Herald Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 3 minutes ago, Tambas91 said: φαντάσου εκεί που πας στο δέντρο φτάνεις 75 και τα 1% 50... θέλει 7950x3D ή 13900k για super smooth εμπειρία με 14700k θα πηγαίνει σφαίρα brutal force Σε 13900k σίγουρα θα πάει καλά, αφού κλοκάρις και cache με ecores ανοιχτά. Σε 7950x 3d στα ίδια με 7800x 3d θα είναι
Tambas91 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 8 λεπτά πριν, Herald είπε Σε 13900k σίγουρα θα πάει καλά, αφού κλοκάρις και cache με ecores ανοιχτά. Σε 7950x 3d στα ίδια με 7800x 3d θα είναι έχεις δίκιο τώρα είδα έναν, τρώει τρελό σκαμπίλι... φτάνει μέχρι και 46 σε ένα σημείο βεβαια δες στο 10:20 με το που κατεβάζει ένα σκαλί το lighting παίρνει 50 fps... άντε σου βρήκα νέο bench να πρήξεις τα @@ του kkatzou
Herald Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 minutes ago, Tambas91 said: έχεις δίκιο τώρα είδα έναν, τρώει τρελό σκαμπίλι... φτάνει μέχρι και 46 σε ένα σημείο βεβαια δες στο 10:20 με το που κατεβάζει ένα σκαλί το lighting παίρνει 50 fps... άντε σου βρήκα νέο bench να πρήξεις τα @@ του kkatzou Δεν είναι κάτι που δεν ξέρει ο kkatzos. To έγραφα πολύ καιρό πριν βγεί ο 5800x 3d, ότι ολα αυτά τα 3d cache cpu θα είναι ανώμαλα. Σε κάποια games ή σε κάποιες περιοχές που χωράνε και δεν έχεις cache miss θα πιάνουν 19900k, σε άλλες θα παίζουν μπάλα με pentium 4. Ε πήρες και το διαπίστωσες και μόνος σου. Αυτός στο video δεν έχει 3d Επεξ/σία 13 Ιουλίου 2023 από Herald 1
Tambas91 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 4 ώρες πριν, Herald είπε Δεν είναι κάτι που δεν ξέρει ο kkatzos. To έγραφα πολύ καιρό πριν βγεί ο 5800x 3d, ότι ολα αυτά τα 3d cache cpu θα είναι ανώμαλα. Σε κάποια games ή σε κάποιες περιοχές που χωράνε και δεν έχεις cache miss θα πιάνουν 19900k, σε άλλες θα παίζουν μπάλα με pentium 4. Ε πήρες και το διαπίστωσες και μόνος σου. Αυτός στο video δεν έχει 3d έχεις δίκιο δε το πρόσεξα έβγαλα το κανονικό στη μέση του video ρίχνω 2 ρυθμίσεις δες πως ανεβαίνει το usage της gpu και φυσικά πάει σφαίρα μετά @Arkin δες διαφορα κάτι παίζει με το lighting σίγουρα όταν το βάλεις κανε κάνα path εκεί να δούμε τι βγάζεις 1
Arkin Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 7 λεπτά πριν, Tambas91 είπε έχεις δίκιο δε το πρόσεξα έβγαλα το κανονικό στη μέση του video ρίχνω 2 ρυθμίσεις δες πως ανεβαίνει το usage της gpu και φυσικά πάει σφαίρα μετά @Arkin δες διαφορα κάτι παίζει με το lighting σίγουρα όταν το βάλεις κανε κάνα path εκεί να δούμε τι βγάζεις Πολυ μεγαλη διαφορα στα fps μεχρι 43 ειδα και μετα με το κατεβασμα λιγακι αυτων των 2 ανεβηκες αρκετα. Καπου διαβασα και για μειωση λιγο του object και lod distance γονατιζουν αρκετα το cpu και αυτα στο τερμα. Σκεψου τα κατι σαν το extra details στο watch dogs 2 που στο τερμα γονατιζει τα cpu. Πολυ δυνατα γραφικα παντως μου αρεσει πολυ ο κοσμος του παιχνιδιου μετα το ghostwire θα πιασω αυτο να δουμε τι γινεται και αν καταφερουμε να παιζει μονιμα 60+ τουλαχιστον. Ειναι slow pace οποτε μια χαρα ειναι τα 60-70fps πιστευω. Βγηκε σε μια εποχη που δεν υπηρχε dlss/fg και δεν εβαλαν τιποτα απο αυτα αλλιως θα ετρεχε αερα στο τερμα. 1
Tambas91 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 17 λεπτά πριν, Arkin είπε Πολυ μεγαλη διαφορα στα fps μεχρι 43 ειδα και μετα με το κατεβασμα λιγακι αυτων των 2 ανεβηκες αρκετα. Καπου διαβασα και για μειωση λιγο του object και lod distance γονατιζουν αρκετα το cpu και αυτα στο τερμα. Σκεψου τα κατι σαν το extra details στο watch dogs 2 που στο τερμα γονατιζει τα cpu. Πολυ δυνατα γραφικα παντως μου αρεσει πολυ ο κοσμος του παιχνιδιου μετα το ghostwire θα πιασω αυτο να δουμε τι γινεται και αν καταφερουμε να παιζει μονιμα 60+ τουλαχιστον. Ειναι slow pace οποτε μια χαρα ειναι τα 60-70fps πιστευω. Βγηκε σε μια εποχη που δεν υπηρχε dlss/fg και δεν εβαλαν τιποτα απο αυτα αλλιως θα ετρεχε αερα στο τερμα. και η βλακεία είναι ότι άμα δεν έχει ένα από τα upscale methods δε μπορείς να κοτσάρεις τα αλλα με mods... τσέκαρε να δεις άμα παίζεις με αυτές τις 2 ρυθμίσεις αλλιώς κατέβασε και το άλλο... από gpu είσαι σίγουρα κομπλέ σε 1440p το θέμα είναι ποσο θα σε κρατήσει το cpu... στα 60 πάντως το παίζεις άνετα
Arkin Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Μόλις τώρα, Tambas91 είπε και η βλακεία είναι ότι άμα δεν έχει ένα από τα upscale methods δε μπορείς να κοτσάρεις τα αλλα με mods... τσέκαρε να δεις άμα παίζεις με αυτές τις 2 ρυθμίσεις αλλιώς κατέβασε και το άλλο... από gpu είσαι σίγουρα κομπλέ σε 1440p το θέμα είναι ποσο θα σε κρατήσει το cpu... στα 60 πάντως το παίζεις άνετα Ολα θα τα τσεκαρω οταν το αρχισω εννοειται σιγουρα ο 5700x δεν θα δινει οσο boost πρεπει αλλα εστω στα 70fps σταθερα με 2-3 ρυθμισεις στο very high θα ειναι αψογα. Απο τα αλλα mods μονο ενα θελω να βαλω αυτο για το save[Unlimited Saving] μιας και ειδα οτι δεν μπορεις να κανεις παντου save ειναι μεγαλο ζητημα αυτο ειπαμε ρεαλισμος αλλα αυτοι το τερματισαν και απο εκει και περα μονο καποιο reshade το οποιο απλα θα δωσει λιγο παραπανω usage στην gpu[vibrance/levels/lumasharpen αναλογα ποσο καλο ΑΑ εχει] τα κλασικα που βαζω δηλαδη και τρωνε ενα 5-6% της gpu. Ειδα οτι εχει πολλα mods για balanced και αρκετες ευκολιες αλλα δεν με ενοχλει να το παιξω οπως βγηκε και ηθελαν οι δημιουργοι. Εχω προσεξει τα παρακατω mods παντως τα οποια τουλαχιστον το δευτερο δεν χαλαει καμια ισορροπια του παιχνιδιου το τριτο φτιαχνει καλυτερα το inventory που και αυτο ισως ειναι απαραιτητο με το πρωτο δεν ξερω κατα ποσο διευκολυνει το παιχνιδι και δεν το κανει ευκολο ενω με το limited βαρος σιγουρα θα προσεχεις παραπανω τι θα εχεις πανω σου. Unlimited Weight Texture Streaming Improvements A Sorted Inventory
kkatzos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Τρομερό τέστινγκ εδώ μέσα. Έχουμε το strawman, έχει βάλει τα γυαλιά σε όλους τους reviewers. Κάνει υποθέσεις, τρέχει τα βιντεάκια του και κάνει συγκρίσεις με τυχαία βιντεάκια στο Youtube. Και μετά ο παρατρεχάμενος του τον χειροκροτεί 😂 Ωστόσο ο ένας που επικαλείται (κάνει συγκρίσεις κιόλας ο Θεούλης) ο strawman έχει σούπερ underclocked 7800X3D: CPU: AMD Ryzen 7 7800X3D@4.2 GHz Κλαίω! 🤣 Τουλάχιστον κάνε τις συγκρίσεις σου με 7800X3D, 7950X3D από εδώ μέσα, όχι με άκυρους τύπους στο γιουτουμπ. Έλεος. Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2023 από kkatzos
Herald Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 13 minutes ago, kkatzos said: Τρομερό τέστινγκ εδώ μέσα. Έχουμε το strawman, έχει βάλει τα γυαλιά σε όλους τους reviewers. Κάνει υποθέσεις, τρέχει τα βιντεάκια του και κάνει συγκρίσεις με τυχαία βιντεάκια στο Youtube. Και μετά ο παρατρεχάμενος του τον χειροκροτεί 😂 Ωστόσο ο ένας που επικαλείται (κάνει συγκρίσεις κιόλας ο Θεούλης) ο strawman έχει σούπερ underclocked 7800X3D: CPU: AMD Ryzen 7 7800X3D@4.2 GHz Κλαίω! 🤣 Τουλάχιστον κάνε τις συγκρίσεις σου με 7800X3D, 7950X3D από εδώ μέσα, όχι με άκυρους τύπους στο γιουτουμπ. Έλεος. O tambas είναι random youtuber? Ελά καλά, τάπα πάει, 12900k killer. Στα 40 fps δεν έπεφτε ούτε ο 10900k αλλά ντάξει, εγώ θα λέω ναί σε όλα YΓ1. Καλά για τα 4.2ghz γελάει ο κόσμος. Τα base clock του cpu γράφει, copy paste τα έκανε από κάπου. Καλή ώρα απτό skroutz AMD Ryzen 7 7800X3D 4.2GHz Επεξεργαστής 8 Πυρήνων για Socket AM5 σε Κουτί. Θα γράφω και εγώ στα video από κάτω Intel i9 12900k 2.4ghz Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2023 από Herald
kkatzos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 2 ώρες πριν, Herald είπε O tambas είναι random youtuber? Ελά καλά, τάπα πάει, 12900k killer. Στα 40 fps δεν έπεφτε ούτε ο 10900k αλλά ντάξει, εγώ θα λέω ναί σε όλα YΓ1. Καλά για τα 4.2ghz γελάει ο κόσμος. Τα base clock του cpu γράφει, copy paste τα έκανε από κάπου. Καλή ώρα απτό skroutz AMD Ryzen 7 7800X3D 4.2GHz Επεξεργαστής 8 Πυρήνων για Socket AM5 σε Κουτί. Θα γράφω και εγώ στα video από κάτω Intel i9 12900k 2.4ghz Ε καλά. Εγώ προτιμώ να πιστέψω αυτό από το ένα και μοναδικό βιντεάκι που υπάρχει στο Youtube με 7800Χ3D Από εδώ: https://www.alza.cz/amd-ryzen-7800x3d-recenze-a-testy Δε λέω ότι είναι αξιόπιστο review ή οτιδήποτε άλλο αλλά σίγουρα πιο αξιόπιστο από τα δικά σου tuned και περιποιημένα runs vs ένα και μοναδικό βίντεο στο net. Βλέπω ότι ο 7800Χ3D είναι στα ίδια πάνω-κάτω με τον 12900Κ και όχι κάνα 20% πάνω όπως τον έχουμε δει σε άλλα παιχνίδια. Αλλά βλέπω επίσης ότι ο 7950Χ3D με ένα απλό tuning παίρνει 15% και σχεδόν φτάνει τον 13900KS + 8000 DDR5. Μέχρι λοιπόν να δούμε βιντεάκια από άλλα αξιόπιστα μέλη του insomnia πιστεύουμε το παραπάνω και όχι βιντεάκια
Herald Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Σαν τις μπάρες δεν έχει 😁 Τα δικά μου είναι περιποιημένα και τέρμα tuned. Στοκ το cpu εντελώς.. δεν υπάρχεις ρε, παραδινομαι. 1
Tambas91 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, kkatzos είπε Ε καλά. Εγώ προτιμώ να πιστέψω αυτό από το ένα και μοναδικό βιντεάκι που υπάρχει στο Youtube με 7800Χ3D Από εδώ: https://www.alza.cz/amd-ryzen-7800x3d-recenze-a-testy Δε λέω ότι είναι αξιόπιστο review ή οτιδήποτε άλλο αλλά σίγουρα πιο αξιόπιστο από τα δικά σου tuned και περιποιημένα runs vs ένα και μοναδικό βίντεο στο net. Βλέπω ότι ο 7800Χ3D είναι στα ίδια πάνω-κάτω με τον 12900Κ και όχι κάνα 20% πάνω όπως τον έχουμε δει σε άλλα παιχνίδια. Αλλά βλέπω επίσης ότι ο 7950Χ3D με ένα απλό tuning παίρνει 15% και σχεδόν φτάνει τον 13900KS + 8000 DDR5. Μέχρι λοιπόν να δούμε βιντεάκια από άλλα αξιόπιστα μέλη του insomnia πιστεύουμε το παραπάνω και όχι βιντεάκια Δεν είναι το ίδιο ρε συ στο βίντεο που πόσταρα εγώ τα έχει όλα δεξιά .. στο δικό σου έχει βάλει την επιλογή ultra μεν αλλά δεν ανέβασε τα sliders τα οποία κάνουν τεράστια διαφορα… εγώ πάντως γι αυτό είπα άμα έχει κανείς τον επεξεργαστή να δοκιμάσει να δούμε .. ένα παλικάρι που τέσταρε μαζί με τον herald στο tlou είχε ας του πει κάποιος να δούμε τι γίνεται… Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2023 από Tambas91
kkatzos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 5 ώρες πριν, Herald είπε Τα δικά μου είναι περιποιημένα και τέρμα tuned. Στοκ το cpu εντελώς.. δεν υπάρχεις ρε, παραδινομαι. Ποιο CPU; Μνήμες συχνότητα + timings δίνουν αβέρτα. Δεν είμαι μέσα στο PC σου για να ξέρω τι κάνεις. Αλλά αφού είσαι μανούλα στο tuning μόνο με μανούλα στο tuning των Ryzen πρέπει να συγκρίνεσαι και όχι με το πρώτο (βασικά μοναδικό) βίντεο στο Youtube. 1 ώρα πριν, Tambas91 είπε Δεν είναι το ίδιο ρε συ στο βίντεο που πόσταρα εγώ τα έχει όλα δεξιά .. στο δικό σου έχει βάλει την επιλογή ultra μεν αλλά δεν ανέβασε τα sliders τα οποία κάνουν τεράστια διαφορα… Διαφορά κάνουν τεράστια και την κάνουν για όλους πιστεύω.
Herald Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 1 minute ago, kkatzos said: Ποιο CPU; Μνήμες συχνότητα + timings δίνουν αβέρτα. Δεν είμαι μέσα στο PC σου για να ξέρω τι κάνεις. Αλλά αφού είσαι μανούλα στο tuning μόνο με μανούλα στο tuning των Ryzen πρέπει να συγκρίνεσαι και όχι με το πρώτο (βασικά μοναδικό) βίντεο στο Youtube. To 80% που ρίχνω στον 3d του tamba λες να είναι από μνήμες? Απίθανο το θεωρώ. Ο 12900k με tuned ram είναι στα επίπεδα stock + XMP 13900k.. Εν ολιγοίς και με XMP αντί να είμαι 80% πάνω από τον 5800x 3d θα είμαι 50-60%. Πάλι μιλάμε για χάσμα. Θα μου πείς πάλι είναι 1 παιχνίδι, αλλά 1 ήταν και το TLOU, και το cp, και το spiderman, μαζεύονται πολλά 1 παιχνίδια 1
kkatzos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 1 λεπτό πριν, Herald είπε To 80% που ρίχνω στον 3d του tamba λες να είναι από μνήμες? Απίθανο το θεωρώ. Ο 12900k με tuned ram είναι στα επίπεδα stock + XMP 13900k.. Εν ολιγοίς και με XMP αντί να είμαι 80% πάνω από τον 5800x 3d θα είμαι 50-60%. Πάλι μιλάμε για χάσμα. Θα μου πείς πάλι είναι 1 παιχνίδι, αλλά 1 ήταν και το TLOU, και το cp, και το spiderman, μαζεύονται πολλά 1 παιχνίδια Ναι, και αν συγκρίνεις και με single channel σύστημα 2133 μπορεί να δεις και 100% διαφορές. 🤣 Το 80% θέλω να το δω με τον 3D του azazil και όχι με του Tambas + 2133 😮 (αν κατάλαβα καλά) μνήμες που έτρεχε τότε. Ξεκίνα από το CP2077 bench που έχει κάνει κάτι δοκιμές ο azazil αν έχεις όρεξη. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα