optimus prime Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ICE-T είπε κάποιοι αναφέρουν χαμηλότερα fps και lag μαζί με την χαμηλή χρήση, απλά αναμένω κάποιο official patch για να είμαι σίγουρος. Δεν εχω παρατηρησει κατι τετοιο,ουτε χαμηλοτερα fps ουτε lag. Και συνεχιζω να δοκιμαζω και αλλα γιατι μου φανηκε περιεργο στην αρχη.. Δεν ξερω εαν φαινεται καθαρα,3% και τραβαει 132 watt.. Μεχρι και το Spiderman 3-5% ειναι,και στο Assasins Creed Odyssey το in game benchmark τοσο το μετραγε το utilization.. Καποιο bug πρεπει να ειναι.. Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2022 από optimus prime Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CODEC Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 2 ώρες πριν, ICE-T είπε έχουν αναφερθεί προβλήματα,εγώ δεν τα έχω περάσει ακόμη γι'αυτό τον λόγο παρόλο που μου δείχνει διαθέσιμο update για να τα περάσω. Από nVidia μεριά αυτό λύθηκε με τον τελευταίο driver 517.48 καθώς και στο nvidia experience 3.26.0.131 κατά τα λεγόμενα της ίδιας της nVidia ακόμα πριν βγάλει τις νέες εκδόσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Το 2ο κατά σειρά είναι το Doom? /offtopic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 10 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Το 2ο κατά σειρά είναι το Doom? /offtopic Nαι το Εternal.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ICE-T Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 27 λεπτά πριν, CODEC είπε Από nVidia μεριά αυτό λύθηκε με τον τελευταίο driver 517.48 καθώς και στο nvidia experience 3.26.0.131 κατά τα λεγόμενα της ίδιας της nVidia ακόμα πριν βγάλει τις νέες εκδόσεις. Τα έχω περασμένα,όλα είναι με τα τελευταία bio's στον υπολογιστή απλά είπα να περιμένω λίγο, σήμερα μου την έβγαλε την αναβάθμιση,21Η2 δεν χάθηκε ο κόσμος να περιμένω λίγο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Intel Alder Lake source code has reportedly been leaked Πανωλεθρία στο Μιλάνο για την Intel. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick0lis Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 7 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Intel Alder Lake source code has reportedly been leaked Πανωλεθρία στο Μιλάνο για την Intel. Open source τον έκαναν μπας και βρεθεί κανένας να του ρίξει τα watt ; 🤪 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 6 λεπτά πριν, nick0lis είπε Open source τον έκαναν μπας και βρεθεί κανένας να του ρίξει τα watt ; 🤪 Ζητάνε βοήθεια να πιάσουν τον 7950x. Έσπασε όλα τα ρεκόρ, χρυσό μετάλλιο στην κατανάλωση η AMD, τους ξέκανε όλους 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Lol, πέρασαν τον FX9590. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 55 λεπτά πριν, Herald είπε Ζητάνε βοήθεια να πιάσουν τον 7950x. Έσπασε όλα τα ρεκόρ, χρυσό μετάλλιο στην κατανάλωση η AMD, τους ξέκανε όλους Ενω ο 12900k με τα 7 λιγοτερα watt ειναι κελεπουρι 😛 Καθιστε ερχεται ο 13900k να τα σαρωσει ολα 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Ενα 850αρι gold και καθαρισατε για την νεα γενια 4090 και high end cpu δεν θελετε τιποτα αλλο και λιωστε τα στο o/c.. Αν μυρισει τιποτα εκει μεσα, μαλλον κεφτεδες θα τηγανιζονται μην ανησυχησετε 😜 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 2 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Ενω ο 12900k με τα 7 λιγοτερα watt ειναι κελεπουρι 😛 Καθιστε ερχεται ο 13900k να τα σαρωσει ολα Kελεπούρι δεν είναι - αλλά δεν έσπασε τα λάθος ρεκόρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 3 λεπτά πριν, Herald είπε Kελεπούρι δεν είναι - αλλά δεν έσπασε τα λάθος ρεκόρ Λαθος κανεις ,το ρεκορ το ειχε σπασει οταν βγηκε ,τωρα παιρνουν σειρα αλλοι 😛 1 ώρα πριν, Herald είπε Ζητάνε βοήθεια να πιάσουν τον 7950x. Έσπασε όλα τα ρεκόρ, χρυσό μετάλλιο στην κατανάλωση η AMD, τους ξέκανε όλους o επομενος βασιλιας 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 18 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Λαθος κανεις ,το ρεκορ το ειχε σπασει οταν βγηκε ,τωρα παιρνουν σειρα αλλοι 😛 Nαι, αλλά με tuning/uv ο 12900Κ πέφτει πάρα πολύ και γίνεται τρομερά efficient, ενώ όπως είναι γνωστό κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει στον 7950Χ και γενικά σε κανέναν ΑΜΔ επεξεργαστή. Επίσης, τί κι αν με αυτά τα 7w παραπάνω ο 7950Χ στο blender του σκίζει τα βάρδουλα (εδώ το κάνει ο 7900Χ) του 12900Κ...δεν κοιτάμε απόδοση εδώ...κατανάλωση μόνο, έτσι ξερά. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Τι, και που ακριβώς απαντάτε ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα