karib Δημοσ. 28 Μαΐου 2004 Δημοσ. 28 Μαΐου 2004 Παιδια εχω ενα site γραμμενο σε asp. Η βαση δεδομενων ειναι mysql. Το προβλημα μου ειναι οτι δεν βρισκω ενα script για web statistics το οποίο να έρχεται μαζί με βαση mysql, πακέτο, εξαρχής. Ολα ερχονται με βαση Ms Access. Περιττο να σας πω οτι προσπαθησα απειρες φορες και με διαφορα εργαλεια να μεταφερω τα tables απο την access σε mysql, η μεταφορα γινονταν επιτυχως αλλα φυσικα το script (web statistics) δεν δούλευε. Κατοπιν δοκιμαζα αλλαγες στον asp κωδικα κλπ αλλα καμια επιτυχια. Εχω ψαξει επανειλημενα το hotscripts.com, aspin.com Κλπ. Καμια λυση, κανενα asp script με βαση mysql. Εχετε να μου προτεινετε κατι? Μηπως καποιος εχει αντιμετωπισει αυτο το προβλημα?
The_Edge Δημοσ. 28 Μαΐου 2004 Δημοσ. 28 Μαΐου 2004 Και γιατί δεν χρησιμοποιείς και Access και mysql στο ίδιο site? Aφού το script που έχεις έτοιμο χρειάζεται access, διάβαζε τα περιεχόμενα του site σου από mysql και βάλε το script των statistics να δουλεύει με access. Δεν καταλαβαίνω ποιό είναι το πρόβλημα.
karib Δημοσ. 28 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2004 Το προβλημα ειναι οτι πλεον το site δεχεται πολλους επισκεπτες. Οσο ειχε λιγους, δεν υπηρχε προβλημα, ειχα στατιστικα σε access. Οταν αυξηθηκαν οι επισκεπτες αναγκαστηκα να αλλαξω τη βαση μου σε mysql. Αφησα στην αρχη τα στατιστικα να εξακολουθουν να παιζουν με access. Ομως πληθος κολληματων, καθυστερησεων κλπ εξακολουθουσαν. Εβγαλα τα στατιστικα και μαζι τη χρηση της access και απο τοτε εχω ξεχασει τι θα πει προβλημα. Ομως δεν εχω πια στατιστικα που θελω. Ιδέες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.