lefterisgar Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Καλησπέρα! Δεν ξέρω αν είναι σωστά διατυπωμένος ο τίτλος του θέματος αλλά αν κριθεί απαραίτητο, μετονομάστε το. Πριν 2 περίπου μήνες έκανα αλλαγή από 24mbps σε 50mbps VDSL και δεν είδα καμία βελτίωση (17mbps -> 14mbps). Έπειτα από επίσκεψη τεχνικού, άλλαξα την εσωτερική καλωδίωση (πλέον είναι 1 καλώδιο χωρίς διακλαδώσεις που πάει απευθείας στο ρούτερ) και το ίδιο το ρούτερ (Speedport Entry 2i -> Speedport Plus). Η ταχύτητα ανέβηκε στα 28-32mbps αλλά είχα αποσυνδέσεις και ήθελα περισσότερη ταχύτητα. Ο τεχνικός μου είπε να κάνω δωρεάν υποβάθμιση σε 24, στην οποία τόνισε ότι θα πιάνω 27/2 και με τα χρήματα που θα εξοικονομούσα να πάρω το home speed booster. Σήμερα λοιπόν έκανα ακριβώς αυτό. Αν και πρακτικά δεν έχω γίνει ακόμα 24, ο τεχνικός μου είπε ότι δοκιμαστικά θα με βάλει σε 27/2 προφίλ για να δω πώς θα είναι και εγώ συμφώνησα όντως για να δω. Και τι είδα... Αρχικά συγχρονίζω στα 27/2.7 μόνο που μετά από μισή ώρα αρχίζει το download και παίρνει την κάτω βόλτα. Σε λίγα μόλις λεπτά φτάνει το 12. Αν κάνω restart το ρούτερ ξαναφτιάχνει... Από τον ΟΤΕ λένε φταίει η γραμμή, δεν είναι σταθερή κ.λ.π. Πώς γίνεται με 50αρα να έπιανα όμως 29; Ε; Παραθέτω στατιστικά γραμμής αν και ενημερωτικά αναφέρω ότι το SNR με "κανονική 50αρα" ήταν από 8-10. Τώρα είναι 10 μόνο όταν συγχρονίζω στα 27. Αυτά και ελπίζω να μη σας κούρασα! Ευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Ο τεχνικός σου είπε αν η γραμμή έξω παιζει σωστά; Γιατί αν παίζει έξω σωστά τότε έχεις πρόβλημα εσωτερικής καλωδίωσης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefterisgar Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Είπε ότι ίσως χρειαστεί να αλλαχθεί το εξωτερικό καλώδιο από το στύλο μέχρι το σπίτι μου αν μου κάνει αποσυνδέσεις η γραμμή. Προς το παρών έχω κλείσει το SRA για να μην πέφτει η ταχύτητα. Δηλαδή να του πω να φωνάξει εργολάβο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα