Προς το περιεχόμενο

Intel 12th Gen Core, Alder-Lake & Z690 (2021) [ LGA 1700 ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Πανωλεθρία στο Μιλάνο.

35% πάνω απ' τον 5900Χ ο 12900Κ. Τα καλύτερα νούμερα νομίζω τα έχει ο 5800X3D λόγω cache απλά οι Ρώσοι δεν τον έχουν.

gg.png

Η πανωλεθρία στο μιλάνο είναι οι 10th gen σε πρώτη φάση που είναι στα ίδια με 3100/3300 🤣 και οι zen/zen+ που ρίχνουν μπουκάλι ακόμα και σε Πασχάληδες στα 1080p.

Το game θέλει ipc, cache + threads. Τα ρολόγια δε μετράνε και τόσο από ένα σημείο και μετά.

• Like 1
  • Απαντ. 6,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
44 λεπτά πριν, ilos είπε

Η πανωλεθρία στο μιλάνο είναι οι 10th gen σε πρώτη φάση που είναι στα ίδια με 3100/3300 🤣 και οι zen/zen+ που ρίχνουν μπουκάλι ακόμα και σε Πασχάληδες στα 1080p.

Το game θέλει ipc, cache + threads. Τα ρολόγια δε μετράνε και τόσο από ένα σημείο και μετά.

Αναφορά σε κείμενο

колько сколько? Мой разогнанный R5 5600Х еле-еле выдал 63-69 фпс на отрезке геймгпу. Но есть и более процессорозависимые локации, где ниже 60 проваливается. Наверное, ты не переключился на лучи в диаграммах теста процов 

Αναφορά σε κείμενο

how much how much? My overclocked R5 5600X barely gave out 63-69 fps in the gamegpu segment. But there are also more processor-dependent locations, where it fails below 60. You probably didn't switch to beams in the proces test charts

Λάθος το προηγούμενο σχόλιό μου. Το παραπάνω αφορά απάντηση σε σχόλιο άλλου χρήστη με 4770.

Πάντως, τόσο μεγάλο CPU φορτίο αποκλειστικά για reflections δεν στέκει. Απλά έβγαλαν ένα μέτριο port χωρίς κανένα ιδιαίτερο DRM για να τους τα δώσεις σε hw.

https://tech4gamers.com/spider-man-remastered-cpu-intensive/

spacer.png

Επεξ/σία από pirmen56
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, pirmen56 είπε

Λάθος το προηγούμενο σχόλιό μου. Το παραπάνω αφορά απάντηση σε σχόλιο άλλου χρήστη με 4770.

Πάντως, τόσο μεγάλο CPU φορτίο αποκλειστικά για reflections δεν στέκει. Απλά έβγαλαν ένα μέτριο port χωρίς κανένα ιδιαίτερο DRM για να τους τα δώσεις σε hw.

Ότι έχουν κάνει κάποια φάβα με το συνεχές decompression των assets είναι σίγουρο (δεν υπάρχει ακόμα direct storage api - blame MS). Το Playstation έχει δοκιμασμένα και ώριμα APIs κάτι χρόνια τώρα, που έχουν πρόσβαση τα first party studios όπως η Insomniac.

Επεξ/σία από ilos
Δημοσ.

Το port μια χαρά είναι, το RT implementation είναι μάπα.

Μόλις τώρα, ilos είπε

Ότι έχουν κάνει κάποια φάβα με το συνεχές decompression των assets είναι σίγουρο (δεν υπάρχει ακόμα direct storage api - blame MS). Το Playstaion έχει δοκιμασμένα και ώριμα APIs κάτι χρόνια τώρα, που έχουν πρόσβαση τα first party studios όπως η Insomniac.

Λάθος, το DirectStorage είναι ήδη enabled στο OS, οι developers αργούν πλέον.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε

Λάθος, το DirectStorage είναι ήδη enabled στο OS, οι developers αργούν πλέον.

Τέλος πάντων δεν είναι εύκολο να υλοποιηθεί εννοώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, ilos είπε

Ότι έχουν κάνει κάποια φάβα με το συνεχές decompression των assets είναι σίγουρο (δεν υπάρχει ακόμα direct storage api - blame MS). Το Playstaion έχει δοκιμασμένα και ώριμα APIs κάτι χρόνια τώρα, που έχουν πρόσβαση τα first party studios όπως η Insomniac.

Καμία σχέση με αυτό. Για μια ακόμα φορά χρησιμοποιούν την CPU σε ρόλο GPU. Για να κάνουν εύκολη ξεπέτα.

edit: Με βάση αυτά που λέει ακόμα και το PCI Xpress 3.0 κόβει. Πράγμα πρωτοφανές για nvidia κάρτες.

Επεξ/σία από pirmen56
Δημοσ.

Εμένα κάτι μου λέει ότι έγινε επίτηδες μπας και πουλήσει η Intel κάνα 13th gen και η AMD κάνα Zen 4 γιατί μέχρι τώρα και με Zen 2 μια χαρά ήσουν παντού..

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, pirmen56 είπε

Καμία σχέση με αυτό. Για μια ακόμα φορά χρησιμοποιούν την CPU σε ρόλο GPU. Για να κάνουν εύκολη ξεπέτα.

Υπάρχει cpu BN (όχι τόσο μεγάλο) και με RT off όμως. Σε 1080p max ο 12900k βγάζει τα ίδια fps από 3060ti και πάνω.

Όπως και να το κάνουμε δεν είναι φυσιολογικό να τρώει μπουκάλα η 1080 από τον 2700x σε 1080p max settings lol.

5 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Εμένα κάτι μου λέει ότι έγινε επίτηδες μπας και πουλήσει η Intel κάνα 13th gen και η AMD κάνα Zen 4 γιατί μέχρι τώρα και με Zen 2 μια χαρά ήσουν παντού..

Αυτοί με zen 2 μπορούν να πάρουν την απόλυτη πολεμική μηχανή 5800x3d κοψοχρονιά από το Λιζάκι.🤣

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε

Πανωλεθρία στο Μιλάνο.

35% πάνω απ' τον 5900Χ ο 12900Κ. Τα καλύτερα νούμερα νομίζω τα έχει ο 5800X3D λόγω cache απλά οι Ρώσοι δεν τον έχουν.

Επίσης βγάζει τον 3600Χ πάνω από 10900Κ. 😮

Τον συγκεκριμένο έχω σταματήσει να τον διαβάζω, όλο περίεργα νούμερα που δε συμβαδίζουν με των άλλων testers/reviewers βγάζει.

1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε

Και τώρα μια χαρά είναι οι Ζεν 2. Είπαμε, 3600Χ πάνω από 10900Κ 😂🤣

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Κόβει και το PCI xpress 3.0 στα παλιότερα μοντέλα. Άλλη φάπα από κει.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Thresh είπε

Άρθρο και tweet Asus ήταν χθεσινά πάντως.

Έχουν  όλα τα γνωστά κανάλια βίντεο με το θέμα (gnexus / jayz κλπα) από τον Νοέμβριο - Δεκέμβριο του 2021. Αυτό που έβαλες τώρα μπορεί να αφόρα μόνο το US? Πάντως σαν πρόβλημα ήταν γνωστό, και οι 2 high end μητρικές που έβγαλε (apex / hero) για τα σκουπίδια

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
11 minutes ago, Herald said:

Αυτό που έβαλες τώρα μπορεί να αφόρα μόνο το US?

Η είδηση είναι για το recall, όχι για το πρόβλημα 😛

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...