Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Σαββακαρίνιο είπε

Εδώ έχουμε έτερη λογική πλάνη που ονομάζεται "επίκληση στο συναίσθημα".

ποιο συναισθημα ρε φιλε, εδω πεθαινει ο κοσμος χωρις ηλικιακες, διατροφικες, αν κανεις αθλητισμο ή αν τρως quaker για πρωινο και εσυ μου πετας μια ορολογια με wikipedia επειδη δεν αρεσει το οτι ο κοσμος ΠΕΘΑΙΝΕΙ και εσυς λετε οτι οκ, 70 κα πανω ειναι, εεε τι να κανουμε.

Δεν πατε καλά.

• Like 3
  • Απαντ. 588
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Super Moderators
Δημοσ.
59 minutes ago, lost2 said:

Υ.Γ. Αλήθεια με τι στοιχεία αποκαλείς μικρή ομάδα ή μειοψηφία τους αντίθετους σε άποψη με εσένα;;; στο είπε ένα παιδί ή το διάβασες στο social media;;;

Μπορείς να ανατρέξεις σε στατιστικά στοιχεία κλπ εταιρειών δημοσκοπησεων κλπ ώστε να δεις τα σχετικά ποσοστά.

Στα social media θα δεις post μιας σχετικής ανάλυσης από μια εταιρεία δημοσκοπήσεων και ταυτόχρονα το post της Ελένης Λουκά. Στο χέρι σου είναι να ξεχωρίσεις ποιο είναι το αξιόπιστο! :) 

• Like 2
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, great είπε

ποιο συναισθημα ρε φιλε, εδω πεθαινει ο κοσμος χωρις ηλικιακες, διατροφικες, αν κανεις αθλητισμο ή αν τρως quaker για πρωινο και εσυ μου πετας μια ορολογια με wikipedia επειδη δεν αρεσει το οτι ο κοσμος ΠΕΘΑΙΝΕΙ και εσυς λετε οτι οκ, 70 κα πανω ειναι, εεε τι να κανουμε.

Δεν πατε καλά.

Δεν πιστευω στην απατη των ανακοινωσεων και την  τρομολαγνοια.Στην περιοχη μου οσοι πεθαναν ηταν  ηλικιωμενοι-παχυσαρκοι με αρκετα προβληματα υγειας.Κανενας 18χρονος η υγιης.Ξερω δεκαδες που το περασανε σαν γριππη.Αυτα μπορω να επιβεβαιωσω απο πρωτο χερι και οχι τα παπαγαλακια.Δεν εμβολιαζομαι για κανενα.Θα εμβολιαστω για εμενα, οπως το εκανα πριν 3 χρονια για την ιππατιτιδα και δεν απετησα να εμβολιαστη ολη η Θεσσαλια για να μην κολλησω εγω.

Ζωνη ασφαλειας φοραω για εμενα, για να μην ερθει ο απεναντι επανω μου.Απο εκει και περα δεν υποχρεωνω τον απεναντι να φορεση.Ας κανει οτι θελει.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, lost2 είπε

Ε! Ναι όταν παραθέτεις άρθρο από επιστημονικές κοινότητες , lifo, τι μπορώ να σε απαντήσω ο αμόρφωτος...... Μου θύμησες τη Θεοδωρίδου  που είπε ότι έρευνα , ΧΑ ΧΑ ΧΑ , έβγαλε ότι η ανοσία από τα εμβόλια κρατάει μέχρι 13 μήνες, βέβαια οποίος αμόρφωτος μπήκε στον κόπο να διαβάσει την έρευνα ( τελικά δεν ήταν έρευνα αλλά η αρχή της και με μεγάλα γράμματα έγραφε ότι σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν τα στοιχεία ), απλά θα έπεφτε  κάτω από τα γέλια, αλλά είπα ένας αμόρφωτος μόνο.

Το ξέρω ότι είναι άσκοπο και δεν θα το καταλάβεις, αλλά εγώ ξέρω ποτέ διαβάζω ένα άρθρο από μια έρευνα… στο μυαλό μου αυτά είναι δυο διαφορετικά πράγματα… 

• Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, toyo73 said:

Δεν πιστευω στην απατη των ανακοινωσεων και την  τρομολαγνοια.Στην περιοχη μου οσοι πεθαναν ηταν  ηλικιωμενοι-παχυσαρκοι με αρκετα προβληματα υγειας.Κανενας 18χρονος η υγιης.Ξερω δεκαδες που το περασανε σαν γριππη.Αυτα μπορω να επιβεβαιωσω απο πρωτο χερι και οχι τα παπαγαλακια.Δεν εμβολιαζομαι για κανενα.Θα εμβολιαστω για εμενα, οπως το εκανα πριν 3 χρονια για την ιππατιτιδα και δεν απετησα να εμβολιαστη ολη η Θεσσαλια για να μην κολλησω εγω.

Ζωνη ασφαλειας φοραω για εμενα, για να μην ερθει ο απεναντι επανω μου.Απο εκει και περα δεν υποχρεωνω τον απεναντι να φορεση.Ας κανει οτι θελει.

Μα ποιος είπε πως θα πεθάνουν όσοι νέοι μολυνθούν? Τα νούμερα είναι ξεκάθαρα και δείχνουν πως ένας νέος και υγιής θα το περάσει σχετικά ανώδυνα εως δεν θα το καταλάβει. Ταυτόχρονα όμως επειδή είναι κάτι νέο ακόμη, κανείς δεν ξέρει αν θα υπάρξουν κάποιες επιπλοκές ή άλλα προβλήματα που θα αποκαλυφθούν αργότερα στον οργανισμό κάποιου που θα έχει μολυνθεί. Κι αν προσθέσεις τα ποσοστά όλων αυτών, ξαφνικά είναι πολλαπλάσια από τις πιθανές παρενεργειες των εμβολίων.

Ο εμβολιασμός ενός νέου επίσης δεν θα προφυλάξει μόνο τον ίδιο αλλά και την οικογένειά του καθώς και όλους τους άλλους με τους οποίους έρχεται σε επαφή! Εκτός αν θεωρείς πως επειδή έχουμε γονείς, συγγενείς κλπ ηλικιωμένους, παχύσαρκους ή με άλλα προβλήματα γενικότερα, δεν τρέχει και τίποτα με το να τους θάψουμε μια ώρα νωρίτερα...

Έτσι "παρτάκιας" μπορώ να το παίξω κι εγώ σε πολλά θέματα. Πάρε παράδειγμα όσα γράφω στα topics της Apple, που επειδή τόσα χρόνια δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο σοβαρό πρόβλημα αστοχίας στις συσκευές που έχω αγοράσει, θεωρώ πως αυτό είναι ο κανόνας και όσοι παραπονουνται για προβλήματα κλπ είναι απλά "haters & φαντασμένοι"! 😛 

• Like 2
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, billdanos είπε

Μπορείς να ανατρέξεις σε στατιστικά στοιχεία κλπ εταιρειών δημοσκοπησεων κλπ ώστε να δεις τα σχετικά ποσοστά.

Στα social media θα δεις post μιας σχετικής ανάλυσης από μια εταιρεία δημοσκοπήσεων και ταυτόχρονα το post της Ελένης Λουκά. Στο χέρι σου είναι να ξεχωρίσεις ποιο είναι το αξιόπιστο! :) 

Συγνώμη φίλος αλλά αν υπάρχει έστω και ένας Έλληνας που πιστεύει ακόμα τις εταιρείες δημοσκοπήσεων στην Ελλάδα τότε μόνο σκεπτόμενο δεν μπορώ να τον πω , πόσο δε να φιλτράρει αυτά που διαβάζει..... Προσωπική γνώμη πάντα.

Και εδώ , εγώ, βάζω τέλος , απλά θα συνεχίσω να σας διαβάζω, όπως κάνω συνήθως.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, toyo73 είπε

20210602114042_107743.jpeg.ba1937cb2b5e6258d16354c70147f659.jpeg

• Like 8
  • Super Moderators
Δημοσ.
8 minutes ago, lost2 said:

Συγνώμη φίλος αλλά αν υπάρχει έστω και ένας Έλληνας που πιστεύει ακόμα τις εταιρείες δημοσκοπήσεων στην Ελλάδα τότε μόνο σκεπτόμενο δεν μπορώ να τον πω , πόσο δε να φιλτράρει αυτά που διαβάζει..... Προσωπική γνώμη πάντα.

Και εδώ , εγώ, βάζω τέλος , απλά θα συνεχίσω να σας διαβάζω, όπως κάνω συνήθως.

lol βλέπεις λοιπόν που είναι το πρόβλημα? Δεν εμπιστεύεσαι τους επιστήμονες οπότε καταφεύγεις σε διάφορους άλλους μικρόκοσμους (γειτονιά, παρέα, fb groups, κλπ) ώστε να βγάλεις τα συμπεράσματά σου (τα οποία όμως χρειάζονται επιστημονικές αναλύσεις ώστε να επιβεβαιωθούν)... Άρα οι εταιρείες που αναλύουν τα δεδομένα* δεν είναι αξιόπιστες, σε αντίθεση με τον Μπάμπη τον ταξιτζή! :) 

* αν δεν εμπιστεύεσαι τις αναλύσεις στην Ελλάδα, δες του εξωτερικού. Πάνω κάτω οι αναλογίες είναι ίδιες στα αποτελέσματα.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, lost2 είπε

Αν διάβαζες τι γράφω δεν θα με απαντούσες ετσι, είπα για τα συγκεκριμένα που ούτε οι ίδιες οι εταιρείες δεν ξέρουν , την αποτελεσματικότητα - την μαθαίνουν σιγά σιγά, τον χρόνο προστασίας - βλεποντας και κάνοντας, τις παρενέργειες - που θα πάει θα τις μάθουμε και θα σας πούμε...

Από όσο ξέρω η συντριπτική πλειοψηφία της ιατρικής κοινότητας λέει κάνε το εμβόλιο. Σωστά? Εσύ τους αμφισβητείς, σώστα και πάλι? 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, toyo73 είπε

πω πω, κριμα. Κριμα πραγματικα και δεν ειρωνευομαι

Αλλα θα ηθελα πολυ να σου αφαιρεθει το δικαιωμα ψηφου, νοσηλειας και για το καλο της οικογενειας σου να μην εχεις οικογενεια. Ειναι κριμα και για αυτους.

Λυπαμαι.

ωπς, σορρυ εαν εκανα επικλίση στο συναισθημα.

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, billdanos είπε

lol βλέπεις λοιπόν που είναι το πρόβλημα? Δεν εμπιστεύεσαι τους επιστήμονες οπότε καταφεύγεις σε διάφορους άλλους μικρόκοσμους (γειτονιά, παρέα, fb groups, κλπ) ώστε να βγάλεις τα συμπεράσματά σου (τα οποία όμως χρειάζονται επιστημονικές αναλύσεις ώστε να επιβεβαιωθούν)... Άρα οι εταιρείες που αναλύουν τα δεδομένα* δεν είναι αξιόπιστες, σε αντίθεση με τον Μπάμπη τον ταξιτζή! :) 

* αν δεν εμπιστεύεσαι τις αναλύσεις στην Ελλάδα, δες του εξωτερικού. Πάνω κάτω οι αναλογίες είναι ίδιες στα αποτελέσματα.

Άρες μάρες κουκουνάρες, οι δημοσκοπήσεις ΤΙ σχέση έχουν με τα επιστημονικά δεδομένα ;;; WTF

΄Είδες καθόλου τα στοιχεία που παραθέτω ή απλά ........ μάλλον το απλά , είπα κάπου για Μίτσο ή για Μπάμπη . Άστο δεν το έχεις.

Και κάτι τελευταίο ποιους ή ποιες επιστημονικές κοινότητες δέχεσαι , μόνο των ΜΜΕ μπεεεε; γιατί αυτό κατάλαβα από αυτά που λες. Οκ έχεις δίκιο. Είπαμε ψεκασμένος εδώ.

49 λεπτά πριν, Herald είπε

Από όσο ξέρω η συντριπτική πλειοψηφία της ιατρικής κοινότητας λέει κάνε το εμβόλιο. Σωστά? Εσύ τους αμφισβητείς, σώστα και πάλι? 

Της ιατρικής κοινότητας που σου ταΐζουν τα ΜΜΕ , έχεις μπει στον κόπο, έστω και για να γελάσεις με αυτά που λένε , οι αντίθετες ιατρικές κοινότητες, έχεις διαβάσει έστω και για πλάκα τα επιστημονικά στοιχεία που λένε το αντίθετο , και στην τελική μπορείς να καταφέρεις να φιλτράρεις αυτά που λένε οι "ειδικοί" οι οποίοι στο ελλαδισταν , αυτοακυρώνουν συνέχεια αυτά που λένε.  Έγραψα και παράδειγμα πιο πάνω με τον σύνδεσμο της έρευνας που η ειδικός έλεγε τελείως άσχετα με την έρευνα, ΑΛΛΑ ούτε αυτό το δέχεσαι , και αν θέλεις σου στέλνω εκατοντάδες παρόμοια με τους ειδικούς στο ελλαδιστάν να λένε ότι ναναι , με λίγα λόγια fake news και παραπληροφόρηση.

• Confused 1
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, great είπε

πω πω, κριμα. Κριμα πραγματικα και δεν ειρωνευομαι

Αλλα θα ηθελα πολυ να σου αφαιρεθει το δικαιωμα ψηφου, νοσηλειας και για το καλο της οικογενειας σου να μην εχεις οικογενεια. Ειναι κριμα και για αυτους.

Λυπαμαι.

ωπς, σορρυ εαν εκανα επικλίση στο συναισθημα.

Aσε βρε φιλε.Εμβολιασε εσυ την οικογενεια σου και ασε την δικη μου.Η οικογενεια μου ειναι ατρωτη για τους δικους της λογους.Εχω οικογενειακους γιατρους να εμπιστευτω και οχι τον καθε μιζαδωρο.

• Sad 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
Just now, toyo73 said:

Aσε βρε φιλε.Εμβολιασε εσυ την οικογενεια σου και ασε την δικη μου.Η οικογενεια μου ειναι ατρωτη για τους δικους της λογους.Εχω οικογενειακους γιατρους να εμπιστευτω και οχι τον καθε μιζαδωρο.

Χαϊλάντερ κι έτσι? 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, billdanos είπε

Χαϊλάντερ κι έτσι? 

Όχι τέρμα βουνοπλαγιά, κοντινότερος άνθρωπος στα 15 χλμ…

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...