Προς το περιεχόμενο

Intel 12th Gen Core, Alder-Lake & Z690 (2021) [ LGA 1700 ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Herald είπε

Παντως το review του linus ειναι με σχεδον τερματισμενες ram στα zen και τα 11th gen (μιλαω για xmp, οχι το manual tuning) και σαπιλα 5200c38 στους alder. Οταν αρχιζουν να βγαινουν τα δυνατα κιτακια νομίζω θα μεγαλωσει η ψαλιδα. 

Ρε αδερφέ επειδή μάλλον κάτι έχω χάσει, που είναι αυτό το review του Linus; Γιατί εμένα δεν μου βγάζει κάτι από κανένα γνωστό κανάλι...

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, DukeOfDream είπε

Ρε αδερφέ επειδή μάλλον κάτι έχω χάσει, που είναι αυτό το review του Linus; Γιατί εμένα δεν μου βγάζει κάτι από κανένα γνωστό κανάλι...

σε 1 ώρα θα βγουν. ήταν leak αυτό του linus..

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Thresh είπε

Αν οι 32GB DDR5 5200mhz κάνουν στο Πλαίσιο 409 ευρώ, πόσο θα κάνουν οι ακριβότερες/καλύτερες?

Ε και 600 να κανουν, ποσο βγαινει ρε μαν ενας 5950x με ενα καλο σετακι 32gb ddr4? 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Herald είπε

Ε και 600 να κανουν, ποσο βγαινει ρε μαν ενας 5950x με ενα καλο σετακι 32gb ddr4? 

Στην τελική υπάρχουν και οι top DDR4 των 4800Mhz που δεν υπάρχουν ποτέ περίπτωση να δουν τα 5ΧΧΧ. Η λογική λύση είναι φθηνή DDR5 για να φτάσεις τα σκορ του Linus και σε 1-2 χρόνια καλή DDR5.

Δημοσ.

Ο μόνος που έχει πιάσει απολύτως το νόημα από τα σχόλια που διάβασα μέχρι στιγμής είναι ο @malakudi, οι υπόλοιποι συνεχίζετε να επικεντρώνεστε στο 10-15% στο gaming. Με τα 329 ευρώ του 12600k από το φαρμακείο έχεις αφενός κορυφαίο STP αλλά ταυτόχρονα και εφάμιλλο ή καλύτερο MTP από τον 5800x των 400 ευρώ στο skroutz. Ο ορισμός του market disruptor. Θα πρέπει άμεσα να γίνει αναπροσαρμογή τιμών στους μικρούς zen 3 από AMD. Την σώζει λίγο βέβαια που οι τιμές σε z690, DDR5 είναι τσουχτερές.

• Like 5
  • Super Moderators
Δημοσ.
32 minutes ago, Herald said:

Είναι ανάγκη να πάρεις 5950Χ για gaming? Αν εννοείς καλό σετάκι σαν τις "σχεδόν τερματισμένες" 3600CL16-18-18-38", σίγουρα κάτω από 200 ευρώ. 😛

21 minutes ago, pirmen56 said:

Η λογική λύση είναι φθηνή DDR5 για να φτάσεις τα σκορ του Linus και σε 1-2 χρόνια καλή DDR5.

H οποία "φτηνή" θα πουλιέται μεταχειρ για ψίχουλα σε 1-2 χρόνια.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, ilos είπε

Ο μόνος που έχει πιάσει απολύτως το νόημα από τα σχόλια που διάβασα μέχρι στιγμής είναι ο @malakudi, οι υπόλοιποι συνεχίζετε να επικεντρώνεστε στο 10-15% στο gaming. Με τα 329 εβραιόπουλα του 12600k από το φαρμακείο έχεις αφενός κορυφαίο STP αλλά ταυτόχρονα και εφάμιλλο ή καλύτερο MTP από τον 5800x των 400 ευρώ στο skroutz. Ο ορισμός του market disruptor. Θα πρέπει άμεσα να γίνει αναπροσαρμογή τιμών στους μικρούς zen 3 από AMD. Την σώζει λίγο βέβαια που οι τιμές σε z690, DDR5 είναι τσουχτερές.

ummm hellooooo :)😁

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Thresh είπε

Είναι ανάγκη να πάρεις 5950Χ για gaming? Αν εννοείς καλό σετάκι σαν τις "σχεδόν τερματισμένες" 3600CL16-18-18-38", σίγουρα κάτω από 200 ευρώ. 😛

Καλα δεν είπα οτι ειναι ανάγκη, απλα αυτος ειναι ο κορυφαιος zen 3. Τους άλλους τους κανει μια χαψια ο 12600 και χωρις ram 😁

• Like 1
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, pirmen56 είπε

Στην τελική υπάρχουν και οι top DDR4 των 4800Mhz που δεν υπάρχουν ποτέ περίπτωση να δουν τα 5ΧΧΧ. Η λογική λύση είναι φθηνή DDR5 για να φτάσεις τα σκορ του Linus και σε 1-2 χρόνια καλή DDR5.

Καλα αμα σηκωνει ddr4 σε τετοιες ταχυτητες χτυπαω 12900k αλυπητα με ddr4 mobo. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Herald είπε

Καλα αμα σηκωνει ddr4 σε τετοιες ταχυτητες χτυπαω 12900k αλυπητα με ddr4 mobo. 

Γιατί να έχει ο imc στους AL εντελώς διαφορετική συμπεριφορά σε σχέση με τους RL? Λογικά 1:2 θα τρέχει 4400 DDR4 kits πάλι.

Επεξ/σία από ilos
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...