johnbond Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Έχει κάνει κάποιος αίτηση για online αντικατάσταση διπλώματος; Έκανα σήμερα αίτηση για δίπλωμα νέου τύπου και αναρωτιέμαι πόσο καιρό μπορεί να πάρει η διαδικασία έγκρισης και παραλαβής του νέου διπλώματος.
Raylan Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 22 λεπτά πριν, johnbond είπε Έχει κάνει κάποιος αίτηση για online αντικατάσταση διπλώματος; Έκανα σήμερα αίτηση για δίπλωμα νέου τύπου και αναρωτιέμαι πόσο καιρό μπορεί να πάρει η διαδικασία έγκρισης και παραλαβής του νέου διπλώματος. Επειδή το δικό μου έχει φθαρεί αρκετά και θέλω να κάνω αντικατάσταση ξέρεις πόσο κοστίζει?
Nabuko Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Αν θυμάμαι ο @Γιάννης Platano έχει κάνει τη διαδικασία. Αν έχει χρόνο ας απαντήσει 1
johnbond Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 51 λεπτά πριν, Raylan είπε Επειδή το δικό μου έχει φθαρεί αρκετά και θέλω να κάνω αντικατάσταση ξέρεις πόσο κοστίζει? Το ροζ έχεις; 30ευρώ είναι από παλαιού σε νέου τύπου. Συν το κόστος για φωτογραφίες που ίσως μπορείς να βγάλεις και μόνος σου αλλά θέλει συγκεκριμένες προδιαγραφές οπότε μάλλον δεν γλιτώνεις το φωτογράφο.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Super Moderators Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 1 hour ago, johnbond said: Έχει κάνει κάποιος αίτηση για online αντικατάσταση διπλώματος; Έκανα σήμερα αίτηση για δίπλωμα νέου τύπου και αναρωτιέμαι πόσο καιρό μπορεί να πάρει η διαδικασία έγκρισης και παραλαβής του νέου διπλώματος. Μέσα σε 5 ημέρες το πολύ θα λάβεις email για να το παραλάβεις. Θα σου δώσουν τη δυνατότητα είτε να στο στείλουν ταχυδρομικά, είτε να κλείσεις ραντεβού για να το παραλάβεις ο ίδιος. 12 minutes ago, johnbond said: Το ροζ έχεις; 30ευρώ είναι από παλαιού σε νέου τύπου. Συν το κόστος για φωτογραφίες που ίσως μπορείς να βγάλεις και μόνος σου αλλά θέλει συγκεκριμένες προδιαγραφές οπότε μάλλον δεν γλιτώνεις το φωτογράφο. 5-6 ευρώ θέλει ο φωτογράφος. 1
mercator84 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 18\6 αίτηση. 6\7 email ότι εγκρίθηκε. Αύριο θα πάρω τηλ στη διεύθυνση μεταφορών να δω τι γίνεται 1
Raylan Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 20 λεπτά πριν, johnbond είπε Το ροζ έχεις; 30ευρώ είναι από παλαιού σε νέου τύπου. Συν το κόστος για φωτογραφίες που ίσως μπορείς να βγάλεις και μόνος σου αλλά θέλει συγκεκριμένες προδιαγραφές οπότε μάλλον δεν γλιτώνεις το φωτογράφο. Όχι το νέο έχω απλά επειδή έχει φθαρεί θέλω να κάνω αντικατάσταση…
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, Nabuko είπε Αν θυμάμαι ο @Γιάννης Platano έχει κάνει τη διαδικασία. Αν έχει χρόνο ας απαντήσει Καλημέρα Σε 15 ημέρες πήγα και το πηρα και έδωσα πίσω το ροζ Φωτογραφία μου έφτιαξε φίλος φωτογράφος και την ανέβασα στην εφαρμογή Το δυσκολο ηταν να βρω τηλέφωνα επικοινωνίας να μάθω αν ήταν έτοιμο Μαρούσι είχα πάει απέναντι από Media Mark Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2021 από Γιάννης Platano 2
Super Moderators billdanos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Super Moderators Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Αν τώρα το καλοκαίρι οι υπηρεσίες υπολειτουργούν, προφανώς ο χρόνος μέχρι την έκδοση μπορεί να αλλάξει. Στη δική μου περίπτωση και σε άλλους 2 συναδέλφους που το έκαναν μετά από εμένα, ο χρόνος ήταν 5 εργάσιμες ημέρες (μια εβδομάδα συνολικά). Η παραλαβή έγινε από τη Διεύθυνση Μεταφορών στη Μεσογείων. Οι σωστοί φωτογράφοι έχουν και ειδικό app που ελέγχουν επι τόπου τις προδιαγραφές που πρέπει να έχει η φωτογραφία, οπότε η πιθανότητα λάθους είναι σχεδόν μηδενική.
Dante80 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Έχω παλαιού τύπου και με ενδιαφέρει και μένα. Ένα λινκ παρακαλώ για την διαδικασία - αίτηση - δικαιολογητικά; Ακολουθώ αυτό εδώ; https://www.newsauto.gr/news/taleporia-telos-online-i-antikatastasi-diplomatos-se-oli-tin-ellada/ Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2021 από Dante80
Super Moderators billdanos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Super Moderators Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 1 minute ago, Dante80 said: Έχω παλαιού τύπου και με ενδιαφέρει και μένα. Ένα λινκ παρακαλώ για την διαδικασία - αίτηση - δικαιολογητικά; https://www.gov.gr/upourgeia/oloi-foreis/upodomon-kai-metaphoron/antikatastase-adeias-odegeses-me-neou-tupou 1
mercator84 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 11 ώρες πριν, mercator84 είπε 18\6 αίτηση. 6\7 email ότι εγκρίθηκε. Αύριο θα πάρω τηλ στη διεύθυνση μεταφορών να δω τι γίνεται Ακόμη δεν τους έχει έρθει τίποτα με ενημέρωσαν στο τηλέφωνο.
smpt Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) αυτό γιατί χρειάζεται και πως το κάνεις; και πόσο ασφαλές μπορεί να είναι; Αναφορά σε κείμενο Θα χρειαστεί: να συμπληρώσετε τους προσωπικούς σας κωδικούς πρόσβασης στο Taxisnet να επισυνάψετε φωτογραφία σας και δείγμα της υπογραφής σας να εκδώσετε και να πληρώσετε το κατάλληλο παράβολο να συμπληρώσετε το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο (e-mail) και το τηλέφωνό σας Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2021 από smpt
johnbond Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Υπογράφεις σε ένα λευκό χαρτί το σκαναρεις με συγκεκριμένη αναλογία και το ανεβάζεις . Όταν μιλάμε για σύστημα του ελληνικού κράτους αντιλαμβάνεσαι και ότι η ασφάλεια θα είναι ανάλογη. Οπότε κάνεις το σταυρό σου αν είσαι χριστιανός και ελπίζεις να μην πάει κάτι στραβά. Αλλά εδώ που τα λέμε η υπογραφή σου φαντάζομαι είναι ψιλοαχρηστη ειδικά τώρα που όλα γίνονται ηλεκτρονικά οπότε και να στην κλέψουν τι να κάνουν με αυτή; Αν θέλουν να στην κλέψουν υπάρχουν χίλια μέρη που υπογράφεις καθημερινά
smpt Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Όταν υπογράψεις ένα κείμενο έχεις κάποιους τρόπους να προστατευτείς από αντιγραφή. Πχ να φροντιζεις η υπογραφή σου να πηγαίνει πανω απο κάποιο υπάρχον κείμενο ώστε να είναι πιο δύσκολη η αντιγραφη. Εδώ είναι λευκό χαρτί. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι τι χρειάζεται η υπογραφή. Το login μέσο taxis θα έπρεπε να είναι αρκετό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα