Προς το περιεχόμενο

Intel 12th Gen Core, Alder-Lake & Z690 (2021) [ LGA 1700 ]

7nisiotis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, ShooterX είπε

Έχουν να κοκκινίσουν πολλά μάγουλα απτα χαστούκια που θα μοιράζει ο 13600ας. Άμα έρθει κάτω απτα 330, ω καλά...

• Thanks 1

29 λεπτά πριν, Herald είπε

Έχουν να κοκκινίσουν πολλά μάγουλα απτα χαστούκια που θα μοιράζει ο 13600ας. Άμα έρθει κάτω απτα 330, ω καλά...

6+8 πυρήνες στο mainstream και οι άλλοι έχουν κολλήσει στο ειτκορ... :)

• Like 2

4 ώρες πριν, Eloy είπε

6+8 πυρήνες στο mainstream και οι άλλοι έχουν κολλήσει στο ειτκορ... :)

Την σκότωσε την AMD εκεί που πάντα ήταν κυρίαρχη. Στο vfm των μικρομεσαίων και μεσαίων μοντέλων. Έχεις όλο το STP που ζητάνε τα ιδιόρρυθμα games(τύπου MSFS) μαζί με όλο το MTP που χρειάζονται τα βαριά open world και κάποια προγράμματα.

Το μεγάλο πανηγύρι θα γινόταν αν βλέπαμε και E-cores και στα κλειδωμένα CPU. Αλλά θα τους αφήσουν ένα χώρο να υπάρχουν, νομίζω.

• Like 2

8 ώρες πριν, pirmen56 είπε

Το μεγάλο πανηγύρι θα γινόταν αν βλέπαμε και E-cores και στα κλειδωμένα CPU. Αλλά θα τους αφήσουν ένα χώρο να υπάρχουν, νομίζω.

Θα βγάλει η amd cpu κάτω από τα 300€; Νομίζω την κατηγορία 100 έως 250 την παράτησε, μόνο raptor lake από το 2023 θα έχουμε

13 ώρες πριν, Tenshi είπε

Σκληρός...

Δεν το λεω μονο για την amd. Και η intel θα φάει τα μουτρα της. Να δινεις mainstream affordable cpu με επιδόσεις που θα τον κάνουν να αντεξει 5 χρονια ειναι σα να πυροβολας τα ποδια σου. Θα πρεπει να βγάλει τρελό άσσο απτο μανικι με τους meteorlake αλλιως θα πεσει τρελο σκιππαρισμα. 

Ηδη με τους alderlake έχει τερματισει το κοντέρ, μεχρι και εγω που αλλαζω cpu ανα 6μηνο δεν βρισκω το λογο πλέον. Εδώ υπάρχουν ακομα χρήστες με 8400 και παρεμφερή cpu, σκέψου εναν i5 με 14 πυρήνες. Παιζει να ειναι και το τελευταιο cpu που θα αγορασουν στη ζωή τους ξέρω γω. 

• Like 2

1 ώρα πριν, Herald είπε

Θα βγάλει η amd cpu κάτω από τα 300€; Νομίζω την κατηγορία 100 έως 250 την παράτησε, μόνο raptor lake από το 2023 θα έχουμε

Κοίτα, αγόρασα πριν από 5 μέρες έναν 5600 με 149€ από Amazon.

Πάλιωσαν οι Zen 3 θα πεις και ξεστοκάρουν αλλά την τιμή που ήθελα τη βρήκα.

Θα δούμε στο δίμηνο από την κυκλοφορία των καινούριων αλλά τα καραγκιοζιλίκια που έγιναν με τους Zen 3 δε θα τα κάνουν τώρα. Τότε δεν υπήρχε ανταγωνισμός, τώρα υπάρχει και το ξέρουν ;)

47 λεπτά πριν, Herald είπε

Δεν το λεω μονο για την amd. Και η intel θα φάει τα μουτρα της. Να δινεις mainstream affordable cpu με επιδόσεις που θα τον κάνουν να αντεξει 5 χρονια ειναι σα να πυροβολας τα ποδια σου. Θα πρεπει να βγάλει τρελό άσσο απτο μανικι με τους meteorlake αλλιως θα πεσει τρελο σκιππαρισμα. 

Ηδη με τους alderlake έχει τερματισει το κοντέρ, μεχρι και εγω που αλλαζω cpu ανα 6μηνο δεν βρισκω το λογο πλέον. Εδώ υπάρχουν ακομα χρήστες με 8400 και παρεμφερή cpu, σκέψου εναν i5 με 14 πυρήνες. Παιζει να ειναι και το τελευταιο cpu που θα αγορασουν στη ζωή τους ξέρω γω. 

Τι κάθεσαι και εξηγείς, mate!Το μπαγιόκο θα το πάρει η εταιρεία που θα βγάλει βάση απόδοσης το καλύτερα τιμολογημένο Χ προϊόν, στο Ψ χρονικό διάστημα.Intel;Intel!Amd;Amd!

Προσωπικά δέν έχω πρόβλημα με χρώματα και φανέλες άλλα ναί, αν η AMD κάνει Zen4 launch με την λογική "πάρε mainstream 7700Χ με 400 ευρώ", απλά έχουν βγάλει τα μάτια τους.

• Like 4

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Herald είπε

Δεν βλέπω να έχουμε Raptorlake σε Core i3, όπως με τους Gen 11 Rocket Lake.

Εντωμεταξύ στην κατηγορία των 100 ευρώ πλέον παίζει ο 12100F εναντίον του Ryzen 5500

https://www.skroutz.gr/s/33403595/Intel-Core-i3-12100F-3-3GHz-Επεξεργαστής-4-Πυρήνων-για-Socket-1700-σε-Κουτί-με-Ψύκτρα.html?from=catspan

https://www.skroutz.gr/s/35208711/AMD-Ryzen-5-5500-3-6GHz-Επεξεργαστής-6-Πυρήνων-για-Socket-AM4-σε-Κουτί-με-Ψύκτρα.html

Επεξ/σία από Aten-Ra

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...