Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, smpt είπε

Όταν υπογράψεις ένα κείμενο έχεις κάποιους τρόπους να προστατευτείς από αντιγραφή. Πχ να φροντιζεις η υπογραφή σου να πηγαίνει πανω απο κάποιο υπάρχον  κείμενο ώστε να είναι πιο δύσκολη η αντιγραφη. Εδώ είναι λευκό χαρτί.

Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι τι χρειάζεται η υπογραφή. Το login μέσο taxis θα έπρεπε να είναι αρκετό 

Αν δεν κάνω λάθος το δίπλωμα τύπου κάρτα έχει και την υπογραφή σου πάνω. Γι αυτό τη χρειάζονται.

• Like 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, smpt είπε

Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι τι χρειάζεται η υπογραφή.

Πουθενά δεν χρειάζεται. Περιττό στοιχείο πάνω στο δίπλωμα. Δεν χρειάζεται πουθενά

• Super Moderators
Δημοσ.
2 hours ago, Nabuko said:

Πουθενά δεν χρειάζεται. Περιττό στοιχείο πάνω στο δίπλωμα. Δεν χρειάζεται πουθενά

Η υπογραφή σου υπάρχει κανονικά στην μπροστινή πλευρά του νέου διπλώματος δίπλα απο τη φωτογραφία σου. 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, billdanos είπε

Η υπογραφή σου υπάρχει κανονικά στην μπροστινή πλευρά του νέου διπλώματος δίπλα απο τη φωτογραφία σου. 

Το ξέρω. Απλά λέω ότι δε χρησιμεύει κάπου. Και που υπάρχει εκεί είναι άχρηστη. Έχει γίνει ποτέ ταυτοποίηση με υπογραφή? 

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Το ξέρω. Απλά λέω ότι δε χρησιμεύει κάπου. Και που υπάρχει εκεί είναι άχρηστη. Έχει γίνει ποτέ ταυτοποίηση με υπογραφή? 

Η υπογραφή γενικά είναι κάτι το άχρηστο στις μέρες μας. Αν πχ πας στη τράπεζα και υπογράψεις ένα συμβόλαιο υπάρχει τρόπος να αποδείξουν ότι είσαι όντως εσύ; 

Ακόμη και γραφολογος να επιστρατευτεί υπάρχουν πολλοί τρόποι να τον παρακάμψεις.

Μόνο με το γνήσιο από την αστυνομία έχει νόημα.

Το μόνο που κάνει η υπογραφή είναι να δεσμεύει ψυχολογικά τον υπογράφοντα αφού οι περισσότεροι πιστεύουν ότι μπορεί κάπως να εξακριβωθεί.

Σιγά σιγά θα καταργηθεί όπως έγινε ήδη στις online εξουσιοδοτησεις 

• Like 2
Δημοσ.

Έλαβα σήμερα εγκριτικό email. Σε 3 μόλις μέρες. 

Από δω και πέρα θα μου έρθει κάποια ειδοποίηση ή πρέπει να τους πάρω τηλέφωνο;

• Super Moderators
Δημοσ.
23 minutes ago, johnbond said:

Έλαβα σήμερα εγκριτικό email. Σε 3 μόλις μέρες. 

Από δω και πέρα θα μου έρθει κάποια ειδοποίηση ή πρέπει να τους πάρω τηλέφωνο;

Θα λάβεις νεότερο όταν είναι έτοιμο για παραλαβή και στο οποίο θα πρεπει να κάνεις reply για το πως θες να το παραλάβεις (ταχυδρομικά ή παραλαβή από τα γραφεία τους).

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 14/7/2021 στις 12:22 ΠΜ, mercator84 είπε

18\6 αίτηση.

6\7 email ότι εγκρίθηκε.

Ακόμη τίποτα. Επειδή έχουν περάσει 2 μήνες, ξέρει κανείς που μπορώ να απευθυνθώ; 

Στη διεύθυνση μεταφορών στο Καλοχώρι απλά μου λένε να περιμένω και ότι αυτοί δεν ξέρουν τίποτα

Επεξ/σία από mercator84
  • Super Moderators
Δημοσ.
2 minutes ago, mercator84 said:

Ακόμη τίποτα. Επειδή έχουν περάσει 2 μήνες, ξέρει κανείς που μπορώ να απευθυνθώ; 

Στη διεύθυνση μεταφορών στο Καλοχώρι απλά μου λένε να περιμένω και ότι αυτοί δεν ξέρουν τίποτα

Μάλλον κάτι δεν κάνουν σωστά εκεί στην περιοχή σου...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...