Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εδω και πολυ μεγαλο διάστημα έχω μεγάλο πρόβλημα καλοντας με ,με αγνώστους αριθμούς "μαϊμού",  τι εννοώ με αυτο:

Με καλούν από μια επενδυτική εταιρεία και καλά (απ ότι κατάλαβα ψαρεύουν μικρό πόσα της τάξεως 300-500€)

Τον αριθμό μου τον βρήκαν από τις διαρροές του Facebook που είχαν γίνει μιας και είναι στην λίστα μέσα δυστυχώς (ούτε εκεί δεν ξέρω τι να κάνω)

Το πρόβλημα και το παράξενο είναι ότι έχουν καταντήσει ενοχλητικοί...

Χρησιμοποιούν διάφορους αριθμούς να φαίνονται σαν βιτρίνα, και αν καλέσεις πίσω βγαίνει ο κανονικός ιδιοκτήτης...

Το πως το κάνουν αυτό και τι είδους πρόσβαση έχουν άγνωστο..

Το ότι μπορεί να μπλέξεις και αυτό είναι ένα θέμα. 

Δεν ξέρω στην περίπτωση μου, που ακριβώς να απευθυνθώ , Ή σε πια υπηρεσία,  μιας και όταν κάλεσα τον πάροχο μου (wind) δεν γνώριζε τι να μου απαντήσει,  και φαινόταν σαν να με είχε καλέσει όντως ο αριθμός που μου εμφανίστηκε...

Όταν μίλησα με κάποιο από τα θύματα (βιτρίνα τηλεφωνική) δεν είχαν την πραγματική ιδέα για το τι γίνεται...

Και ρωτάω μιας και έχω κάνει δίκτυα,  αλλά όχι πάνω στην τηλεφωνία,  γίνεται να χρησιμοποιούν fake νούμερο,  όπως μπορείς να χρησιμοποιήσεις fake ip με VPN και Proxy?

Ps. Έψαχνα στο forum για θεματολογία σχετικά με την περίπτωση μου, και δεν βρήκα πουθενά κάτι. 

Οπότε έκανα στην πιο σχετική ενότητα το topic

Επεξ/σία από hattori_gr
Δημοσ.

https://www.dpa.gr/

και να ενημερώσεις την αρχή , δεν θα αλλάξουν πολλά καθώς ειναι ενήμερη και επειδη δεν μπορεί να φτάσει στους πραγματικούς θήτες έχει ενημερώσει την δίωξη καθώς χρησιμοποιούν spoofing τεχνολογίες και νουμερα δηλωμένα σε ανύπαρκτα πρόσωπα. 

εγώ μπλοκάρω διαρκώς νούμερα.

• Like 1
Δημοσ.
1 minute ago, gapito said:

https://www.dpa.gr/

και να ενημερώσεις την αρχή , δεν θα αλλάξουν πολλά καθώς ειναι ενήμερη και επειδη δεν μπορεί να φτάσει στους πραγματικούς θήτες έχει ενημερώσει την δίωξη καθώς χρησιμοποιούν spoofing τεχνολογίες και νουμερα δηλωμένα σε ανύπαρκτα πρόσωπα. 

εγώ μπλοκάρω διαρκώς νούμερα.

Το θέμα είναι και να τα μπλοκάρεις δεν σε κάλεσαν τα ίδια. 

Και το έχω δει αλλά και εκεί δεν ξέρω τι ακριβώς να τους πω...

Δημοσ.

τι εννοεις δεν ξέρεις, καταγγελία θα κάνεις δίνοντας τα νούμερα που σε έχουν καλέσει. για τώρα μόνο αυτό μπορούμε να κάνουμε. καταγγελίες !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...