akiz90 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στο forum, την περίοδο 2017-2019 είχα τον αριθμό μου σε πρόγραμμα καρτοσύνδεσης της Cosmote και κάποια στιγμή θέλησα να το σταματήσω για να το γυρίσω σε απλό καρτοτηλέφωνο. Έγινε η διακοπή αλλά είχαν μείνει 80 ευρώ υπόλοιπο από τους 2-3 τελευταίους λογαριασμούς. Με καλούσε τότε η cosmote μέρα παρά μέρα να πάω να τα πληρώσω. Κάποια στιγμή λοιπόν πήγα σε ενα κατάστημα κοντά στο σπίτι μου και τους τα έδωσα μετρητά. Μου έδωσαν την απόδειξη και τελείωσε το θέμα. Πέρασαν 2 χρόνια χωρίς να με ενοχλήσει κάνεις μέχρι που σήμερα με κάλεσαν από μια εισπρακτική να μου πούνε ότι χρωστάω 80 ευρώ στην Cosmote από παλιά καρτοσύνδεση του 2019. Ωπα του λέω αυτά είναι πληρωμένα εδώ και 2 χρόνια... "εγώ δεν βλέπω κάτι τέτοιο" μου απαντάει. Καλώ στη συνέχεια την εξυπηρέτηση της Cosmote, τους λέω την ιστορία και αφού ψάχνει η κοπέλα μου λέει "όντως βλέπω οφειλή. Το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να πάτε στο κατάστημα που πληρώσατε τότε μήπως και βρούνε την πληρωμή." Να σημειώσω οτι από το 2019 έχω μετακομίσει και η απόδειξη δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθεί. Το θέμα είναι τι κάνω αν ούτε και στο κατάστημα δεν δει την πληρωμή? Να τους τα δώσω διπλά δεν παίζει αλλά το θέμα είναι ότι αν αύριο-μεθαύριο θέλω να αλλάξω κάτι στο νούμερο μου και να το κάνω πχ σύνδεση, αυτοί θα βλέπουν 80 ευρώ οφειλές και θα κολλάει η διαδικασία. Έχει κανείς εμπειρία από παρόμοια περίπτωση? Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2021 από akiz90 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Θα πάρεις τηλέφωνο στο κατάστημα να μιλήσεις με τον υπεύθυνο. Θα του δώσεις τα στοιχεία σου ως πελάτης Ονοματεπώνυμο, ΑΦΜ, αριθμός σύνδεσης και ένα email. Θα του πεις οτι θες γραπτώς την εξοφλητική απόδειξη για να την προωθήσεις στο τμήμα λογαριασμών της Cosmote αν δε μπορεί να το κάνει ο ίδιος. Το κατάστημα κρατάει πάντα αρχείο. Αν δε πέρασε λόγω συστημικού λάθους θα έχουν κρατήσει σίγουρα το τοπικό τους αρχείο με τις πληρωμές. Θα τον βοηθήσεις να το βρει εύκολα αν θυμηθείς και ημερομηνία που εξόφλησες αντί να ψάχνει όλους τους μήνες. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akiz90 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 5 λεπτά πριν, greekfragma είπε Θα πάρεις τηλέφωνο στο κατάστημα να μιλήσεις με τον υπεύθυνο. Θα του δώσεις τα στοιχεία σου ως πελάτης Ονοματεπώνυμο, ΑΦΜ, αριθμός σύνδεσης και ένα email. Θα του πεις οτι θες γραπτώς την εξοφλητική απόδειξη για να την προωθήσεις στο τμήμα λογαριασμών της Cosmote αν δε μπορεί να το κάνει ο ίδιος. Το κατάστημα κρατάει πάντα αρχείο. Αν δε πέρασε λόγω συστημικού λάθους θα έχουν κρατήσει σίγουρα το τοπικό τους αρχείο με τις πληρωμές. Θα τον βοηθήσεις να το βρει εύκολα αν θυμηθείς και ημερομηνία που εξόφλησες αντί να ψάχνει όλους τους μήνες. Ευχαριστώ πολύ...θα καλέσω αύριο να δούμε...ελπίζω να βρεθεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Αρχισε τακτικες forthnet και η κοσμοτε? Αν οντως εχεις πληρωσει γραψε τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filipN Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 58 λεπτά πριν, Dantε είπε Αρχισε τακτικες forthnet και η κοσμοτε? Αν οντως εχεις πληρωσει γραψε τους. Στους λάθος λογαριασμούς και στις χρεώσεις υπηρεσιών που έχεις ήδη πληρώσει προηγείται άλλη εταιρία, και μάλιστα με μεγάλη διαφορά από τις υπόλοιπες, σύμφωνα με τις δημοσιεύσεις της ΕΕΤΤ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 15 λεπτά πριν, filipN είπε Στους λάθος λογαριασμούς και στις χρεώσεις υπηρεσιών που έχεις ήδη πληρώσει προηγείται άλλη εταιρία, και μάλιστα με μεγάλη διαφορά από τις υπόλοιπες, σύμφωνα με τις δημοσιεύσεις της ΕΕΤΤ. Ε ποια ντε,να ξερω να γραφω αυτην? Παντως σε μενα η forthnet το εχει κανει.Φαγανε την αποδειξη πληρωμης στη μουρη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Twoface Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Για 80€ να ξέρεις δεν σου κάνουν τίποτα. Και εγώ τους άφησα επίτηδες ένα υπόλοιπο 70€ και τους το είπα στα μούτρα ότι για τέτοιο ποσό δεν θα πάτε δικαστήριο. Φυσικά δεν με ξανά ενόχλησαν ποτέ !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eko13 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Μην εισαι και τοσο σιγουρος... Για αυτο εχουν τα νομικα επιτελια, λες καθε φορα να τρεχουν σε δικηγορο?? Ενα μπραφ ειναι σαν τους τροχονομους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-Mikasa- Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Και στο πατρικό μου ήρθε πρόσφατα λογαριασμός ΟΤΕ 100€ και τελικά ήταν 30€ (όπως έπρεπε να ήταν). Γενικά, χρειάζεται να έχει κανείς το νου του σε αυτά. Και όταν ήμουν φοιτήτρια είχε τύχει να μου φουσκώσουν πολύ το λογαριασμό, αλλά δεν τους περασε. 😜 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Στις 14/7/2021 στις 9:05 ΜΜ, Twoface είπε Για 80€ να ξέρεις δεν σου κάνουν τίποτα. Και εγώ τους άφησα επίτηδες ένα υπόλοιπο 70€ και τους το είπα στα μούτρα ότι για τέτοιο ποσό δεν θα πάτε δικαστήριο. Φυσικά δεν με ξανά ενόχλησαν ποτέ !!! Και όταν θα πας να κάνεις καποιο συμβόλαιο κλπ κινητής ή σταθερής θα σε βρουν στο Τειρεσία τους και θα ζητάνε εγγυήσεις κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Twoface Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 7 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Και όταν θα πας να κάνεις καποιο συμβόλαιο κλπ κινητής ή σταθερής θα σε βρουν στο Τειρεσία τους και θα ζητάνε εγγυήσεις κλπ. Τα @@ μου θα πάρουν . Ειχα κάνει μετακόμιση σε άλλη περιοχή και δεν υπήρχε πόρτα να με συνδέσουν και για 2.5 μήνες με χρέωσαν κανονικό πάγιο χωρίς να μου προσφέρουν υπηρεσία και είναι καταγεγραμμένα αυτά. Οπότε θα μου κάνουν τι ακριβώς ;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 1 λεπτό πριν, Twoface είπε Τα @@ μου θα πάρουν . Ειχα κάνει μετακόμιση σε άλλη περιοχή και δεν υπήρχε πόρτα να με συνδέσουν και για 2.5 μήνες με χρέωσαν κανονικό πάγιο χωρίς να μου προσφέρουν υπηρεσία και είναι καταγεγραμμένα αυτά. Οπότε θα μου κάνουν τι ακριβώς ;; . Εγραψα ηδη τι μπορούν να κάνουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Twoface Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Με 4 σταθερά και 5 κινητά στο όνομα μου και όλα να ληγουν μαζί πίστεψε με τίποτα..... Και μου έκαναν και πρόταση να ξανά πάω στο δίκτυο τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Αναμένουμε τον TS αν κάλεσε τελικά στο κατάστημα και τι έγινε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
l337 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) On 14/07/2021 at 01:22, akiz90 said: Ευχαριστώ πολύ...θα καλέσω αύριο να δούμε...ελπίζω να βρεθεί. Δεν χρειάζεται να πας σε κατάστημα να δουν την πληρωμή. Η πληρωμή φαίνεται μέσα στο sbl και το mycsv. Κάλεσε στο 13888 και ανέφερε το πρόβλημα ώστε να το καταγράψουν και θα πάει συστημικά το oct εκεί που πρέπει ώστε να σε καλέσουν. Η πληρωμή που έγινε εκ μέρους σου δεν υπάρχει περίπτωση να μην φαίνεται, αλλά ακόμη και αν για κάποιο απίθανο λόγο δεν φαίνεται, φαίνεται σε άλλα συστήματα που δεν χρειάζεται να αναφέρω εδώ. On 14/07/2021 at 23:05, Twoface said: Για 80€ να ξέρεις δεν σου κάνουν τίποτα. Και εγώ τους άφησα επίτηδες ένα υπόλοιπο 70€ και τους το είπα στα μούτρα ότι για τέτοιο ποσό δεν θα πάτε δικαστήριο. Φυσικά δεν με ξανά ενόχλησαν ποτέ !!! Τους έκανες τη μούρη κρέας. Και για 5 ευρώ (που δεν θα σχοληθούν για τέτοιο ποσό) σε κυνηγούν και αύριο το πρωί και δεν κοστίζει τίποτα απολύτως. Για 80€ πάντως, και πίστεψε με έχω καλύτερη εμπειρία από εσένα, άνετα σε κυνηγούν ή θα σε κυνηγήσουν. Το γιατί κάποιους τους κυνηγούν και κάποιους όχι, δεν θα κάνω την χάρη να στο εξηγήσω, χαλάει το στοιχείο της έκπληξης. Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2021 από l337 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα