kirileman Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Herald είπε Γνωστη ειναι η asrock, αν αυτο ρωτας. Απο τους 4-5 μεγάλους κατασκευαστες μητρικών. Συνήθως τα φτηνα μοντέλα τους ειναι σαπια βεβαια. Τι μηχανημα θες να αγορασεις? Ρωταω γιατι υπαρχει η λύση του z690 αντι για z790 που ειναι φθηνότερη και σηκωνει τα ιδια cpu. Τώρα θα βάλω πάνω ένα 12600k και μελλοντικά ίσως της σειράς 13. Αλλά δεν θέλω να αλλάζω και μητρική. Η συγκεκριμένη το λίγο που κοίταξα τικάρει όλα τα κουτάκια, αλλά δεν γνωρίζω αν είναι σάπια ή όχι.
nick0lis Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, kirileman είπε Motherboard ATX με Intel 1700 Το 23 θα έρθει νέο σοκετ Intel, αν περιμένεις λίγο η επιλογή θα είναι καλύτερη. Πεταμένα λεφτά το ταριχευμένο 1700. 27 λεπτά πριν, kirileman είπε Τώρα θα βάλω πάνω ένα 12600k και μελλοντικά ίσως της σειράς 13.
Herald Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, kirileman είπε Τώρα θα βάλω πάνω ένα 12600k και μελλοντικά ίσως της σειράς 13. Αλλά δεν θέλω να αλλάζω και μητρική. Η συγκεκριμένη το λίγο που κοίταξα τικάρει όλα τα κουτάκια, αλλά δεν γνωρίζω αν είναι σάπια ή όχι. Θεωρω προτιμοτερο να πας σε z690 msi pro a και τα χρήματα της μητρικης να τα δωσεις για να πας σε 13600k κατευθείαν. Θα σου κρατήσει χρονια, δεν χρειάζεται να αλλάξεις ούτε του χρονου ούτε του παραχρονου ούτε... 3
kirileman Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, Herald είπε Θεωρω προτιμοτερο να πας σε z690 msi pro a και τα χρήματα της μητρικης να τα δωσεις για να πας σε 13600k κατευθείαν. Θα σου κρατήσει χρονια, δεν χρειάζεται να αλλάξεις ούτε του χρονου ούτε του παραχρονου ούτε... Να, γιαυτό αποφεύγω να ρωτάω στο φόρουμ για τέτοια θέματα. 😝 Θα με αναγκάσετε να πάω σε 7600x .
Herald Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 11 λεπτά πριν, kirileman είπε Να, γιαυτό αποφεύγω να ρωτάω στο φόρουμ για τέτοια θέματα. 😝 Θα με αναγκάσετε να πάω σε 7600x . Ο 7600x ειναι για ανακυκλωση. Δεν λεω να ξοδέψεις παραπανω χρηματα, απλα το z790 ειναι πιο ακριβο χωρις να προσφέρει κατι, ενω ο 13600k εχει αρκετη διαφορα απο τον 12600k. 1
kirileman Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Herald είπε Ο 7600x ειναι για ανακυκλωση. Δεν λεω να ξοδέψεις παραπανω χρηματα, απλα το z790 ειναι πιο ακριβο χωρις να προσφέρει κατι, ενω ο 13600k εχει αρκετη διαφορα απο τον 12600k. Στείλε σε pm λινκ προτεινόμενης DDR5 μητρικής. 🙂 Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2022 από kirileman
Herald Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 7 λεπτά πριν, kirileman είπε Στείλε σε pm λινκ προτεινόμενης DDR5 μητρικής. 🙂 Αυτην ελεγα αλλα βλεπω ξέφυγε και αυτη σε τιμη πλεον, κρίμα https://www.skroutz.gr/s/32535665/MSI-Pro-Z690-A-Motherboard-ATX-με-Intel-1700-Socket.html
nick0lis Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 38 λεπτά πριν, kirileman είπε Θα με αναγκάσετε να πάω σε 7600x Το καλύτερο που θα μπορούσες να κανείς.
kirileman Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Δεν θα με τρελάνετε εσείς!!! Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2022 από kirileman
nick0lis Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, kirileman είπε Δεν θα με τραλάνετε εσείς!!! Απλά είναι ή παίρνεις dead socket 1700 ή πας στο AM5 με όλα τα χρόνια μπροστά για cpu upgrade. Κάτι άλλο δεν υπάρχει.
Herald Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, kirileman είπε Δεν θα με τραλάνετε εσείς!!! Τι budget εχεις? Μητρικη θες z chipset οπωσδηποτε? Γενικα ειναι προτιμοτερο να κόψεις απο μητρική κατι και να πας σε καλύτερο cpu παρα να δωσεις 250 και 300 σε μητρικη. Αυτα φυσικα με εξαιρεση αν εχει καποιο συγκεκριμένο feature η μητρική που σε ενδιαφέρει. Οτι λέει ο nickolis να δινεις βαση, για να πράττεις το ακριβώς ανάποδο. 1 1
elpenor Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 @kirileman Παίζεις παιχνίδια; Αν ναι τι GPU έχεις / τι σκοπεύεις να πάρεις τα επόμενα χρόνια. Τι παιχνίδια παίζεις και τι θα ήθελες να παίξεις; Χρησιμοποιείς το PC για productivity; Αν ναι τι προγράμματα χρησιμοποιείς και πόση σημασία έχει για εσένα η απόδοση τους. Σε ενδιαφέρει η κατανάλωση; Τι κουτί έχεις και τι σύστημα ψύξης; Τέλος πιο είναι το budget σου. Η άποψη μου είναι ότι χωρίς τις παραπάνω πληροφορίες δεν μπορεί να γίνει καλή πρόταση. 3
akoinonitos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 58 λεπτά πριν, Herald είπε Αυτην ελεγα αλλα βλεπω ξέφυγε και αυτη σε τιμη πλεον, κρίμα https://www.skroutz.gr/s/32535665/MSI-Pro-Z690-A-Motherboard-ATX-με-Intel-1700-Socket.html την wifi την εχουν πιο φθηνα https://www.skroutz.gr/s/32368765/MSI-Pro-Z690-A-WIFI-DDR4-Motherboard-ATX-με-Intel-1700-Socket.html
kirileman Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 20 λεπτά πριν, elpenor είπε @kirileman Παίζεις παιχνίδια; Αν ναι τι GPU έχεις / τι σκοπεύεις να πάρεις τα επόμενα χρόνια. Τι παιχνίδια παίζεις και τι θα ήθελες να παίξεις; Χρησιμοποιείς το PC για productivity; Αν ναι τι προγράμματα χρησιμοποιείς και πόση σημασία έχει για εσένα η απόδοση τους. Σε ενδιαφέρει η κατανάλωση; Τι κουτί έχεις και τι σύστημα ψύξης; Τέλος πιο είναι το budget σου. Η άποψη μου είναι ότι χωρίς τις παραπάνω πληροφορίες δεν μπορεί να γίνει καλή πρόταση. Λίγο απ' όλα θα κάνει το pc και θέλω να το κρατήσω για 4-5 χρόνια με μοναδική αλλαγή την κάρτα γραφικών. Μου λείπουν μόνο mobo-cpu-ram και το budget είναι 700 ευρώ για αυτά τα 3.
akoinonitos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 23 λεπτά πριν, elpenor είπε @kirileman Παίζεις παιχνίδια; Αν ναι τι GPU έχεις / τι σκοπεύεις να πάρεις τα επόμενα χρόνια. Τι παιχνίδια παίζεις και τι θα ήθελες να παίξεις; Χρησιμοποιείς το PC για productivity; Αν ναι τι προγράμματα χρησιμοποιείς και πόση σημασία έχει για εσένα η απόδοση τους. Σε ενδιαφέρει η κατανάλωση; Τι κουτί έχεις και τι σύστημα ψύξης; Τέλος πιο είναι το budget σου. Η άποψη μου είναι ότι χωρίς τις παραπάνω πληροφορίες δεν μπορεί να γίνει καλή πρόταση. Σωστοτατος 1 λεπτό πριν, kirileman είπε Λίγο απ' όλα θα κάνει το pc και θέλω να το κρατήσω για 4-5 χρόνια με μοναδική αλλαγή την κάρτα γραφικών. Μου λείπουν μόνο mobo-cpu-ram και το budget είναι 700 ευρώ για αυτά τα 3. το λιγο απολα δεν βοηθαει ρε συ, αν θες να κανεις σωστη αγορα για αυτα που κανεις γινε λιγο πιο συγκεκριμενος. Τι οθονη εχεις (αναλυση) και το λιγο απο ολα που λες τι προγραμματα περιλαμβανει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα