ShooterX Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 8 ώρες πριν, ShooterX είπε Tώρα συνειδητοποίησα και γιατί ο hwunboxed βγάζει 700% πάνω το spiderman με ddr5. Αφού τρέχει ddr4 στα 3200, έχει άθλιο bandwidth. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, Herald είπε Tώρα συνειδητοποίησα και γιατί ο hwunboxed βγάζει 700% πάνω το spiderman με ddr5. Αφού τρέχει ddr4 στα 3200, έχει άθλιο bandwidth. "Ακούει" πολύ και σε subs το spiderman. Ειδικά στα min fps.Το βλέπω όσο σετάρω τη δική μου. edit: Ο 8700K σε τέρμα-και με αυξημένο FOV-γραφικά. Spoiler Γράφουν όμως στα σχόλια ότι με κλειστό HT κερδίζει γύρω στα 20 καρέ, πράγμα αναμενόμενο βάσει και των δικών μου τεστ. Είναι εντυπωσιακό CPU του 2017 πόσο καλά κρατάει μέχρι και σήμερα με 3200 RAM!!! Ά ρε Intel. Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2022 από pirmen56 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) @akoinonitos Βαριόμουνα να το τρέξω 30 λεπτά - όποτε το άφησα στο 10λεπτό. Low priority για να μπορεί να κάνει και update το hwinfo, σε max priority βγάζει 24.800 @ 125w Αλλά έστω με τα νούμερα στο SS έχουμε 23700/126w = 188p / watt. Για τον 7950x έχουμε 37523/ 216w = 173p/watt. Τα νούμερα από techpowerup, άλλα reviews βγάζουν 37900 αλλά με 230w, οπότε δεν αλλάζει το αποτέλεσμα Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2022 από Herald 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Μια απορία: Στον 12700Κ η Ιντελ αναφέρει 5GHz (Turbo Boost Max 3.0) αλλά ποτέ δεν τα έχω δει. Συνήθως 4.9 αν είναι κάποια ελαφριά εργασία και χρησιμοποιείται 1-2 πυρήνες και 4.7 σε όλους. Τελικά αυτά τα 5 πότε τα πιάνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 τα έπιανε σε δύο cores ο δικός μου.....μην ρωτάς όμως πότε γιατί ποτέ δεν τον είχα στοκ.....έβαλα το τελευταίο bios και όταν μπούταρε stock είδα από hwinfo ότι δύο παίζουν στα 5,0ghz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 14 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Μια απορία: Στον 12700Κ η Ιντελ αναφέρει 5GHz (Turbo Boost Max 3.0) αλλά ποτέ δεν τα έχω δει. Συνήθως 4.9 αν είναι κάποια ελαφριά εργασία και χρησιμοποιείται 1-2 πυρήνες και 4.7 σε όλους. Τελικά αυτά τα 5 πότε τα πιάνει; Κλείσε τα background apps. Κατι steam icue και τετοια δεν αφήνουν ποτε τον επεξεργαστη σε idle για να μπορέσει να πιάσει το st boost. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Herald είπε Κλείσε τα background apps. Κατι steam icue και τετοια δεν αφήνουν ποτε τον επεξεργαστη σε idle για να μπορέσει να πιάσει το st boost. Δε τρέχει τίποτα τέτοιο. Στο bootαρισμα τυχαία το παρατήρησα χθες (μόνο ο driver της Nvidia έτρεχε) 1o release bios φοράει δεν έχω κάνει update (msi pro z690 a ddr4) Όχι που με επηρεάζει κάπου εξάλλου μόνο για παιχνίδια έχω το σύστημα αλλά τυχαία όπως έβλεπα συγκριτικό 12-13 βλέπω boost 5 να αναφέρεται στο πινακακι για τον 12700κ κάτι που ποτέ δεν έχω δει. Ίσως είναι και ρυθμισμένο έτσι ανάλογα τη μητρική. Δε ξέρω Να τραβήξω ένα ολιγόλεπτο βίντεο όλο το bios να δείτε μήπως κάτι είναι disabled? Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2022 από 7nisiotis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 @Herald @BabisTs έτοιμο το πρώτο βιντεακι παιδιά. Δεν θέλω να κάνω oc απλά ρίξτε μια ματιά μήπως κάτι στις ρυθμίσεις του bios είναι ύποπτο. Windows 11 Bios Και μερικές φωτογραφίες αν δεν φαίνεται καθαρά στο βίντεο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CODEC Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, 7nisiotis είπε @Herald @BabisTs έτοιμο το πρώτο βιντεακι παιδιά. Δεν θέλω να κάνω oc απλά ρίξτε μια ματιά μήπως κάτι στις ρυθμίσεις του bios είναι ύποπτο. Windows 11 Bios Και μερικές φωτογραφίες αν δεν φαίνεται καθαρά στο βίντεο Για να σου φύγει η απορία για τα 5G χωρίς να βάλεις χέρι για OC ....ενεργοποίησε το Enhanced Turbo. Μπές στα windows ..... άνοιξε το HWiNFO (κατέβασέ αν δεν το χεις), καμάρωσε χ2 cores sta 5g...... κάνε reboot ... ξαναμπές στο bios και απενεργοποίησε το Enhanced Turbo. Aν το αφήσεις.... σε full load ....παίζει να ουρλιάζει η ψήκτρα σου. Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2022 από CODEC Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, 7nisiotis είπε @Herald @BabisTs έτοιμο το πρώτο βιντεακι παιδιά. Δεν θέλω να κάνω oc απλά ρίξτε μια ματιά μήπως κάτι στις ρυθμίσεις του bios είναι ύποπτο. Windows 11 Bios Και μερικές φωτογραφίες αν δεν φαίνεται καθαρά στο βίντεο Το turbo max 3.0 είναι νομίζω για τα ST boost. Δοκίμασε να το βάλεις manually , πήγαινε στο P CORE ration, βάλε per core usage, και βάλε 2 πυρήνες = 50 και δες τι γίνεται. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, 7nisiotis είπε @Herald @BabisTs έτοιμο το πρώτο βιντεακι παιδιά. Δεν θέλω να κάνω oc απλά ρίξτε μια ματιά μήπως κάτι στις ρυθμίσεις του bios είναι ύποπτο. Windows 11 Bios Και μερικές φωτογραφίες αν δεν φαίνεται καθαρά στο βίντεο γιατί δεν βάζεις τελευταίο bios? είσαι ακόμα με το πρώτο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) @pirmen56 @Psycho_Warhead Σόρρυ, δεν τρέχω με τέρμα settings, τρέχω ακριβώς τα ίδια με τον hwunboxed (high RT 6 1080p). Απλά για να δείς πως πάει ο 12900 https://www.veed.io/view/0378aced-5a25-4880-8a1b-1836d64196b9 Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2022 από Herald 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlexandrosKle Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, Herald είπε @pirmen56 @Psycho_Warhead Σόρρυ, δεν τρέχω με τέρμα settings, τρέχω ακριβώς τα ίδια με τον hwunboxed (high RT 6 1080p). Απλά για να δείς πως πάει ο 12900 https://www.veed.io/view/0378aced-5a25-4880-8a1b-1836d64196b9 Steve - 131 average FPS / Herald - 141 MINIMUM fps = κατούρημα😁 Άκυρο αλλά, ώρες ώρες δεν ξέρω πόσο "τον παίρνουν" οι devs, high preset και πάνε και βάζουν μόνο 4X anisotropic filtering; Αν είναι δυνατόν. Και στο SOTTR αντίστοιχα, έβαζες highest preset υποτίθεται και έβαζαν 8Χ filtering. Τρομπάρουν. Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2022 από AlexandrosKle Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, AlexandrosKle είπε Steve - 131 average FPS / Herald - 141 MINIMUM fps = κατούρημα😁 Άκυρο αλλά, ώρες ώρες δεν ξέρω πόσο "τον παίρνουν" οι devs, high preset και πάνε και βάζουν μόνο 4X anisotropic filtering; Αν είναι δυνατόν. Και στο SOTTR αντίστοιχα, έβαζες highest preset υποτίθεται και έβαζαν 8Χ filtering. Τρομπάρουν. O Steve μάλλον δεν βάζει DLSS και είναι μπουκαλιασμένος από GPU. Αλλιώς τρομπάρει 6 λεπτά πριν, AlexandrosKle είπε Βασικά αν δείς πρός το τέλος του video που πέφτω στα 130, ρίχνει μπουκάλα η 3090 98% usage Ειδικά στα σημεία που τεστάρι αυτός κάπου ψηλά στους ουρανόξυστες εγώ βλέπω κάτι 200-220 fps Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2022 από Herald 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα