Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Έχω θέμα με τις μνήμες μου. Άλλαξα τροφοδοτικό και από την στιγμή που άλλαξα δεν βλέπει τις μνήμες για να δουλέψει σαν quad channel παρόλο που τις έχω στις σωστές θέσεις σύμφωνα με το manual μιας και δουλευάν κανονικά μετά. Αν τις βάλω όλες μαζί στην δεξιά μεριά τις βλέπει κανονικά όλες 4x4 αλλά για dual channel. Τα slot της αριστερής μεριάς είναι λες και δεν τα βλέπει. Στο UEFI της Ashrock έχει μια επιλογή System Browser που σου δείχνει την μητρική και διαβάζει τι έχεις βάλει στο κάθε slot.  Εκεί τις βλέπει όλες κανονικά. Κατέβασα το Cpu-z όπου και εκεί τις βλέπει όλες κανονικά. Έχω βγάλει την μπαταρία για να κάνω reset την μητρική αλλά τίποτα. Τα windows βλέπουν μόνο 8GB. Έχει κανείς καμιά ιδέα να μου προτείνει ??

Screenshot_178.png

Screenshot_177.png

Screenshot_179.png

Δημοσ.
Στις 13/7/2021 στις 6:32 ΜΜ, BobirakosGR είπε

Καλησπέρα παιδιά. Έχω θέμα με τις μνήμες μου. Άλλαξα τροφοδοτικό και από την στιγμή που άλλαξα δεν βλέπει τις μνήμες για να δουλέψει σαν quad channel παρόλο που τις έχω στις σωστές θέσεις σύμφωνα με το manual μιας και δουλευάν κανονικά μετά. Αν τις βάλω όλες μαζί στην δεξιά μεριά τις βλέπει κανονικά όλες 4x4 αλλά για dual channel. Τα slot της αριστερής μεριάς είναι λες και δεν τα βλέπει. Στο UEFI της Ashrock έχει μια επιλογή System Browser που σου δείχνει την μητρική και διαβάζει τι έχεις βάλει στο κάθε slot.  Εκεί τις βλέπει όλες κανονικά. Κατέβασα το Cpu-z όπου και εκεί τις βλέπει όλες κανονικά. Έχω βγάλει την μπαταρία για να κάνω reset την μητρική αλλά τίποτα. Τα windows βλέπουν μόνο 8GB. Έχει κανείς καμιά ιδέα να μου προτείνει ??

Screenshot_178.png

Screenshot_177.png

Screenshot_179.png

Πρώτα μπαίνουν στα A1,B1,C1,D1 και αφού γεμίσουν αυτά βάζεις στα A2,B2,C2,D2. Τα μαύρα slots είναι αυτά που χρησιμοποιούνται πρώτα απ'ότι βλέπω , οπότε η έχει θέμα κάποιο dimm μνήμης η slot  μητρικής η στραβό pin cpu.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...