leros2004 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 4 ώρες πριν, nickol-us είπε Ήταν απαραίτητο να πας σε Windows 11 και γιατί; Ναι για τον scheduler, νομίζω πλέον έχει διορθωθεί... αλλά too late 5 ώρες πριν, malakudi είπε Τι CPU είχε πριν; Αν έκλεινες τα e-cores σίγουρα θα ήταν καλύτερο από οποιοδήποτε προηγούμενο Intel. 10700 είχε. Κλειστά συνεχίζει και τα έχει τα ecores. Αλλά δεν έμεινε και πολύ ευχαριστημένος ότι πρέπει να απενεργοποιήσει κάτι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
malakudi Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Υπάρχει και τo process lasso αν δε θες να τα κλήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 26 λεπτά πριν, malakudi είπε Υπάρχει και τo process lasso αν δε θες να τα κλήσεις. Δεν είναι δικό μου το σύστημα και πλέον δεν είναι και πελάτης μου. Ας κάνει ότι θέλει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 5 ώρες πριν, Herald είπε Ε καταλαβαίνεις ότι δεν γίνεται 4 high end coolers να βγάζουν από 15 έως 25 βαθμούς διαφοράς μεταξύ τους, και η διαφορά οφείλεται μάλλον σε PEBKAC Αν θυμάστε τη 1η βδομάδα κυκλοφορίας έγινε γνωστό ότι δεν πατούσαν καλά αρκετές AIO (Corsair, MSI) - δε θυμάμαι το λινκ ήταν ένα γνωστό μεν σαιτ με κοκκινο ή ροζ θεματικό τριγύρω - 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ICE-T Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) προσοχή λίγο με το τελευταίο bios 1.19 σε MSI Z690 εγώ που το έκανα έφαγα μαύρη οθόνη κατά την διάρκεια του bio's και μετά έμειναν όλα μαύρα,έκανα αναγκαστικά bios flashback MSI.ROM σε στικάκι στο προηγούμενο 1.18 και επανήλθε στα φυσιολογικά της η μητρική (MSI Z690 Edge) το ίδιο έπαθε και κάποιος που αναβαθμίσε σε 13 gen Intel στα MSI furoums το διάβασα,το έγραψα επειδή μερικοί θα αγοράσουν σύντομα την καινούργια σειρά και έχουμε αρκετούς με MSI μητρικές εδώ μέσα. EDIT: την ξαναπέρασα για δοκιμή με άλλο USB και δουλεύει κανονικά χωρίς θέματα,δεν βλέπω κάτι διαφορετικό με τo 1.18v bios , εκεί στην MSI δεν κάνουν συζήτηση καθόλου για τα bio's ,δεν μπορώ να καταλάβω εκτός του MSI center εκεί δεν συζητάνε τίποτα άλλο. Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2022 από ICE-T Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
itanium Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 https://www.techpowerup.com/review/rtx-4090-53-games-ryzen-7-5800x-vs-core-i9-12900k/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 3 ώρες πριν, itanium είπε https://www.techpowerup.com/review/rtx-4090-53-games-ryzen-7-5800x-vs-core-i9-12900k/ Πανε και βαζουν κατι σαπιες μνημες δλδ ελεος. Οχι οτι θα αλλαζε το αποτελεσμα αλλα οχι και 4000cl20 ,το τερματισαν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CODEC Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 22 ώρες πριν, ICE-T είπε προσοχή λίγο με το τελευταίο bios 1.19 σε MSI Z690 εγώ που το έκανα έφαγα μαύρη οθόνη κατά την διάρκεια του bio's και μετά έμειναν όλα μαύρα,έκανα αναγκαστικά bios flashback MSI.ROM σε στικάκι στο προηγούμενο 1.18 και επανήλθε στα φυσιολογικά της η μητρική (MSI Z690 Edge) το ίδιο έπαθε και κάποιος που αναβαθμίσε σε 13 gen Intel στα MSI furoums το διάβασα,το έγραψα επειδή μερικοί θα αγοράσουν σύντομα την καινούργια σειρά και έχουμε αρκετούς με MSI μητρικές εδώ μέσα. EDIT: την ξαναπέρασα για δοκιμή με άλλο USB και δουλεύει κανονικά χωρίς θέματα,δεν βλέπω κάτι διαφορετικό με τo 1.18v bios , εκεί στην MSI δεν κάνουν συζήτηση καθόλου για τα bio's ,δεν μπορώ να καταλάβω εκτός του MSI center εκεί δεν συζητάνε τίποτα άλλο. Το πέρασα χτες χωρίς κανένα πρόβλημα , αλλά αυτό που περιγράφεις εμένα μου έτυχε από 1.12--->1.13. Το χα πάθει το εγκεφαλικό γιατί η διαδικασία για recovery μου πήρε αρκετό χρόνο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ICE-T Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, CODEC είπε Το πέρασα χτες χωρίς κανένα πρόβλημα , αλλά αυτό που περιγράφεις εμένα μου έτυχε από 1.12--->1.13. Το χα πάθει το εγκεφαλικό γιατί η διαδικασία για recovery μου πήρε αρκετό χρόνο. με την δεύτερη σε διαφορετικό USB όπως είπα την πέρασε και δουλεύει μια χαρά, ευτυχώς έχω πολλά USB με περασμένα bio's όπως και recovery γιατί η MSI είναι λίγο περίεργη με USB flash, USB flashback κτλ είχα προνοήσει με λίγα λόγια 😂. Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2022 από ICE-T Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CODEC Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, ICE-T είπε με την δεύτερη σε διαφορετικό USB όπως είπα την πέρασε και δουλεύει μια χαρά, ευτυχώς έχω πολλά USB με περασμένα bio's όπως και recovery γιατί η MSI είναι λίγο περίεργη με USB flash, USB flashback κτλ είχα προνοήσει με λίγα λόγια 😂. Αυτό με την αλλεργία της MSI στα στικάκια ποτέ δε το κατάλαβα ούτε το χώνεψα.... και το έχουν αναφέρει πάρα πολλοί . Στην Edge... στη συσκευασία δίνει δώρο ένα usb flash. Ακόμα και με το δικό της .... fat32 ....ένα αρχείο msi.rom....... ΔΕ το έβλεπε - αναγνώριζε - διάβαζε .... πέστω όπως θες..... να πηδηχτώ απ το παράθυρο κατάσταση ........ Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2022 από CODEC 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ICE-T Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, CODEC είπε Αυτό με την αλλεργία της MSI στα στικάκια ποτέ δε το κατάλαβα ούτε το χώνεψα.... και το έχουν αναφέρει πάρα πολλοί . Στην Edge... στη συσκευασία δίνει δώρο ένα usb flash. Ακόμα και με το δικό της .... fat32 ....ένα αρχείο msi.rom....... ΔΕ το έβλεπε - αναγνώριζε - διάβαζε .... πέστω όπως θες..... να πηδηχτώ απ το παράθυρο κατάσταση ........ δεν το χρειαστηκα καθολου τους περασε μονο του τους msi drivers Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CODEC Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, ICE-T είπε δεν το χρειαστηκα καθολου τους περασε μονο του τους msi drivers δε το χρησιμοποίησα για τους drivers..... απ τη στιγμή που δεν έπαιζε το bios από κανένα usb flash (1 -2 δοκίμασα) έκανα αυτό της MSI fat32 (λέω δε μπορεί.... δικό της είναι) αμ δε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) @Herald Εν συνέχεια της δοκιμής με HT OFF. Σχεδόν τα ίδια frames παρατήρησα στο WZ. Θα δοκιμάσω ξανά τώρα με HT ON να δω αν έχει διαφορά στο smoothness. Α και κάτι τελευταίο. Μόλις ενεργοποίησα απλά το HT, και έκανα Save & Exit στο BIOS... κάνει restart και κόλλησε με μαύρη οθόνη και αναμμένο το κόκκινο λαμπακι CPU LED στη μητρική. Το έκανα shut down απο το power. Πατησα να ανοιξει και μπηκε. HT on αλλά τι περίεργο bug ήταν αυτό. Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2022 από 7nisiotis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα