Προς το περιεχόμενο

Intel 12th Gen Core, Alder-Lake & Z690 (2021) [ LGA 1700 ]

7nisiotis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 minutes ago, kkatzos said:

Ναι, και αν συγκρίνεις και με single channel σύστημα 2133 μπορεί να δεις και 100% διαφορές. 🤣

Το 80% θέλω να το δω με τον 3D του azazil και όχι με του Tambas + 2133 😮 (αν κατάλαβα καλά)  μνήμες που έτρεχε τότε.

Ξεκίνα από το CP2077 bench που έχει κάνει κάτι δοκιμές ο azazil αν έχεις όρεξη.

Mιλάω για το τελευταίο video που ανέβασε με κανονικές τις μνήμες. Πριν με το +2133 ήμουνα κοντά στο 100% όντως :) 

To run του azazil είναι gpu bound με τον 13900k. Τι νόημα έχει να τεστάρω? Κάπου 163-165 βγάζει ο 12900k χωρίς gpu μπουκαλά, αλλά έτσι και αλλιώς το ingame bench είναι πούπουλο. Αν δεν του κάνει κόπο ας το ξανατρέχει σε χαμηλή ανάλυση με τον 3d

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

9 λεπτά πριν, kkatzos είπε

Ναι, και αν συγκρίνεις και με single channel σύστημα 2133 μπορεί να δεις και 100% διαφορές. 🤣

Το 80% θέλω να το δω με τον 3D του azazil και όχι με του Tambas + 2133 😮 (αν κατάλαβα καλά)  μνήμες που έτρεχε τότε.

Ξεκίνα από το CP2077 bench που έχει κάνει κάτι δοκιμές ο azazil αν έχεις όρεξη.

το άλλαξα μετά το είχα βάλει να τεστάρω διαφορες βλακείες και το είχα ξεχάσει :P 

• Like 1

6 λεπτά πριν, Herald είπε

To run του azazil είναι gpu bound με τον 13900k. Τι νόημα έχει να τεστάρω? Κάπου 163-165 βγάζει ο 12900k χωρίς gpu μπουκαλά, αλλά έτσι και αλλιώς το ingame bench είναι πούπουλο. Αν δεν του κάνει κόπο ας το ξανατρέχει σε χαμηλή ανάλυση με τον 3d

😀

Και τι θες να κάνω εγώ; Το διαμεσολαβητή;

• Like 1

20 hours ago, Tambas91 said:

Εγώ μιλάω γιαυτό εδώ, από την μέση και μετά που έριξες τα settings το χειρότερο drop που είχες ήταν στα high 60s (νομίζω 69) fps. Με τα ίδια settings που τέσταρα το μικρότερο που είδα ήταν 110 και στα μαρούλια 120..

1 minute ago, Arkin said:

Αυτοi με τι μνημες τεσταρoυν? Fake να φανταστω και τα 2 review να τους μαυρισουμε σε ολο το ιντερνετ? 

Screenshot_1.png

Screenshot_2.png

Αυτός εδώ είναι fake? Η όπου σε βολεύει η καραμέλα? Έλα...

relative-performance-games-1280-720.png

• Like 1

5 minutes ago, kkatzos said:

😀

Και τι θες να κάνω εγώ; Το διαμεσολαβητή;

Ε αμά θες να τεστάρει πες του, στο cp δεν βρίσκω το νόημα, είναι σίγουρα πολύ πάνω τα Intel. Ειδικά σε κάτι toms dinner, είχε τρέξει ο nofear θυμάμαι, με το ζόρι 70 κρατάει. 

Just now, Tambas91 said:

@Herald εγώ να κάνω μια άλλη ερώτηση είσαι με ddr5?

Yes

1 λεπτό πριν, Herald είπε

Ε αμά θες να τεστάρει πες του, στο cp δεν βρίσκω το νόημα, είναι σίγουρα πολύ πάνω τα Intel. Ειδικά σε κάτι toms dinner, είχε τρέξει ο nofear θυμάμαι, με το ζόρι 70 κρατάει. 

Yes

ενταξει νομίζω λογικό οι μεγαλύτερες διαφορες με ddr4 θα ήσουν σίγουρα πιο κάτω

Just now, Tambas91 said:

ενταξει νομίζω λογικό οι μεγαλύτερες διαφορες με ddr4 θα ήσουν σίγουρα πιο κάτω

Όχι.. 

Σε παιχνίδια με RT ναί, οι DDR5 δίνουν. Σε παιχνίδια τύπου KCD μάλλον οι DDR4 θα είναι πιο πάνω λόγω latency. Μόλις 49-50ns είμαι με τις δικές μου, με DDR4 πέφτεις κάτω από 45. Γενικά δεν έχω κάνει το παλαβό tuning που παρουσιάζει ο kkatzos, με 7000c30 τρέχω και stock cpu, αμά πάω σε κανά ocnet με αυτά τα νούμερα θα γελάνε. 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, Herald είπε

Εγώ μιλάω γιαυτό εδώ, από την μέση και μετά που έριξες τα settings το χειρότερο drop που είχες ήταν στα high 60s (νομίζω 69) fps. Με τα ίδια settings που τέσταρα το μικρότερο που είδα ήταν 110 και στα μαρούλια 120..

Αυτός εδώ είναι fake? Η όπου σε βολεύει η καραμέλα? Έλα...

relative-performance-games-1280-720.png

Εννοεις το 10% πισω? Γιατι κατι αναφερθηκε για 80% πισω? Κατι τετοιο νομιζω.

Screenshot_3.png

Εδω πρεπει να ειναι το τελευταιο review που εκαναν στο techpower με 7800x3d. 82.4% εχει τον 12900k 78.2% τον 5800x3d μια διαφορα 5.3% οπως βγαινει στα τελευταια παιχνιδια. Αν ειναι fake να τους μαυρισουμε και να τους κραξουμε σε ολο το reddit και στα forums λετε. Θα λεμε οτι ειναι 80% μπροστα ο 12900k απο 5800x3d και οτι ΟΛΟΙ οι αλλοι μας λενε ψεμματα μεσα στα μουτρα και μας κοροιδευουν. Μεσα? 

Screenshot-4.png

Επεξ/σία από Arkin

Εννοεις το 10% πισω? Γιατι κατι αναφερθηκε για 80% πισω? Κατι τετοιο νομιζω.

Screenshot_3.png

Κάτσε, στο προηγούμενο γράφημα ήταν μπροστά, σε αυτό είναι πίσω. Τελικά τι ισχύει?

Το 80% το έγραψα για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Τεστάρι αυτό το παιχνίδι και μας δείχνει κάτι διαφορετικό? Τότε που κολλάει το γράφημα που έβαλες? 

8 minutes ago, Arkin said:

Αν ειναι fake να τους μαυρισουμε και να τους κραξουμε σε ολο το reddit και στα forums λετε. Θα λεμε οτι ειναι 80% μπροστα ο 12900k απο 5800x3d και οτι ΟΛΟΙ οι αλλοι μας λενε ψεμματα μεσα στα μουτρα και μας κοροιδευουν. Μεσα? 

Tα review του techpowerup σίγουρα είναι μούφα, πολύ εύκολο να το διαπιστώσεις, πάρε έναν 12900k, βάλτου 100w power limit και τρέξει CBR23. Θα βγάλεις 70% καλύτερο score από αυτό που δείχνει το techpowerup. Case closed ως πρός αυτό.

Δεν είπε  κανείς ότι ο 12900k είναι 80% μπροστά παντού.. Στο KCD που τεστάραμε τόσο είναι. Τι κάναμε, μοντάζ τα video? Ανέβασε και εσύ τα δικά σου με τερμα settings να δούμε, αν με τον 5700x περνάς τον 5800x 3d τότε είναι ξεκάθαρο ότι ο tambas είναι δάχτυλος της Intel και ανεβάζει μούφα νούμερα. Ιδού η ρόδος

• Like 1

19 λεπτά πριν, Herald είπε

Κάτσε, στο προηγούμενο γράφημα ήταν μπροστά, σε αυτό είναι πίσω. Τελικά τι ισχύει?

Το 80% το έγραψα για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Τεστάρι αυτό το παιχνίδι και μας δείχνει κάτι διαφορετικό? Τότε που κολλάει το γράφημα που έβαλες? 

Tα review του techpowerup σίγουρα είναι μούφα, πολύ εύκολο να το διαπιστώσεις, πάρε έναν 12900k, βάλτου 100w power limit και τρέξει CBR23. Θα βγάλεις 70% καλύτερο score από αυτό που δείχνει το techpowerup. Case closed ως πρός αυτό.

Δεν είπε  κανείς ότι ο 12900k είναι 80% μπροστά παντού.. Στο KCD που τεστάραμε τόσο είναι. Τι κάναμε, μοντάζ τα video? Ανέβασε και εσύ τα δικά σου με τερμα settings να δούμε, αν με τον 5700x περνάς τον 5800x 3d τότε είναι ξεκάθαρο ότι ο tambas είναι δάχτυλος της Intel και ανεβάζει μούφα νούμερα. Ιδού η ρόδος

Αρα πανε μαυρισε τους μπες reddit πες ο herald λεει οτι ο wizard ειναι απατεωνας και δινει fake νουμερα παγκοσμιως. Αν ισχυε παντως θα ειχε γινει ηδη βουκινο και θα ειχε κλεισει το site τους εδω και χρονια οποτε μαλλον κανουν εξαιρετικα καλα τη δουλεια τους και ειναι 100% legit στα review και μπραβο τους. Οταν το παιξω προφανως θα ανεβασω σε κανα 2 βδομαδουλες να 100αρισω το ghostwire tokyo και θα το πιασω. 

Αρα πανε μαυρισε τους μπες reddit πες ο herald λεει οτι ο wizard ειναι απατεωνας και δινει fake νουμερα παγκοσμιως. Αν ισχυε παντως θα ειχε γινει ηδη βουκινο και θα ειχε κλεισει το site τους εδω και χρονια οποτε μαλλον κανουν εξαιρετικα καλα τη δουλεια τους και ειναι 100% legit στα review και μπραβο τους. Οταν το παιξω προφανως θα ανεβασω σε κανα 2 βδομαδουλες να 100αρισω το ghostwire tokyo και θα το πιασω. 

Kαι τι θα κερδίσω με το να κάνω? :P 

Σου δίνω αποδείξεις και δεν το πιστεύεις, οπότε με το να πάω στο reddit και να το γράψω ποιος θα το πιστέψει και ποιος θα δώσει σημασία. Δες το παρακάτω γράφημα, ολόκληρο fake είναι. Καμία επαφή τα νούμερα με την πραγματικότητα.

cinebench-multi.png

• Like 1

3 λεπτά πριν, Herald είπε

Kαι τι θα κερδίσω με το να κάνω? :P 

Σου δίνω αποδείξεις και δεν το πιστεύεις, οπότε με το να πάω στο reddit και να το γράψω ποιος θα το πιστέψει και ποιος θα δώσει σημασία. Δες το παρακάτω γράφημα, ολόκληρο fake είναι. Καμία επαφή τα νούμερα με την πραγματικότητα.

cinebench-multi.png

Βρε γραψε κανε ενα ποστ στο reddit να δουμε τι θα γραψουν και οι αλλοι απο κατω. Θα εισαι ο herald ο ανθρωπος που ξεβρακωσε τους techpower παγκοσμιως αν ισχυουν οσα γραφεις. Τολμα το. 

Βρε γραψε κανε ενα ποστ στο reddit να δουμε τι θα γραψουν και οι αλλοι απο κατω. Θα εισαι ο herald ο ανθρωπος που ξεβρακωσε τους techpower παγκοσμιως αν ισχυουν οσα γραφεις. Τολμα το. 

Μα δεν είμαι ο πρώτος, είχε ένα thread ολόκληρο στο forum του tomshardware που κοροιδεύαν τα νούμερα του w1zard, αυτά ακριβώς που σου παραθέτω παραπάνω. Το είχε τεστάρι και ο @Razor333 όταν είχε 12900k, καμία σχέση. Στα 75w βγάζω 18k και αυτός δείχνει 11k, μιλάμε για τρελές διαφορές. 

Τα ίδια ακριβώς έκανε και το hwunboxed στο review του 13900k. Όταν το έγραφα τότε, τα γνωστά amdοπαιδα του forum με κοροίδευαν. Τελικά βγήκε λίγες μέρες μετά ο steve στο twitter του και έγραψε ότι όντως τα νούμερα του ήταν λάθος....

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...