nvel Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 είναι αυτό που λέγαμε στο σχολείο έστω ότι ισχύει άρα ισχύει
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 22 λεπτά πριν, stormrain είπε Γενικώς σε καθε νοσο, πριν το σημειο που νοσεις, δεν εχεις νοσησει. Σ'ωραιος σε πάω!
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, dapit είπε Α είναι καθηγητής φαρμακολογιας;! Τον έψαξα και εγώ τον άκουσα στο ακόλουθο βίντεο Δεν τον βρήκα ψεκα. Χάνω κάτι; Στείλε μου σε ποιο λεπτό να τον ακούσω Ακόμη και ορισμένοι καθηγητές είναι ''ψέκα'' σύμφωνα με μερικούς. Δεν θα ξεχάσω τον Μάρτιο-Απρίλιο του 2020 που βγήκε ο Ιωαννίδης και είπε πως οι εγκλεισμοί δεν θα φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.Τον είχαν χαρακτηρίσει ακόμα και αδαή. Το αποτέλεσμα το έχουν καταφέρει.Έχουν χωρίσει την κοινωνία. Φωτίες,εθνικά,κοινωνικά θέματα,κατάρρευση ΕΣΥ ,παιδείας κτλ και κάθε μέρα πρώτο θέμα ο ιός και το δελτίο κρουσμάτων των οικιακών τεστ που κανεις στον χώρο εργασίας αλλά όχι για να πας στο νησί. Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2021 από Ggiorgos7
Zerg13 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, stormrain είπε Το τοιχος ανοσιας που αμφισβητεις, παλι εικασια ειναι, ενεκα του παραπανω. Το τοιχος ανοσιας θα το δουμε στην πραξη. Πλεον αμφισβητω και εγω αν μπορει να χτιστει μεσω των εμβολιων αυτων που μας δινουν. Υπαρχει μια μεταλαξη Δ που δεν ξερουμε ποσο μας καλυπτει το phizer που καναμε. Αν βαλω το δεδομενο οτι μεταδιδουμε κιολας οι εμβολιασμενοι, πεφτει ακομα πιο χαμηλα. βαλε τα μαθηματικα κατω, ποσο μας καλυπτει στην D variation, ποσοι εχουν κανει το εμβολιο, οχι τοιχος, ουτε σαϊτα δεν εχουμε. το εμβολιο ειναι καλο φυσικα για τους ηλικιωμενους για να μην εχουμε 900 διασωληνωμενους παλι. Και για να μην νοσουμε σοβαρα, ΑΝ ισχυει και αυτο. χρειαζομαστε φαρμακο ή καλυτερο εμβολιο. Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2021 από Zerg13 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις