noFEARgr Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Just now, kkatzos said: Το ίδιο πρόβλημα είχες και με το The Last of Us. Απενεργοποίησε από τα graphics settings των Windows το VRR. Εντάξει, θέλω και εγώ να δω που βρίσκεται ο 3D αλλά τι out of the box? Εδώ έχει 24 stutters και διάγραμμα οροσειρά με χαράδρες. Και GPU render = 90 fps 😂 Ρε συ λες αυτο να το προκαλει ; Γιατι σε καποια ομως να ξεπερνανε κανονικα το οριο και αλλα να κανουν αυτο . Θα το δοκιμασω ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 8 minutes ago, noFEARgr said: Ρε συ λες αυτο να το προκαλει ; Γιατι σε καποια ομως να ξεπερνανε κανονικα το οριο και αλλα να κανουν αυτο . Θα το δοκιμασω ! Το παιχνίδι φταίει, και εμένα καπάρι στα 120 και θέλει πολύ σπρώξιμο για να τα ξεπεράσει. Δεν νομίζω να φταίει το VRR. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Λοιπον αρχικα το παστελωμα στον @Herald εγινε Kατα δευτερον ομως δεν εχω δει πιο περιεργη συμπεριφορα σε παιχνιδι . Οσο και να ριχνω την αναλυση το gpu usage δεν πεφτει , δηλαδη μενει στο 99% κατα την διαρκεια του benchmark . Στο γραφημα στο τελος ομως γραφει οτι δεν ηταν gpu bound. Κατα δευτερων και το ιδιο συμβαινει και στο the last of us , @kkatzos δεν αλλαξε κατι με την επιλογη του vrr που ανεφερες αλλα υπαρχει το εξης περιεργο . Οταν το παραθυρο ειναι focused , τα frames κλειδωνουν στα hz της οθονης. Οταν ομως ειναι unfocused γινονται Unlocked. Μηπως γνωριζει κανεις τι στο καλο εχει γινει και υπαρχει αυτη η συμπεριφορα ; Μεχρι στιγμης σε αυτα τα 2 παιχνιδια το εχω παρατηρησει . Παραθετω εικονες Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2023 από noFEARgr 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tambas91 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 @noFEARgr αδερφέ μπορείς να κατεβάσεις μια το kcd να τρέξεις να δω που βρίσκεται ο 7800 ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, noFEARgr said: Λοιπον αρχικα το παστελωμα στον @Herald εγινε Kατα δευτερον ομως δεν εχω δει πιο περιεργη συμπεριφορα σε παιχνιδι . Οσο και να ριχνω την αναλυση το gpu usage δεν πεφτει , δηλαδη μενει στο 99% κατα την διαρκεια του benchmark . Στο γραφημα στο τελος ομως γραφει οτι δεν ηταν gpu bound. Κατα δευτερων και το ιδιο συμβαινει και στο the last of us , @kkatzos δεν αλλαξε κατι με την επιλογη του vrr που ανεφερες αλλα υπαρχει το εξης περιεργο . Οταν το παραθυρο ειναι focused , τα frames κλειδωνουν στα hz της οθονης. Οταν ομως ειναι unfocused γινονται Unlocked. Μηπως γνωριζει κανεις τι στο καλο εχει γινει και υπαρχει αυτη η συμπεριφορα ; Μεχρι στιγμης σε αυτα τα 2 παιχνιδια το εχω παρατηρησει . Παραθετω εικονες 6 fps μου ρίξεις, δυνατός 😁 Τώρα βλέπω και κατανάλωση, 56w. Εφιχενσι, 40 με 50 παίζει το δικό μου 👀 Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2023 από Herald Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 27 minutes ago, Herald said: 6 fps μου ρίξεις, δυνατός 😁 Τώρα βλέπω και κατανάλωση, 56w. Εφιχενσι, 40 με 50 παίζει το δικό μου 👀 120 fps εβγαλες . Ασε κατι stutter count , με 214 πρεπει να ειχες καθε 10frame και stutter @Tambas91 το εχω , σε ποιο σημειο θες να το τσεκαρω ; Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2023 από noFEARgr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 minutes ago, noFEARgr said: 120 fps εβγαλες . Ασε κατι stutter count , με 214 πρεπει να ειχες καθε 10frame και stutter @Tambas91 το εχω , σε ποιο σημειο θες να το τσεκαρω ; Έχω ανεβάσει στο overclocking νήμα, 127-128 βγαζω στα 40-45w με 0 stutter count 😁 Καταλαβαινεις που θα βρίσκεται ένας 13900k... Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2023 από Herald Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 22 ώρες πριν, Herald είπε Κατόπιν επεξεργασίας Σε τί ανάλυση και με τί ρυθμίσεις είναι αυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Just now, Πέτρος said: Σε τί ανάλυση και με τί ρυθμίσεις είναι αυτό? Ούτε που θυμάμαι, νομίζω τα έβαλα όλα auto Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 12 λεπτά πριν, Herald είπε Έχω ανεβάσει στο overclocking νήμα, 127-128 βγαζω στα 40-45w με 0 stutter count 😁 Καταλαβαινεις που θα βρίσκεται ένας 13900k... 8 λεπτά πριν, Herald είπε Ούτε που θυμάμαι, νομίζω τα έβαλα όλα auto Τα βρήκα...127 έχεις, 3 st. 😛 Με ακριβώς ίδιες ρυθμίσεις έχω στο cpu ένα 3-4% κάτω από τον @noFEARgr ....με ελάχιστα πιο σφιγμενες μνήμες πλέον, ίδιο επεξεργαστή. Τί ψύξη έχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Just now, Πέτρος said: Τα βρήκα...127 έχεις, 3 st. 😛 Με ακριβώς ίδιες ρυθμίσεις έχω στο cpu ένα 3-4% κάτω από τον @noFEARgr ....με ελάχιστα πιο σφιγμενες μνήμες πλέον, ίδιο επεξεργαστή. Τί ψύξη έχεις? Ψύξη? U12a Έχω και με 0 st, scrollare το νημα Παντως την κατανάλωση γαργάρα την κάνανε όλοι βλέπω, 25% παραπάνω ρεύμα ο 3d για 4.5% παραπάνω επιδόσεις 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 14 minutes ago, Herald said: Έχω ανεβάσει στο overclocking νήμα, 127-128 βγαζω στα 40-45w με 0 stutter count 😁 Καταλαβαινεις που θα βρίσκεται ένας 13900k... Kαταλαβαινω που θα βρισκεται ενας 7800x3d , οταν δεν ειναι gpu bound , το πετυχα σχεδον αυτην την φορα 1 minute ago, Herald said: Παντως την κατανάλωση γαργάρα την κάνανε όλοι βλέπω, 25% παραπάνω ρεύμα ο 3d για 4.5% παραπάνω επιδόσεις 😁 this will not age well Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 3 λεπτά πριν, Herald είπε Ψύξη? U12a Όχι εσύ, ο αφοβος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tambas91 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 30 λεπτά πριν, noFEARgr είπε 120 fps εβγαλες . Ασε κατι stutter count , με 214 πρεπει να ειχες καθε 10frame και stutter @Tambas91 το εχω , σε ποιο σημειο θες να το τσεκαρω ; κανε το ίδιο path αν δε σου κάνει κόπος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 13 minutes ago, Πέτρος said: Όχι εσύ, ο αφοβος. Liquid freezer ii 280 9 minutes ago, Tambas91 said: κανε το ίδιο path αν δε σου κάνει κόπος Θες με ultra high το lighting η very high ; Παντως σε αρκετα σημεια εισαι gpu limited εκει . Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2023 από noFEARgr 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα