vforvaggelis Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Εχω στον υπολογιστη ενα usb ανεμιστηρακι το οποιο θελω να το ανοιγοκλεινω κατα το δοκουν μεσα απο τα windows (κατι σαν να κοβω/δινω ταση στην θυρα usb που το εχω συνδεσει). Υπαρχει κανα προγραμμα να κανει την δουλεια αυτη;
micos000 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Δεν το νομίζω. Ο έλεγχος του ρεύματος στις usb δεν μπορεί να ρυθμιστεί μέσω software γιατί αν μπορούσε φαντάσου έναν ιό που θα έπαιρνε τον έλεγχο και θα σου έκαιγε ότι συνέδεες στις usb. Το καλύτερο είναι να προσαρμόσεις ένα διακοπτάκι στο καλώδιο και να το κόβεις από εκεί. Υπάρχουν και usb hubs με διακόπτη, π.χ. https://www.skroutz.gr/s/27790929/ORICO-W9PH4-U3-Μαύρο.html ή ακόμα πιο απλό... https://www.skroutz.gr/s/5676960/Powertech-PT-112.html Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2021 από micos000 1
vforvaggelis Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Δεν θελω "αναλογικη" λυση γαμωτο γιατι θελω να κανω τις αλλαγες οταν δεν βρισκομαι στον χωρο. Σε ευχαριστω πολυ παντως
emperor4her Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 1. Εαν το υποστηριζει η μητρικη σου, να παρεις ενα που συνδεεται στην μητρικη κατευθειαν. αν ειναι 4πινο, μπορεις να μειωσεις στροφες, να δωσεις αναποδη φορα, ή ακομη και να το κλεισεις.. 2. αλλη ιδεα, παρε μια εξυπνη πριζα, (τυχαιο παραδειγμα), εφοσον ειναι με usb, βαλε εναν οποιοδηποτε usb φορτιστη πανω, και ανοιγοκλεινεις την πριζα μετα απο wifi-data-alexa-google home κλπ 3. δες αυτο. 10 ώρες πριν, vforvaggelis είπε Εχω στον υπολογιστη ενα usb ανεμιστηρακι το οποιο θελω να το ανοιγοκλεινω κατα το δοκουν μεσα απο τα windows (κατι σαν να κοβω/δινω ταση στην θυρα usb που το εχω συνδεσει). Υπαρχει κανα προγραμμα να κανει την δουλεια αυτη; επισης, με τις λυσεις 2-3 εχεις και αλλες επιλογες, τυπου να ανοιγει καποιες ωρες, οτι ωρα θελεις, να σβηνει αυτοματα κλπ κλπ. αν το πας ακομη πιο περα, (δεν εχωω ιδεα τι θελεις να κανεις) ακομη και θερμοστατη μπορεις να συνδεσεις, ωστε να αναβει αυτοματα οταν φτασει σε "Χ" θερμοκρασια. Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2021 από emperor4her 1
vforvaggelis Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 17 λεπτά πριν, emperor4her είπε 1. Εαν το υποστηριζει η μητρικη σου, να παρεις ενα που συνδεεται στην μητρικη κατευθειαν. αν ειναι 4πινο, μπορεις να μειωσεις στροφες, να δωσεις αναποδη φορα, ή ακομη και να το κλεισεις.. 2. αλλη ιδεα, παρε μια εξυπνη πριζα, (τυχαιο παραδειγμα), εφοσον ειναι με usb, βαλε εναν οποιοδηποτε usb φορτιστη πανω, και ανοιγοκλεινεις την πριζα μετα απο wifi-data-alexa-google home κλπ 3. δες αυτο. επισης, με τις λυσεις 2-3 εχεις και αλλες επιλογες, τυπου να ανοιγει καποιες ωρες, οτι ωρα θελεις, να σβηνει αυτοματα κλπ κλπ. αν το πας ακομη πιο περα, (δεν εχωω ιδεα τι θελεις να κανεις) ακομη και θερμοστατη μπορεις να συνδεσεις, ωστε να αναβει αυτοματα οταν φτασει σε "Χ" θερμοκρασια. Ενα νουκακι εχω και συνδεσα σε μια usb ενα 5βολτο μικρο ανεμιστηρακι για να του πεταει αερα στο πλαι να δροσιζει λιγακι.(βεβαια μαλλον πρεπει να βρω χρονο να το τσεκαρω γενικοτερα γιατι οι θερμοκρασιες που ανεβαζει νομιζω ειναι περιεργες) Επειδη ειναι νουκακι δεν εχω την δυνατοτητα να του βαλω μεσα το ανεμιστηρακι. Την εχω στα υποψιν την λυση με το μπριζακι απλα θα ηθελα ΑΝ υπηρχε κατι softwarικο να μου ελυνε το θεμα. Σε ευχαριστω πολυ! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα