Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
19 minutes ago, valadisk said:

Η δήλωση αυτή έγινε από τον Bob Borchers, υπεύθυνο του τμήματος μάρκετινγκ της εταιρείας, .....

φυσικά και είναι διαφήμιση και τίποτα περισσότερο. (ναι όντως η μπαταρία είναι ουάου)

είναι μια πιασάρικη δηλωση, που θα την πάρουν τα μμε και θα την αναπαράγουν.  mission accomplished.

και ο κόσμος θα κρατήσει ότι η μπαταρία είναι στο θεό.

Τμήμα μάρκετινγκ δεν είναι? Άρα τι θα έπρεπε να κάνει? 😛

Αυτό όμως δεν αλλάζει το γεγονός πως η αυτονομία είναι όντως πάρα πολύ καλή! Έχω το pro Μ1 από τα Χριστούγεννα και μέχρι τώρα η μπαταρία έχει περίπου 50 κύκλους φόρτισης όταν στο αντίστοιχο διάστημα με το προηγούμενο μοντέλο είχα 120+ !

• Like 1
  • Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Runner25 είπε

μόλις τα Μακ γίνουν αρκετά ικανά να τρέχουν παιχνίδια έχω σουτάρει με ψιλοκρεμαστη το pc από το παράθυρο

Δεν είναι όμως μόνο ο επεξεργαστής, ούτε μπορώ να φανταστώ πόσα λεφτά θα κάνει ένα τέτοιο macbook με σοβαρή κάρτα γραφικών..

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, billdanos είπε

Ένα νέο μηχάνημα δεν περνάει μόνο από την ομάδα των μηχανικών για εσωτερικές δοκιμές κλπ. Μια τέτοια παρατήρηση δεν έγινε λίγο πριν το προϊόν βγει στα ράφια των καταστημάτων... 

Δεν είναι τίποτα, θα καμαρώστε κι εσείς σε πολύ λίγα χρονάκια... 😛 

Ναι την apple περιμέναμε όλοι 30 χρόνια. Περίμενε όταν βγει ο Macpro $$$ μέχρι τότε 8γιγα και σαφάρι. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, busellatos είπε

Ναι την apple περιμέναμε όλοι 30 χρόνια. Περίμενε όταν βγει ο Macpro $$$ μέχρι τότε 8γιγα και σαφάρι. 

Καλά μείνε με τον υποχρονισμένο 888 και μετά έλα να μας πεις για επιδόσεις και αυτονομία… 🤣

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, polaki είπε

Δεν είναι όμως μόνο ο επεξεργαστής, ούτε μπορώ να φανταστώ πόσα λεφτά θα κάνει ένα τέτοιο macbook με σοβαρή κάρτα γραφικών..

Σοβαρή κάρτα έχει και τώρα ο M1 για τα λεφτά του.

Παιχνίδια δεν υπάρχουν για mac ακόμα αλλά ελπίζω με το μπαμ που έγινε τώρα και αγοράζει πολύς κόσμος, θα ασχοληθούν και οι εταιρίες παιχνιδιών να βγάζουν και mac εκδόσεις.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
8 minutes ago, busellatos said:

Βασικά δεν περιμένω κάτι, κάνω ήδη άψογα τη δουλειά μου με το "ταπεινό" Μ1 και τα 16GB ram. :) 

Το οποίο πολλές φορές κάνει μερικά πράγματα πιο γρήγορα από τον intel i7 9700 με τα 32GB ram και μια 1060 στο desktop... :)

• Like 1
  • Confused 1
  • Sad 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, billdanos είπε

Ένα νέο μηχάνημα δεν περνάει μόνο από την ομάδα των μηχανικών για εσωτερικές δοκιμές κλπ. Μια τέτοια παρατήρηση δεν έγινε λίγο πριν το προϊόν βγει στα ράφια των καταστημάτων... 

Συμφωνώ, αλλά πριν πάει για παρουσίαση ένα προϊόν δοκιμάζεται και από τα άλλα τμήματα. Το ζητούμενο είναι ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ κατά την παρουσίαση, ευχάριστες ή δυσάρεστες. Μία εταιρεία του μεγέθους της Apple είμαι σίγουρος ότι το φροντίζει διεξοδικά. Ειδικά στο τμήμα marketing ΔΕΝ πρέπει να υπάρχουν εκπλήξεις. Υποτίθεται, βάσει των θεμελιωδών αρχών της λειτουργίας του τμήματος marketing μια επιχείρησης, ότι οι πληροφορίες που συλλέγονται εκεί κατευθύνουν όλη την παραγωγική διαδικασία με ακρίβεια, ώστε να παράγονται προϊόντα αρεστά στο μεγαλύτερο μέρος του πελατειακού κοινού της επιχείρησης και ταυτόχρονα να μην ξεφεύγει το κόστος (σε συνεργασία με τα άλλα τμήματα της παραγωγικής διαδικασίας).

Άρα η δήλωση του επικεφαλής του τμήματος marketing δεν έχει και πολύ νόημα... Βασικά δε νομίζω ότι είναι τυχαίο που οι δηλώσεις αυτές γίνονται από τον επικεφαλής αυτού του τμήματος...

Φυσικά δεν υποτιμάω το προϊόν της Apple, το οποίο είναι εξαιρετικό στα χρήματά του (για όποιον δεν έχει θέμα με το λειτουργικό).

Επεξ/σία από Tlykog
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, billdanos είπε

Βασικά δεν περιμένω κάτι, κάνω ήδη άψογα τη δουλειά μου με το "ταπεινό" Μ1 και τα 16GB ram. :) 

Το οποίο πολλές φορές κάνει μερικά πράγματα πιο γρήγορα από τον intel i7 9700 με τα 32GB ram και μια 1060 στο desktop... :)

καλά και εσύ τώρα τι του λες… βάζω στοίχημα ότι η απάντηση θα είναι για βάσεις και ροδάκια… 😅

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι μου θυμίζει όλο αυτό, τι μου θυμίζει...

Α ναι, πριν λίγο καιρό πάλι δεν είχαμε και άλλες εταιρίες (samsung?) που δηλώνανε ότι τα αποτελέσματά (π.χ. κέρδη) τους ήταν παραπάνω των προσδοκιών? και πόσο "τζαμάτα" τα πήγαν...

Επεξ/σία από NotAliki177
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Tlykog είπε

Συμφωνώ, αλλά πριν πάει για παρουσίαση ένα προϊόν δοκιμάζεται και από τα άλλα τμήματα. Το ζητούμενο είναι ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ κατά την παρουσίαση, ευχάριστες ή δυσάρεστες. Μία εταιρεία του μεγέθους της Apple είμαι σίγουρος ότι το φροντίζει διεξοδικά. Ειδικά στο τμήμα marketing ΔΕΝ πρέπει να υπάρχουν εκπλήξεις. Υποτίθεται, βάσει των θεμελιωδών αρχών της λειτουργίας του τμήματος marketing μια επιχείρησης, ότι οι πληροφορίες που συλλέγονται εκεί κατευθύνουν όλη την παραγωγική διαδικασία με ακρίβεια, ώστε να παράγονται προϊόντα αρεστά στο μεγαλύτερο μέρος του πελατειακού κοινού της επιχείρησης και ταυτόχρονα να μην ξεφεύγει το κόστος (σε συνεργασία με τα άλλα τμήματα της παραγωγικής διαδικασίας).

Άρα η δήλωση του επικεφαλή του τμήματος marketing δεν έχει και πολύ νόημα... Βασικά δε νομίζω ότι είναι τυχαίο που οι δηλώσεις αυτές γίνονται από τον επιφαλή αυτού του τμήματος...

Διαβασε το πρώτο μήνυμα μου, ίσως καταλάβεις τον λόγο που βγήκε τώρα και είπε ότι είπε…

Μόλις τώρα, NotAliki177 είπε

Τι μου θυμίζει όλο αυτό, τι μου θυμίζει...

Α ναι, πριν λίγο καιρό πάλι δεν είχαμε και άλλες εταιρίες (samsung?) που δηλώνανε ότι το αποτέλεσμα ήταν παραπάνω των προσδοκιών?

Στα εργοστάσια τους και χωρίς ίχνος προϊόντος ή μετρήσεων…

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

"Ήταν τόσο εντυπωσιακό που νομίζαμε οτι ήταν χαλασμένο ή ότι ήταν ακόμα στη πρίζα" είπε ο υπεύθυνος του τμήματος μάρκετινγκ της κατασκευάστριας εταιρείας... Φοβερή είδηση. Πρώτοι εδώ...

Επεξ/σία από mordred
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

"Μετά από αρκετές ώρες χρήσης, το ποσοστό της μπαταρίας δεν είχε κουνηθεί καθόλου"

πσσσσσσσσσ τι λε ρε φίλε μου!!!! 😛 και είναι διαθέσιμη αυτή η θεϊκή συσκευή για τον απλό θνητό κόσμο;;; δεν γίνονται αυτά ρε φίλε μου, δε γίνονται!!! 😛

Επεξ/σία από mants118
Δημοσ.
1 minute ago, AtiX said:

Διαβασε το πρώτο μήνυμα μου, ίσως καταλάβεις τον λόγο που βγήκε τώρα και είπε ότι είπε…

Στα εργοστάσια τους και χωρίς ίχνος προϊόντος ή μετρήσεων…

Γενικά όλα είναι good και όλοι είναι χαρούμενοι... κλασικό μαρκετινιστικο κολπο "τα πάμε πολυ καλυτερα απο το αναμενομενο".

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Μόλις τώρα, AtiX είπε

Το διάβασα και συμφωνώ. Προφανώς έχει λόγο. Απλά δε θέλω να κατευθύνω την απάντησή μου μόνο σε ένα κομμάτι, όπως αναφέρεις στο σχόλιό σου (και μοιάζει να είναι σωστό), γιατί ποτέ μία σοβαρή εταιρεία δεν κάνει δηλώσεις τέτοιου είδους μόνο για ένα λόγο... Φροντίζει να κερδίζει σε πολλά σημεία... 

Κακώς ανέφερα ότι θέλουν να ξεστοκάρουν, γιατί αυτό ίσως είναι μόνο ένας από τους πολλούς λόγους.

Επεξ/σία από Tlykog
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Runner25 είπε

μόλις τα Μακ γίνουν αρκετά ικανά να τρέχουν παιχνίδια έχω σουτάρει με ψιλοκρεμαστη το pc από το παράθυρο

Γιατί τι έχεις πάθει και είσα τόσο απογοητευμένος; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...