Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα στο ξαναπώ πω άλλη μια φορά. 

Να με πάνε δικαστήριο για να μου ζητήσουν πάγια 2.5 μηνών για  υπηρεσία που δεν είχα διαθέσιμη ; 

Αλήθεια τι πιστεύεις ότι θα γίνει ;; 

Δημοσ.
2 hours ago, Twoface said:

Θα στο ξαναπώ πω άλλη μια φορά. 

Να με πάνε δικαστήριο για να μου ζητήσουν πάγια 2.5 μηνών για  υπηρεσία που δεν είχα διαθέσιμη ; 

Αλήθεια τι πιστεύεις ότι θα γίνει ;; 

Με βάση την διαδικασία της εεττ, τι έκανες; Πες μου, για να μπορώ να σου απαντήσω ακριβώς και εγώ.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επανέρχομαι μετά από 2 μήνες να ενημερώσω για την πορεία των πραγμάτων. Αρχικά να πω ότι άργησα πολύ να πάω στο κατάστημα λόγω υποχρεώσεων, διακοπών αλλά και επειδή το ξέχναγα παρ' όλο που περνάω από εκεί συχνά. Μην τα πολυλογώ πριν 2 βδομάδες περνούσα πάλι απ' έξω, το θυμήθηκα οπότε μπήκα στο κατάστημα Cosmote που είχα κάνει τότε την πληρωμή να δω τι θα γίνει. Είπα στην υπάλληλο την ιστορία και θα προωθούσε το αίτημα για να βρεθεί η πληρωμή. Όταν είχαν νεότερα θα επικοινωνούσαν μαζί μου στο κινητό είπε (ακόμα τους περιμένω).

Η εισπρακτική στο ενδιάμεσο κάλεσε 2η φορά, τους είπα ότι πήγα στο αρμόδιο κατάστημα Cosmote και περιμένω απάντησή τους. Πέρασαν μέρες (καμία απάντηση από την Cosmote) οπότε ξανακαλεί 3η φορά η εισπρακτική, αυτή τη φορά μια υπάλληλος που είχε όρεξη για καβγά. Ξαναλέω ΌΛΗ την ιστορία για ΠΟΛΛΟΣΤΉ φορά και ότι το κατάστημα Cosmote ακόμα δεν έχει απαντήσει οπότε αναμένουμε. Ναι λέει όμως αυτά τα χρήματα είναι ανεξόφλητα και πρέπει να τα καλύψετε. Τι να καλύψω κυρία μου της λέω...μόλις σας είπα ότι το θέμα πλέον είναι της Cosmote...εγώ πήγα στο κατάστημα που είχα κάνει την πληρωμή και από κει και πέρα το μπαλάκι είναι δικό τους...αν δεν απαντάνε δεν είναι δικό μου πρόβλημα πλέον...χωρίς απάντηση από την Cosmote άλλη κίνηση δεν κάνω...και αν ούτε το κατάστημα δεν βρει την πληρωμή θα προχωρήσω σε αμφισβήτηση. Αυτή να εξακολουθεί να επιμένει ότι δεν είναι έτσι τα πράματα και ότι τα χρήματα πρέπει να καλυφθούν, οπότε επειδή η υπομονή μου είχε αρχίσει να εξαντλείται, και για να μην ακούσει στολισμούς για τη μαμά της λέω λοιπόν...να πείτε στην Cosmote αν θέλει να λυθεί το θέμα να με καλέσουν οι ίδιοι και να μην βάζουν 3ους...εγώ με την Cosmote είχα συνεργασία όχι με εσάς...αν δεν θέλουν καλέστε με πάλι σε άλλα 2,5 χρόνια να σας πω τότε ότι έχει παραγραφεί η οφειλή. 

Αυτά που λέτε...δεν ξέρω πως και γιατί βρέθηκα να χρωστάω πάλι τα ίδια λεφτά 2,5 χρόνια μετά αλλά έχει αρχίσει να γίνεται κουραστικό.

Επεξ/σία από akiz90
Δημοσ.

Μπλοκαρε αριθμούς και σταματα να ασχολήσε.  Και κυρίως μην ερχεσαι σε αντιδικα με την εισπρακτική στο τηλ.Αυτοι το μονο που κοιτανε ειναι να παρουν τα φραγκα για να παρουν το ποσοστο τους.Του λες δεν τούς λες την ιστορια αυτοι κοιτανε να παρουν τα φραγκα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, agiannesg59 είπε

Μπλοκαρε αριθμούς και σταματα να ασχολήσε.  Και κυρίως μην ερχεσαι σε αντιδικα με την εισπρακτική στο τηλ.Αυτοι το μονο που κοιτανε ειναι να παρουν τα φραγκα για να παρουν το ποσοστο τους.Του λες δεν τούς λες την ιστορια αυτοι κοιτανε να παρουν τα φραγκα.

Ακριβως ,το ίδιο και εγω για χρεος στην ΔΕΗ,πληρωμενα δοση και τρέχον λογαριασμός και μια μου έλεγε ότι πρέπει να πληρωσω τον λογαριασμό και όταν της έλεγα ότι είναι πληρωμένος μου έλεγε για την δόση.Οταν της έλεγα και αυτό ειναι πληρωμένο τότε για τον λογαριασμό ,5 λεπτα διαλογος της πλάκας.Και όταν της ζηταγα τι ποσό είναι ληξιπρόθεσμο τα μάσαγε.Τελικά θα το κοίταγε και θα με καλούσε μετά απο 2 μέρες.Ακόμα περιμένω.Τα έχω εξοφλήσει όλα απο τοτε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, agiannesg59 είπε

Κάθε φορά που με καλούν μπλοκάρω το νούμερο αλλά έχουν πάρα πολλά απ' ότι φαίνεται. Η δουλειά μου είναι τέτοια που δέχομαι συχνά τηλέφωνα από πελάτες οπότε το σηκώνω νομίζοντας πως είναι κάποιος για δουλειά. Δυστυχώς στους συγκεκριμένους δεν βγάζει στο κινητό το μήνυμα "πιθανώς ανεπιθύμητος" όπως κάνει σε άλλες περιπτώσεις οπότε το σηκώνω.

Επεξ/σία από akiz90
Δημοσ.

Καποια στιγμη θα τελειώσουν μη μασας.Σηκώνεις με το που λενε απο τη ταδε εισπαρακτικη κλεισιμο και μπλοκαρισμα.Ενα τιπ.Συνήθως οταν καλουν απο εισπαρακτικη μεσολαβει ενα διαστημα σιωπης καποιων  δυτερολεπτων   πριν ακούσεις φωνη οποτε το καταλαβαίνεις αμεσως

• Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Ακριβως ,το ίδιο και εγω για χρεος στην ΔΕΗ,πληρωμενα δοση και τρέχον λογαριασμός και μια μου έλεγε ότι πρέπει να πληρωσω τον λογαριασμό και όταν της έλεγα ότι είναι πληρωμένος μου έλεγε για την δόση.Οταν της έλεγα και αυτό ειναι πληρωμένο τότε για τον λογαριασμό ,5 λεπτα διαλογος της πλάκας.Και όταν της ζηταγα τι ποσό είναι ληξιπρόθεσμο τα μάσαγε.Τελικά θα το κοίταγε και θα με καλούσε μετά απο 2 μέρες.Ακόμα περιμένω.Τα έχω εξοφλήσει όλα απο τοτε.

Εμένα γνωρίζει το ποσό και μάλιστα όταν κάλεσα το 5ψήφιο της Cosmote να μάθω γιατί με καλούν οι εισπρακτικές τους, μου είπαν ότι και αυτοί οφειλή βλέπουν. Για να γίνεται αυτό σημαίνει ότι από το κατάστημα δεν περάστηκε τότε η πληρωμή. Μόνο από εκεί μπορούν να ψαχτούν μου είπαν. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...