Herald Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, Thresh είπε Η είδηση είναι για το recall, όχι για το πρόβλημα 😛 Ναί ρε, είχαν κάνει recall επίσημα στο EU. Για US δεν ξέρω Υπήρχε κόσμος που κυριολεκτικά....έπιασε φώτια. Asus μόνο! Έχουν και φοβερό RMA YΓ1. Ακόμα παλεύω με το RMA της apex...μόλις 5 μήνες περάσανε Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2022 από Herald 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Και παρ' όλα αυτά η ίδια η Intel στα test system της έχει την Hero, lol. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_anes Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 6 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Και παρ' όλα αυτά η ίδια η Intel στα test system της έχει την Hero, lol. Πιθανότατα έχουν από τα batches που δεν έχουν το θέμα. Ή απλώς έχουν κάνει ήδη την αλλαγή. Ή ακόμα πιο απλά, άλλαξαν πολικότητα τον πυκνωτή που έχουν βάλει ανάποδα. Τουλάχιστον εγώ αυτό θα έκανα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
niko13 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 6/8/2022 στις 8:08 ΜΜ, sakis han είπε Μετα απο πολυ καιρο επιτελους βρηκα χρονο για να δοκιμασω και εγω το Thermalright LGA1700 BCF Αν και δεν ειδα τιποτα τρελες διαφορες παρολα αυτα εριξε τη θερμοκρασια 3-4 βαθμους Η δοκιμες εγιναν σε 29 βαθμους δωματιου και παστα εβαλα την MX-4 Το υπολοιπο συστημα ειναι αυτο Ακριβώς τα ίδια κ εγώ σε 12700k.περιπου 4 βαθμούς με light all core oc (5.0 ghz/3.8 ecores),δε μπορώ να καταλάβω πως άλλοι βλέπουν δεκαριά+ online που διαβαζω.παει μέχρι 72c σε cinebench με custom loop πριν γύρω στους 76 Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2022 από niko13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Τι παστουλα να πάρω ρε παιδιά που να αντέξει στο χρόνο και να μην αφήνει κατάλοιπα εύκολα, γιατί δεν θέλω να πειράζω πλέον πολλά πολλά και γιατί δεν υπάρχει χρόνος επιπλέον. Από όταν πήγα στοκ στα πάντα βρήκα και την ηρεμία μου και παίζω τα παιχνιδάκια μου με κλειστό msi afterburner. Στη τωρινή εγκατάσταση (12700Κ) με Arctic Liquid 280 πρέπει να έβαλα της συσκευασίας αν θυμάμαι καλά, στον 8700Κ παλιά είχα NT H1 της Noctua. Νομίζω ότι ήταν καλύτερη overall. Την έχω όμως πολλά χρόνια ( από το 16, έχει όμως αρκετή ποσότητα) και λέω να αγοράσω μια καινούρια κάτω από 10€. * Η mx4 πάντως κανεις μια ώρα να καθαρίσεις με ισοπροπυλική σε χαρτάκι την παλιά πάνω στο τσιπ. Όλο καθαρίζεις και βγάζει ακόμη βρωμιτσα. Με την Noctua 4-5 περασματακια και ήταν σαν καινούριο το τσιπακι. Κάποιες που έχω δει: - Arctic MX-2 2019 Edition Thermal Paste 4gr - Thermal Grizzly TG-K-001-RS Thermal Paste 1gr - Arctic MX5 (από τις βελτιωμένες παρτίδες) - NOCTUA NT-H1 Έχει δοκιμάσει κανείς κάποιες εξ αυτών σε 12η γενιά τσιπ; Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2022 από 7nisiotis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
niko13 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Τι παστουλα να πάρω ρε παιδιά που να αντέξει στο χρόνο και να μην αφήνει κατάλοιπα εύκολα, γιατί δεν θέλω να πειράζω πλέον τίποτα. Από όταν πήγα στοκ στα πάντα βρήκα και την ηρεμία μου και παίζω τα παιχνιδάκια μου με κλειστό msi afterburner. Στη τωρινή εγκατάσταση (12700Κ) με Arctic Liquid 280 πρέπει να έβαλα της συσκευασίας αν θυμάμαι καλά, στον 8700Κ παλιά είχα NT H1 της Noctua. Νομίζω ότι ήταν καλύτερη overall. Την έχω όμως πολλά χρόνια ( από το 16, έχει όμως αρκετή ποσότητα) και λέω να αγοράσω μια καινούρια κάτω από 10€. * Η mx4 πάντως κανεις μια ώρα να καθαρίσεις με ισοπροπυλική σε χαρτάκι την παλιά πάνω στο τσιπ. Όλο καθαρίζεις και βγάζει ακόμη βρωμιτσα. Με την Noctua 4-5 περασματακια και ήταν σαν καινούριο το τσιπακι. Κάποιες που έχω δει: - Arctic MX-2 2019 Edition Thermal Paste 4gr - Thermal Grizzly TG-K-001-RS Thermal Paste 1gr - Arctic MX5 (από τις βελτιωμένες παρτίδες) - NOCTUA NT-H1 εγώ έχω την thermal grizzly στο ένα pc (υδρόψυκτο) και την noctua στο άλλο που είχε έρθει μαζί με ένα air cpu cooler. Δεν ξέρω κατά πόσο δικαιολογεί το extra κόστος η grizzly.Περισσοτερο από ψυχαναγκασμό το κάνω.Αλλαζω κάθε χρόνο πάστα δεν εχω θέμα με καμμία από τις δύο στο καθάρισμα.Δεν νομίζω πως αξίζει να σε προβληματίζει κ ιδιαίτερα με καμμία ποιοτική πάστα δεν θα δεις τρελές διάφορες σε temps. Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2022 από niko13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Tesla Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 6 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε να αντέξει στο χρόνο και να μην αφήνει κατάλοιπα εύκολα Η kryonaut σίγουρα δεν είναι ανθεκτική στο χρόνο. Κάθε 6-9μηνο συνθίζει να ξεκινάει να πέφτει η απόδοση της και να γίνεται 2-3 βαθμούς χειρότερη στο load. Από χρήση σε λάπτοπ το είδα, και 2 διαφορετικά repaste. Στην επόμενη γύρα περιμένω να δοκιμάσω Mastergel Maker που είναι λίγο πιο νορμάλ σε τιμή. Μεταξύ των Phobya NanoGrease Extreme, MX4 2021, Kryonaut και ΝΗ-Τ1 καλύτερη και με διαφορά ήταν η kryonaut. Αλλά κατά διαστήματα δεν έχει στοκ και είναι αρκετά ακριβή σε σημείο που δεν δικαιολογείται. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TAKISTRIGONIS Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Να ρωτησω κατι εδω?? εκανα αναβαθμιση απο 11400με Ζ590 σε 12500 Β660και δεν μπουταρει με τον ιδιο δισκο που ειχα windows 11 ουτε με αλλον δισκο που που λειπτουγουσαν ολα κομπλε. τι να φταίει??? Τον μ2 τον βλεπει που εχω τα windows και καποιον αλλον δισκο οχι ολους η να ανοιξω νεο θεμα??? Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2022 από TAKISTRIGONIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 52 λεπτά πριν, niko13 είπε εγώ έχω την thermal grizzly στο ένα pc (υδρόψυκτο) και την noctua στο άλλο που είχε έρθει μαζί με ένα air cpu cooler. Δεν ξέρω κατά πόσο δικαιολογεί το extra κόστος η grizzly.Περισσοτερο από ψυχαναγκασμό το κάνω.Αλλαζω κάθε χρόνο πάστα δεν εχω θέμα με καμμία από τις δύο στο καθάρισμα.Δεν νομίζω πως αξίζει να σε προβληματίζει κ ιδιαίτερα με καμμία ποιοτική πάστα δεν θα δεις τρελές διάφορες σε temps. Σε Noctua μάλλον θα καταλήξω ξανά. Καλές εντυπώσεις είχα στο παρελθόν και καθαρίζεται πιο εύκολα και γρηγορότερα της Arctic Mx4. 30 λεπτά πριν, TAKISTRIGONIS είπε Να ρωτησω κατι εδω?? εκανα αναβαθμιση απο 11400με Ζ590 σε 12500 Β660και δεν μπουταρει με τον ιδιο δισκο που ειχα windows 11 ουτε με αλλον δισκο που που λειπτουγουσαν ολα κομπλε. τι να φταίει??? Τον μ2 τον βλεπει που εχω τα windows και καποιον αλλον δισκο οχι ολους η να ανοιξω νεο θεμα??? Δε ξέρω τι οδηγούς είχες περάσει πάντως όταν μου είχε χαλάσει η Ζ390 μητρική μου έμεινε η εγκατάσταση οδηγών και λειτουργικό ως έχει. Όταν μετά από μήνες έστησα το Ζ690/12700Κ σύστημα μπουταρε κανονικά. Δεν έκανε κιχ. Απλά έβγαλα με revo uninstaller τους παλιούς και πέρασα τους νέους. Βέβαια αναγκαστικά έκανα φορματ έπειτα από 2 μήνες σε Windows 11 λόγω καλύτερης συμβατότητας με 12Χ σειρά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CODEC Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 18 ώρες πριν, niko13 είπε Ακριβώς τα ίδια κ εγώ σε 12700k.περιπου 4 βαθμούς με light all core oc (5.0 ghz/3.8 ecores),δε μπορώ να καταλάβω πως άλλοι βλέπουν δεκαριά+ online που διαβαζω.παει μέχρι 72c σε cinebench με custom loop πριν γύρω στους 76 Με custom loop (ναι παίζει σημαντικό ρόλο ) οι -4-5.... μια χαρά είσαι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
niko13 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 16 λεπτά πριν, CODEC είπε Με custom loop (ναι παίζει σημαντικό ρόλο ) οι -4-5.... μια χαρά είσαι. Σε σχέση με ένα απλό cpu cooler ναι σίγουρα έχει διαφορά δεν διαφωνω.Απλα όταν ο gamer nexus και λοιποί youtubers έβλεπαν μείον δέκα σε 12900κ ,ήλπιζα σε κάτι αντίστοιχο για τον 12700κ.Δεν τρέχει κ τίποτα πιο πολύ από φόβο μη στραβωσει ο cpu σε βάθος χρόνου το εκανα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CODEC Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, niko13 είπε Σε σχέση με ένα απλό cpu cooler ναι σίγουρα έχει διαφορά δεν διαφωνω.Απλα όταν ο gamer nexus και λοιποί youtubers έβλεπαν μείον δέκα σε 12900κ ,ήλπιζα σε κάτι αντίστοιχο για τον 12700κ.Δεν τρέχει κ τίποτα πιο πολύ από φόβο μη στραβωσει ο cpu σε βάθος χρόνου το εκανα. Και στον 12700k με μια aio περίπου από - 6 -10 θα έβλεπες. απλά οι custom loop ειδικά όταν είναι σωστά τοποθετημένες είναι σαν το *χαλάκι * που κρύβουν από κάτω το ενδεχομένως πρόβλημα (όχι απαραίτητα στο socket..μπορεί κάποιες λάθος σεταριμένες τάσεις στη cpu κτλπ. ) Μη ξεχνάς πως η θερμοκρασία σε συνάρτηση με την τάση μεταβάλλεται λογαριθμικά και όχι αναλογικά. Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2022 από CODEC 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TAKISTRIGONIS Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Καλημερα τελικα επαιξε εβαλα στικακι με 10αρια κ εκανα επιδιορθωση με 11αρια δεν το εκανε ολα οκ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 https://videocardz.com/newz/intel-to-give-away-370-worth-of-games-and-software-with-select-intel-alder-lake-arc-alchemist-systems Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Thermal Paste update. Πήρα ξανά την Noctua Nth1 από το κιτρινομαγαζο. Την πέρασα χθες. Φρέσκια εγκατάσταση..Τα λέμε ξανά σε 2 χρόνια τώρα ( η Arctic mx4 πάντως μια ώρα θες για να τη καθαρίσεις πλήρως από το τσιπ..Δεν φεύγει άλλο η ρουφιανα. Σαν alimony support είναι, όλο πληρώνεις και δεν γλυτώνεις. ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα