Προς το περιεχόμενο

Intel 12th Gen Core, Alder-Lake & Z690 (2021) [ LGA 1700 ]

7nisiotis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

12 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε

Δεν την παλεύει το καημένο, για Multiplayer πλέον θέλεις από 6-core και επάνω.

BF2042 custom 1080p - RT off

BF2042-2022-12-03-22-09-31-201.png

BF2042-2022-12-03-21-18-52-112.png

Εκατοσταρίζει σε χρήση αλλά μια χαρά frames βγάζει βλέπω

Έχεις θέμα με το input;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, AlexandrosKle είπε

Εκατοσταρίζει σε χρήση αλλά μια χαρά frames βγάζει βλέπω

Έχεις θέμα με το input;

Μόλις μαζευτεί πολύς κόσμος κοντά δεν κρατάει fps κάνει deeps.  Θα δοκιμάσω αύριο και σε 1440p να δω αν βοηθήσει καθόλου. 

1 ώρα πριν, Aten-Ra είπε

αφου πηγες και πηρες τετοιο σαπιδι που ουτε ο χεραλντ δε θα ακουμπαγε

2 ώρες πριν, Aten-Ra είπε

Μόλις μαζευτεί πολύς κόσμος κοντά δεν κρατάει fps κάνει deeps.  Θα δοκιμάσω αύριο και σε 1440p να δω αν βοηθήσει καθόλου. 

Αμά κάνει stutters απτό usage βάλε frame cap στα 80 ξερώ γώ, κάπου που να μην είναι τιγκαρισμένο το CPU 100%

5 ώρες πριν, Aten-Ra είπε

Εδώ και χρόνια το γράφω. Για Battlefield games (από το 1 το 2016 το είχα δει να συμβαίνει) χρειάζεται 6 core+

15 ώρες πριν, 7nisiotis είπε

Εδώ και χρόνια το γράφω. Για Battlefield games (από το 1 το 2016 το είχα δει να συμβαίνει) χρειάζεται 6 core+

Το ξέρω το λέω και εγώ εδώ και χρόνια τώρα. Τελικά το ξήλωσα το παιχνίδι δεν παιζόταν, έχανα τρελά και σε fps και είχα και τρελό input lag, όταν ήμουν κοντά σε μάχη γινόταν χαμός και η αίσθηση του game play ήταν σαν να πατούσε ο χαρακτήρας πάνω σε κόλα.

• Like 1

2 ώρες πριν, Aten-Ra είπε

Το ξέρω το λέω και εγώ εδώ και χρόνια τώρα. Τελικά το ξήλωσα το παιχνίδι δεν παιζόταν, έχανα τρελά και σε fps και είχα και τρελό input lag, όταν ήμουν κοντά σε μάχη γινόταν χαμός και η αίσθηση του game play ήταν σαν να πατούσε ο χαρακτήρας πάνω σε κόλα.

E τα λέμε τόσο καιρό, FPS παιχνίδια θέλουν 6c/12t. 

13 ώρες πριν, Aten-Ra είπε

Στα λιγοπύρηνα με υψηλό single thread πάντα βάζεις cap - αλλιώς συμβαίνει αυτό που λές με το input lag. Σηκώνει τρελά fps - ανεβαίνει το CPU usage στο θεό και αρχίζουν τα χορευτικά. 

Αλλά γενικά από όσο διαβάζω το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι για πέταμα σε optimization :P   

2 ώρες πριν, Herald είπε

Στα λιγοπύρηνα με υψηλό single thread πάντα βάζεις cap - αλλιώς συμβαίνει αυτό που λές με το input lag. Σηκώνει τρελά fps - ανεβαίνει το CPU usage στο θεό και αρχίζουν τα χορευτικά. 

Αλλά γενικά από όσο διαβάζω το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι για πέταμα σε optimization :P  

Με cap στα 141fps το είχα, πάνω από 120-130fps δεν ανέβαζε και βέβαια δεν τα κράταγε ποτέ σταθερά,  ιδιαίτερα όταν είχε πολύ κόσμο κοντά και γινόταν μάχη έπεφτε κάτω από τα 80-90fps και εκεί άρχιζαν τα προβλήματα.

2 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε

Με cap στα 141fps το είχα, πάνω από 120-130fps δεν ανέβαζε και βέβαια δεν τα κράταγε ποτέ σταθερά,  ιδιαίτερα όταν είχε πολύ κόσμο κοντά και γινόταν μάχη έπεφτε κάτω από τα 80-90fps και εκεί άρχιζαν τα προβλήματα.

Αυτο λεω ρε, βαλε cap ποο κατω, τα 140 ειναι πολλα. Αμα πεφτει μεχρι τα 80 βαλε cap 75 

Μόλις τώρα, d4ydr33m3r είπε

true dat

Αν θες καλα frametimes την θες την αναβαθμισουλα..

Από την αρχή το πλάνο ήταν να πάω στον i3 και μετά σε Raptor, θα δω όμως πως θα είναι τα πράγματα σε 2-3 μήνες και θα αποφασίσω προς ποια κατεύθυνση θα πάω.  

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...