Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας ! Στο κινητό, xiaomi mi 10T lite, ενώ μου λέει ότι υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση και μπορώ να πατήσω λήψη ....όσες φορές ξεκίνησε δεν έφτασε ποτέ στο 100%. Γιατί μου την προτείνει ενώ δεν την δέχεται ; Το κινητό έχει έκδοση 12.0.9 και άκου ζητάει να το ενημερώσω με 12.0.2 , αναρωτιέμαι δεν είναι πιο παλιό αυτό που μου ζητάει από αυτό που έχω;

Screenshot_2021-07-13-17-52-37-864_com.android.updater.jpg

IMG_20210713_175309.jpg

Επεξ/σία από roula
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, roula είπε

Γεια σας ! Στο κινητό, xiaomi mi 10T lite, ενώ μου λέει ότι υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση και μπορώ να πατήσω λήψη ....όσες φορές ξεκίνησε δεν έφτασε ποτέ στο 100%. Γιατί μου την προτείνει ενώ δεν την δέχεται ; Το κινητό έχει έκδοση 12.0.9 και άκου ζητάει να το ενημερώσω με 12.0.2 , αναρωτιέμαι δεν είναι πιο παλιό αυτό που μου ζητάει από αυτό που έχω;

Screenshot_2021-07-13-17-52-37-864_com.android.updater.jpg

IMG_20210713_175309.jpg

Το έχεις ενημέρωση σε καινούργια έκδοση για αυτό δεν στην δέχεται.

Νομίζω κανονικά θα πρέπει να πας στην 12.5(έτσι είχαν πει).

Εκτός αν είναι αυτό που λέει ο chios γιατί βλέπω ότι είναι και 2.6G

Επεξ/σία από GATE123
Δημοσ.

Εγώ πρέπει να κάνω κάτι ; Είναι εκνευριστικό κάθε μέρα να ζητάει ενημέρωση ενώ δεν γίνεται! Πώς θα το κάνω να "φύγει";

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, roula είπε

Εγώ πρέπει να κάνω κάτι ; Είναι εκνευριστικό κάθε μέρα να ζητάει ενημέρωση ενώ δεν γίνεται! Πώς θα το κάνω να "φύγει";

Ψάξε στις ρυθμίσεις ειδοποιήσεων μήπως υπάρχει επιλογή απενεργοποίησης.Κοίτα κιόλας μόλις σου βγάζει την ειδοποίηση, αν γίνεται κρατώντας πατημένη την ειδοποίηση μήπως βγάζει επιλογή διακοπής εμφάνισης της ειδοποίησης.

Τι κουφό είναι και αυτό;Σου βγάζει ενημέρωση η οποία δεν γίνεται και το βλέπεις στο 100%.Ούτε καν στην αρχή.

Γενικώς τα Xiaomi έχουν διάφορα bugs.

Δημοσ.

Έφτιαξε....πήγε στον100%...μου έσβησε ...έκανε πόση ώρα να πάρει μπρος ( τα χρειάστηκα λίγο ...) Και τώρα δείχνει τα παρακάτω....πριν ήταν android 10.

Όλα καλά !!! Σας ευχαριστώ !!!!!

IMG_20210714_160011.jpg

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, roula είπε

Έφτιαξε....πήγε στον100%...μου έσβησε ...έκανε πόση ώρα να πάρει μπρος ( τα χρειάστηκα λίγο ...) Και τώρα δείχνει τα παρακάτω....πριν ήταν android 10.

Όλα καλά !!! Σας ευχαριστώ !!!!!

IMG_20210714_160011.jpg

Είπαμε(ο chios δηλαδή)ότι μπορεί να είναι και η μετάβαση από 10 σε 11. Γι'αυτό εξίσου και τα 2.6G

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...