roula Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Γεια σας ! Στο κινητό, xiaomi mi 10T lite, ενώ μου λέει ότι υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση και μπορώ να πατήσω λήψη ....όσες φορές ξεκίνησε δεν έφτασε ποτέ στο 100%. Γιατί μου την προτείνει ενώ δεν την δέχεται ; Το κινητό έχει έκδοση 12.0.9 και άκου ζητάει να το ενημερώσω με 12.0.2 , αναρωτιέμαι δεν είναι πιο παλιό αυτό που μου ζητάει από αυτό που έχω; Επεξ/σία 13 Ιουλίου 2021 από roula
chios Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 προφανώς είσαι ακόμα σε android 10 και πας σε 11 γιαυτό αυτή η αλλαγή στην αρίθμηση.
GATE123 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, roula είπε Γεια σας ! Στο κινητό, xiaomi mi 10T lite, ενώ μου λέει ότι υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση και μπορώ να πατήσω λήψη ....όσες φορές ξεκίνησε δεν έφτασε ποτέ στο 100%. Γιατί μου την προτείνει ενώ δεν την δέχεται ; Το κινητό έχει έκδοση 12.0.9 και άκου ζητάει να το ενημερώσω με 12.0.2 , αναρωτιέμαι δεν είναι πιο παλιό αυτό που μου ζητάει από αυτό που έχω; Το έχεις ενημέρωση σε καινούργια έκδοση για αυτό δεν στην δέχεται. Νομίζω κανονικά θα πρέπει να πας στην 12.5(έτσι είχαν πει). Εκτός αν είναι αυτό που λέει ο chios γιατί βλέπω ότι είναι και 2.6G Επεξ/σία 13 Ιουλίου 2021 από GATE123
roula Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Εγώ πρέπει να κάνω κάτι ; Είναι εκνευριστικό κάθε μέρα να ζητάει ενημέρωση ενώ δεν γίνεται! Πώς θα το κάνω να "φύγει";
AntiCambeR Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 5 λεπτά πριν, roula είπε Εγώ πρέπει να κάνω κάτι ; Είναι εκνευριστικό κάθε μέρα να ζητάει ενημέρωση ενώ δεν γίνεται! Πώς θα το κάνω να "φύγει"; Ψάξε στις ρυθμίσεις ειδοποιήσεων μήπως υπάρχει επιλογή απενεργοποίησης.Κοίτα κιόλας μόλις σου βγάζει την ειδοποίηση, αν γίνεται κρατώντας πατημένη την ειδοποίηση μήπως βγάζει επιλογή διακοπής εμφάνισης της ειδοποίησης. Τι κουφό είναι και αυτό;Σου βγάζει ενημέρωση η οποία δεν γίνεται και το βλέπεις στο 100%.Ούτε καν στην αρχή. Γενικώς τα Xiaomi έχουν διάφορα bugs.
roula Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Έχει φτάσει και μέχρι το 98%!!! Τώρα το ξαναεβαλα....αλλά χλωμό το κόβω !
roula Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Έφτιαξε....πήγε στον100%...μου έσβησε ...έκανε πόση ώρα να πάρει μπρος ( τα χρειάστηκα λίγο ...) Και τώρα δείχνει τα παρακάτω....πριν ήταν android 10. Όλα καλά !!! Σας ευχαριστώ !!!!!
GATE123 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 7 λεπτά πριν, roula είπε Έφτιαξε....πήγε στον100%...μου έσβησε ...έκανε πόση ώρα να πάρει μπρος ( τα χρειάστηκα λίγο ...) Και τώρα δείχνει τα παρακάτω....πριν ήταν android 10. Όλα καλά !!! Σας ευχαριστώ !!!!! Είπαμε(ο chios δηλαδή)ότι μπορεί να είναι και η μετάβαση από 10 σε 11. Γι'αυτό εξίσου και τα 2.6G
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα