρήσης, το ποσοστό της μπαταρίας δεν είχε κουνηθεί καθόλου"

πσσσσσσσσσ τι λε ρε φίλε μου!!!! 😛 και είναι διαθέσιμη αυτή η θεϊκή συσκευή για τον απλό θνητό κόσμο;;; δεν γίνονται αυτά ρε φίλε μου, δε γίνονται!!! 😛

Αφού δε γράψανε μέρες πάλι καλά. Θα μπορούσανε να βάλουν αυτοκόλλητο για την ένδειξη της μπαταρίας και να μην αλλάζει ποτέ... Η καλύτερα να δείχνει η μπαταρία 30% και να σβήνει... Oh wait αυτο το έκαναν ήδη και το έλυσαν μειώνοντας την απόδοση της συσκευής... Οι τύποι λύσανε το πρόβλημα ενέργειας του πλανήτη...

Επεξ/σία από mordred
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mordred είπε

Αφού δε γράψανε μέρες πάλι καλά. Οι τύποι λύσανε το πρόβλημα ενέργειας του πλανήτη...

Πόσο κρατάει το laptop σου είπαμε???

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, AtiX είπε

Πόσο κρατάει το laptop σου είπαμε???

Στο λαπτοπ μου δεν έχω μπαταρία, γιατί είναι 11ετίας και δε βρίσκω λόγο να αγοράσω άλλη... Σόρυ ε;... Α συγγνώμη είχα πάρει μία ημιτασιον στα 5-6 χρόνια και κρατούσε 4-5 ώρες (τι ωραίες εποχές έβγαζες μπαταρία έβαζες άλλη ότι γούσταρες) . Αλλά αυτό τι σχέση έχει με τις "παπάτζες" του μαρκετίστα;

Επεξ/σία από mordred
  • Super Moderators
Δημοσ.
6 minutes ago, mordred said:

Στο λαπτοπ μου δεν έχω μπαταρία, γιατί είναι 11ετίας και δε βρίσκω λόγο να αγοράσω άλλη... Σόρυ ε;... Α συγγνώμη είχα πάρει μία ημιτασιον στα 5-6 χρόνια και κρατούσε 4-5 ώρες

Αλλάζουν οι καιροί. Τώρα κρατάνε 16-18! 😛 

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, mordred είπε

Στο λαπτοπ μου δεν έχω μπαταρία, γιατί είναι 11ετίας και δε βρίσκω λόγο να αγοράσω άλλη... Σόρυ ε;... Α συγγνώμη είχα πάρει μία ημιτασιον στα 5-6 χρόνια και κρατούσε 4-5 ώρες

Οποτε εσένα σου φαίνεται φυσιολογικό και καθημερινό φαινόμενο σε ένα laptop η μπαταρία του να κρατάει 60% περισσότερο από τα υπόλοιπα?

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, AtiX είπε

Οποτε εσένα σου φαίνεται φυσιολογικό και καθημερινό φαινόμενο σε ένα laptop η μπαταρία του να κρατάει 60% περισσότερο από τα υπόλοιπα?

Αδιάφορο θα έλεγα... browsing κανω και στο κινητό μου (το ξέρω μικρότερη οθόνη) και κρατάει 2 μέρες... Το ότι ένας καινούριος επεξεργαστής είναι πιο energy efficient δε μου φαίνεται παράλογο... Αλλά το θέμα είναι ότι στο λέει (και πως το λέει) ένας παπατζής (όπως όλοι οι μαρκετίστες). Οπότε μην το δένεις ότι θα ισχύει και απόλυτα. Just saying

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, mordred είπε

Αδιάφορο θα έλεγα... browsing κανω και στο κινητό μου (το ξέρω μικρότερη οθόνη) και κρατάει 2 μέρες... Το ότι ένας καινούριος επεξεργαστής είναι πιο energy efficient δε μου φαίνεται παράλογο... Αλλά το θέμα είναι ότι στο λέει (και πως το λέει) ένας παπατζής (όπως όλοι οι μαρκετίστες). Οπότε μην το δένεις ότι θα ισχύει και απόλυτα. Just saying

Ρε φίλε όλο το internet, οι καταναλωτές και δεν υπάρχει άνθρωπος που να το αμφισβητεί και εσύ ακόμα νομίζεις ότι σε δουλεύουν? Τι όλοι θέλουν να κοροϊδέψουν εσένα?

κατά τα αλλά μας ήρθες και με υφάκι… τρομάρα σου…

Επεξ/σία από AtiX
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, AtiX είπε

Ρε φίλε όλο το internet, οι καταναλωτές το λένε και δεν υπάρχει άνθρωπος που να το αμφισβητεί και εσύ ακόμα νομίζεις ότι σε δουλεύουν? Τι όλοι θέλουν να κοροϊδέψουν εσένα?

Στο sport24 που μπήκα το πρωί δεν έγραφε τίποτα... Αν το δοκιμάσανε τότε οκ θα έχει μια βάση. Απλά δε ξέρω αν τεστάρανε ότι μετά από ώρες χρήσης το ποσοστό της μπαταρίας δεν είχε κουνηθεί καθόλου.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, billdanos είπε

Τι σημασία έχει, οι εντυπώσεις μετράνε απλά... 😛 

Κοίτα να δεις πως θα τσιμπήσουν τώρα μόνο με μια μου λέξη: Βρουυυυυυυυυυυυυυμ! 😁

Εαν θελετε click bait τιτλους να περιμενετε και τα αντιστοιχα σχολια 

Στους υπολοιπους φυσικα δεν θα μπω στο κοπο να απαντησω :)

• Super Moderators
Δημοσ.
6 minutes ago, Acrobatis7 said:

Εαν θελετε click bait τιτλους να περιμενετε και τα αντιστοιχα σχολια 

Στους υπολοιπους φυσικα δεν θα μπω στο κοπο να απαντησω :)

Εγώ απλά κρατάω στατιστικά σχετικά με το ποιοι τσιμπάνε πρώτοι, μην ενοχλείστε δεν έγινε και τίποτα. 😛 

Συνηθως οι τίτλοι μεταφράζονται όπως παίζουν και στα “original” άρθρα. 

• Confused 1
Δημοσ.

Αδερφια εχω ενα παλιο Nokia C2-01 που η μπαταρια του κραταει (δεν ξερω εχω χασει το μετρημα κραταει πολλες μερες) ρε μηπως έχει καποιο bug το software και τοσο καιρο νομιζα οτι οντως εχει τοσο καλη αυτονομια?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, mordred είπε

Στο sport24 που μπήκα το πρωί δεν έγραφε τίποτα... Αν το δοκιμάσανε τότε οκ θα έχει μια βάση. Απλά δε ξέρω αν τεστάρανε ότι μετά από ώρες χρήσης το ποσοστό της μπαταρίας δεν είχε κουνηθεί καθόλου.

Κοίτα να δεις αν σε κόφτει για το sport24 μπορείς άνετα να πάρεις τηλεφωνο και να ρωτήσεις… ξέρω ότι χρησιμοποιούν τέτοια μηχανήματα…

Κατα τα αλλά, την άγνοια σου μην την διαφημίζεις και πολύ όπως πχ να περιμένεις να διαβάσεις για τεχνολογία σε ένα αθλητικό site, ίσως ένας ειδικός του marketing να σου έδινε κάποιες και συμβουλές…

Επεξ/σία από AtiX

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...