Προς το περιεχόμενο

Intel 12th Gen Core, Alder-Lake & Z690 (2021) [ LGA 1700 ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Herald είπε

Για τον 11600 λέω, δεν βγάζει 100+, σε πολλά σημεία τον κόβουν οι πυρήνες, ίσως και οι μνήμες (3333c12)

Σίγουρα τα cores αν δεις το usage που έχω. Γι' αυτό θα κάνουν θραύση οι 12600K.

Ενώ δεν με ενδιαφέρουν καθόλου σαν αγορά τα ADL είναι η μοναδική σειρά τα τελευταία 10 χρόνια που περιμένω με τόση ανυπομονησία να δω bench.

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, pirmen56 είπε

Σίγουρα τα cores αν δεις το usage που έχω. Γι' αυτό θα κάνουν θραύση οι 12600K.

Ενώ δεν με ενδιαφέρουν καθόλου σαν αγορά τα ADL είναι η μοναδική σειρά τα τελευταία 10 χρόνια που περιμένω με τόση ανυπομονησία να δω bench.

Για δωσε ενα save να τεσταρω σε ιδια περιοχή να δω cpu usage

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, Herald είπε

Για δωσε ενα save να τεσταρω σε ιδια περιοχή να δω cpu usage

Δεν είναι ακριβώς στο σημείο. Άσχετα με αυτό δεν υπάρχει περίπτωση να δεις 100% usage όπως λειτουργεί το HT.

edit: Να αλλάξω λίγο προσβάσεις.

Επεξ/σία από pirmen56
  • Like 1
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, ALFR3D είπε

δε φταιει ο 3700χ που δεν βγαζει πολλα fps, κατι αλλο φταιει

Ο ανάδρομος Ερμής

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, kostas_anes είπε

Btw, το παρατηρεις οτι το run δεν εχει καμια σχεση ετσι; Ο τυπος στο 1440p παει και τρεχει μια πανω το σοκακι, βγαινει στον δρομο και τρεχει κατω το σοκακι σε 1434 NPC που τεζαρουν το CPU. 

Στο 1080p ξεκιναει απο τον δρομο, χωνεται σοκακι, κανει το μισο, επιστρεφει στον δρομο.

Είναι τα results σαν τα "simulated" του pirmen που έβγαζε καλύτερα mins με τον skylake από 3700x.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ilos είπε

Είναι τα results σαν τα "simulated" του pirmen που έβγαζε καλύτερα mins με τον skylake από 3700x.

Δηλαδή έκανα μοντάζ σε λίγες ώρες. ΟΚ.

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, kostas_anes είπε

Πες μου τον λογο που το CPU ειναι και στις 2 περιπτωσεις στο 40-41% τοτε. Σιγουρα 30% διαφορα στο usage της 3070, θα μας εδινε τουλαχιστον ενα 5-6% στον 3700Χ, ε; Και per core να το δεις σε παρομοια loads ειναι. 

Ναι αν στα 1080p ανέβαζε το GPU Usage τότε θα ανέβαζε και τα fps, κλασικό παράδειγμα CPU limited.

Δημοσ.

Μην την ψάχνετε ιδιαίτερα, ο Nvidia foundry δίνει ότι νάνε νούμερα, όπως και οι περισσότεροι "YouTubers" που είναι ανήλικα με λεφτά του μπαμπά και συστήματα super market.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, kostas76532 είπε

η παραγγελια εγινε 12900k , για να δουμε το πλαίσιο θα μας τον φερει στην ωρα του 🙃

12900K.jpg

Σε πήραν τηλέφωνο; Γιατί μου ήρθε mail που έγραφε πως θα επικοινωνήσουν μαζί μου, με πήραν την ώρα που κοιμόμουν(night shifts βλέπεις) και όταν δεν με βρήκαν έστειλαν άλλο mail να επικοινωνήσω μαζί τους... Πήρα και το σήκωσε ένας τύπος ο οποίος μου είπε πως μάλλον ήθελαν απλά να επιβεβαιώσουν πως μιλάμε για pre-order... Ελπίζω όλα να πάνε καλά, έχω πληρώσει από την 1η ώρα που ανέβηκε το προιόν 😅

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kkatzos είπε

Το λες συνέχεια αλλά έχεις άδικο. Παίζει να είσαι ο μόνος εδώ μέσα που -τόσα χρόνια- δεν καταλαβαίνει ότι όταν μιλάμε για gaming απόδοση μιας CPU μας ενδιαφέρει να ΜΗΝ υπάρχει GPU botttleneck. Καθόλου αν γίνεται...

Spoiler

Εχει χαθεί η μπάλα γιαυτό και δεν είναι το θέμα τα 1080p benchmarks αυτά καθαυτά,άλλα τα ότι να ναι συμπεράσματα που βγάζουν πολλοί από εδώ μέσα.

Από εκει που παλιότερα μιλάγαμε για cpu μπουκάλια και πήγαινε ο νους σε Amd FX,pentium G, i3 κλπ,πλέον έχουμε φτάσει να διαβάζουμε για μπουκάλια ακόμα και σε latest and greatest intel/amd λόγω της συμπεριφοράς των τελευταίων σε κυκλοφορίες high end καρτών.

Και όλα αυτά όταν μιλάμε για gaming και όχι καμια επαγγελματική χρήση.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, DukeOfDream είπε

Σε πήραν τηλέφωνο; Γιατί μου ήρθε mail που έγραφε πως θα επικοινωνήσουν μαζί μου, με πήραν την ώρα που κοιμόμουν(night shifts βλέπεις) και όταν δεν με βρήκαν έστειλαν άλλο mail να επικοινωνήσω μαζί τους... Πήρα και το σήκωσε ένας τύπος ο οποίος μου είπε πως μάλλον ήθελαν απλά να επιβεβαιώσουν πως μιλάμε για pre-order... Ελπίζω όλα να πάνε καλά, έχω πληρώσει από την 1η ώρα που ανέβηκε το προιόν 😅

και εγω το πληρωσα τους πηρα εγω τηλ και μου ειπαν οτι  το περιμενουν την δευτερα , και θα το στείλουν απο 4 του μηνα ,

Επεξ/σία από kostas76532
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kostas76532 είπε

και εγω το πληρωσα τους πηρα εγω τηλ και μου ειπαν οτι  το περιμενουν την δευτερα , και θα το στείλουν απο 4 του μηνα 

Άρα όλα καλά... Με μητρική τι έκανες; Εγώ περιμένω να δω benchmarks ddr4 vs ddr5 με τα τωρινά available kits...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...