Herald Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 1 λεπτό πριν, noFEARgr είπε Το να αλλαξε το σημειο που εκανε benchmark δεν παιζει δηλαδη ; Στα video του σου δείχνει πάνω αριστέρα το σημείο που τρέχει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
malakudi Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 6 λεπτά πριν, Herald είπε E κάτσε ντέ, 2 μέρες παλεύω στο assetto corsa να πέσω στα 150 frames. Έχω δοκιμάσει τα πάντα, τέρμα οι μπάρες για το draw distance , όλες τις πίστες, έκλεισα 4 pcores, έκανα underclock, έτρεξα τις ram με XMP. Τίποτα, στα 150 fps δεν πέφτει Αυτό είναι αδιάφορο, δε ξέρεις τι τρέχει ακριβώς. Μπορεί να βλέπεις αλλά το footage να είναι άσχετο. Σιγά μη κάθεται κάθε φορά να κάνει και video record το κάθε game. Εγώ αναφέρθηκα στα νούμερα που άλλαξαν μη γραμμικά από τεστ σε τεστ. Αυτά μαζέψτε τα σε ένα ωραίο κείμενο και ρωτήστε τον στο discord. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Τι κάθεστε και τρελαίνεστε, οι τύποι από τη στιγμή που ΔΕΝ αναφέρουν το benchmark-scene, δεν έχουν κανένα νόημα τα νούμερα που δίνουν, end of story. Κάθε ένας τέτοιος που κάνει μετρήσεις, θα πρέπει να λέει στον κόσμο σε ποια περιοχή μετράει για να μπορεί να επιβεβαιωθεί, αλλιώς δεν.. Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2022 από Psycho_Warhead 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Λοιπόν στο Assetto τα κατάφερα. Αν τρέξω το game εξολοκλήρου στα Ecores με lasso, βγάζω τα νούμερα του https://www.veed.io/view/4c2e58f1-a1b1-443a-8ded-37d93e2e7139 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TopCLR Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Στις 3/10/2022 στις 11:31 ΜΜ, Herald είπε Και streaming test, κάνουν encoding / streaming 60fps καθώς παίζουν. Βλέπουμε τους πολλούς μεγάλους πυρήνες του 7950x να κάνουν ζημιά σε αυτό το τεστ Απόκρυψη περιεχομένων Μια παρατήρηση καθυστερημένη και εντελώς offtopic από τις "κόντρες" στα cpu που σας ενδιαφέρουν! Στο γράφημα μου κάνουν εντύπωση οι τρεις τελευταίες θέσεις. Πως γίνεται ο Ryzen 5 5500 που είναι ένας Ryzen 5 5600G χωρίς γραφικά (και με χαμηλότερα ρολόγια), να ξεπερνά αρκετά όχι μόνο τον 5600G αλλά και τον 5600X που είναι καλύτερος επεξεργαστής! Υ.Γ. Διαβάζω την σκέψη μερικών: "Τι μας λες τώρα, με τους 5500 και 5600 θα ασχολούμαστε;" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 11 ώρες πριν, kkatzos είπε Αυτό δεν το βρήκα γιατί άλλαξες αργότερα μνήμες. Τα προηγούμενα σου που έπαιζαν γύρω στα 255 είχα βρει. Δεν έψαξα όλο το thread.Εκεί στα ποσά είσαι, θυμάσαι; Πρέπει να είσαι ψηλά. Ο Nvidiafan είχε το υψηλότερο σκορ που βρήκα με 270fps και όπως έγραψε ήταν με τρελό OC, 5,5GHz ή κάτι τέτοιο. για ποιο από όλα τα result μιλάς ? avg cpu game? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kkatzos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 6 λεπτά πριν, BabisTs είπε για ποιο από όλα τα result μιλάς ? avg cpu game? Ακριβώς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 12 ώρες πριν, kkatzos είπε Εκεί στα ποσά είσαι, θυμάσαι; 5.3ghz 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Παιδες εγω περασα στα windows 11 το 2022 update και το cpu utilization μου εχει πεσει κατακορυφα στα παιχνιδια. Μου δειχνει 2-3%,πολυ χαμηλα νουμερα.. Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2022 από optimus prime Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Αναφορά σε κείμενο 5.3ghz Δηλαδή, λιγότερο από 4% διαφορά(πρακτικά καθαρό +3% στην επίδοση) σε σχέση με τα 5,1Ghz που πάνε οι περισσότεροι 10900K. Και με καλύτερα 5% lows από το κορυφαίο 5ΧΧΧ μοντέλο με την μεγαλύτερη L3 cache. Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2022 από pirmen56 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ICE-T Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 28 λεπτά πριν, optimus prime είπε Παιδες εγω περασα στα windows 11 το 2022 update και το cpu utilization μου εχει πεσει κατακορυφα στα παιχνιδια. Μου δειχνει 2-3%,πολυ χαμηλα νουμερα.. έχουν αναφερθεί προβλήματα,εγώ δεν τα έχω περάσει ακόμη γι'αυτό τον λόγο παρόλο που μου δείχνει διαθέσιμο update για να τα περάσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 38 λεπτά πριν, pirmen56 είπε Δηλαδή, λιγότερο από 4% διαφορά(πρακτικά καθαρό +3% στην επίδοση) σε σχέση με τα 5,1Ghz που πάνε οι περισσότεροι 10900K. Και με καλύτερα 5% lows από το κορυφαίο 5ΧΧΧ μοντέλο με την μεγαλύτερη L3 cache. Οι 10900Κ με σωστές ραμ πήγαιναν καλά παρόλο που υστερούσαν σε ipc .....μιλάμε για τον καλύτερο imc σε ιντελ μέχρι στιγμής που επωφελούνταν από το πολύ χαμηλό latency..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 11 λεπτά πριν, ICE-T είπε έχουν αναφερθεί προβλήματα,εγώ δεν τα έχω περάσει ακόμη γι'αυτό τον λόγο παρόλο που μου δείχνει διαθέσιμο update για να τα περάσω. Δεν καταλαβες,δεν ειναι προβλημα.. Τρεχουν κανονικα τα παιχνιδια και ομαλα,τουλαχιστον αυτα τα οποια δοκιμασα εγω... Κατι εχουν αλλαξει στο πως τα διαχειριζεται ο επεξεργαστης.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ICE-T Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 2 λεπτά πριν, optimus prime είπε Δεν καταλαβες,δεν ειναι προβλημα.. Τρεχουν κανονικα τα παιχνιδια και ομαλα,τουλαχιστον αυτα τα οποια δοκιμασα εγω... Κατι εχουν αλλαξει στο πως τα διαχειριζεται ο επεξεργαστης.. κάποιοι αναφέρουν χαμηλότερα fps και lag μαζί με την χαμηλή χρήση, απλά αναμένω κάποιο official patch για να είμαι σίγουρος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Και γω έχω κάνει όλες τις ενημερώσεις πριν το 22H2 Win 11 . Κάτσε να περάσει κανένας μήνας εδώ δεν έβαλαν ΑΚΟΜΑ τα tabs Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2022 από 7nisiotis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα