ilos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 8 ώρες πριν, itanium είπε https://www.techpowerup.com/295584/intel-lga1851-to-succeed-lga1700-probably-retain-cooler-compatibility mainstream my **s...🤑 Που είναι το πρόβλημα πάντα η intel 2 gen κρατάει με κάθε socket. 😁 Αν εξαιρέσουμε τις χαλεπές εποχές με socket Α που όλα τα Cpu (Intel,Cyrix,AMD) παίζαν στο ίδιο και άλλαζες jumperάκια στη μητρική κάθε φορά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
itanium Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 28 λεπτά πριν, ilos είπε Που είναι το πρόβλημα πάντα η intel 2 gen κρατάει με κάθε socket. 😁 Αν εξαιρέσουμε τις χαλεπές εποχές με socket Α που όλα τα Cpu (Intel,Cyrix,AMD) παίζαν στο ίδιο και άλλαζες jumperάκια στη μητρική κάθε φορά. Κανένα πρόβλημα γενικά απλά επιβεβαιωσα την άποψη που είχα ότι το mainstream δεν αξίζει ευρώ καλό είναι αλλά το μετάνιωσα ελπίζω μήπως και σκάσει νέο HEDT και το στείλω, για sapphire rapids γράφουν αλλά όλο στο delay ειναι.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakis han Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Κοκκινισε ο τοπος!!! Τι γινεται ρε παιδια? Εχω το Phanteks p600s με ανοιχτα τα καπακια και την EK aio360 μπροστα με push-pull ακομη 3 fan Arctic P12 PWM PST 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 16 λεπτά πριν, sakis han είπε Κοκκινισε ο τοπος!!! Τι γινεται ρε παιδια? Εχω το Phanteks p600s με ανοιχτα τα καπακια και την EK aio360 μπροστα με push-pull ακομη 3 fan Arctic P12 PWM PST Δυστηχως η ek δεν κανει για intel. Ειναι σχεδιασμένο για amd. Κλοκαρισμενος εισαι? Γιατι 270w βλέπω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakis han Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 8 λεπτά πριν, Herald είπε Δυστηχως η ek δεν κανει για intel. Ειναι σχεδιασμένο για amd. Κλοκαρισμενος εισαι? Γιατι 270w βλέπω Οχι στοκ ειμαι, αλλα μου κανει εντυπωση γιατι με τον 5950Χ δεν ειδα ποτε πανω απο 84 βαθμους... και με 30 βαθμους δωματιου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, sakis han είπε Οχι στοκ ειμαι, αλλα μου κανει εντυπωση γιατι με τον 5950Χ δεν ειδα ποτε πανω απο 84 βαθμους... και με 30 βαθμους δωματιου Στα 270w δεν ειδες 84 στον 5950x? Στοκ και 270w δεν παίζει μαν. Οπως και να εχει, η ek 360 δουλευει καλυτερα με amd, σε intel ειναι στα επιπεδα high end air cooler. Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2022 από Herald Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick0lis Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 3 λεπτά πριν, Herald είπε Στα 270w δεν ειδες 84 στον 5950x? Και 142w o 12900K ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 1 λεπτό πριν, nick0lis είπε Και 142w o 12900K ? Τι εννοεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakis han Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 7 λεπτά πριν, Herald είπε Στοκ και 270w δεν παίζει μαν Σημερα το εστησα ρε φιλε και δεν πειραξα τιποτα εκτος απο XMP Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Μόλις τώρα, sakis han είπε Σημερα το εστησα ρε φιλε και δεν πειραξα τιποτα εκτος απο XMP Mήπως έχεις ανοιχτό το Enchanced turbo της MSI? Αν ναί, βάλτο off. Βάλε και ένα SS από το hwinfo να φαίνονται τα volts την ώρα που τρέχει το cbr23, λογικά ταίζει 1 κιλό volt η μητρική. Εγώ δύο mobo που δοκίμασα 200 με 210w δίνανε σε στοκ, εσένα είναι 270 😮 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakis han Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Μόλις τώρα, Herald είπε Mήπως έχεις ανοιχτό το Enchanced turbo της MSI? Αν ναί, βάλτο off. Βάλε και ένα SS από το hwinfo να φαίνονται τα volts την ώρα που τρέχει το cbr23, λογικά ταίζει 1 κιλό volt η μητρική. Εγώ δύο mobo που δοκίμασα 200 με 210w δίνανε σε στοκ, εσένα είναι 270 😮 Μπορει, θα το κοιταξω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick0lis Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 13 λεπτά πριν, Herald είπε Τι εννοεις? πολλά w Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, sakis han είπε Μπορει, θα το κοιταξω Eδώ με την unify X σε στοκ και single tower μικρό air cooler. Λογικά όταν μπήκες bios 1η φόρα σε ρώτησε τι cooler έχεις, πάτησες AIO / WC και έριξε volts στο διάολο Aν διαλέξεις small air cooler βάζει το TDP στα 160w, αν διαλέξεις big air cooler 240w και αν διαλέξεις WC σου βγάζει τα power limit τελείως. Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2022 από Herald Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
itanium Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 10 ώρες πριν, Herald είπε Δυστηχως η ek δεν κανει για intel Kάνει αλλά αυτή https://www.ekwb.com/shop/ek-quantum-velocity2-d-rgb-1700-nickel-plexi 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 40 λεπτά πριν, itanium είπε Kάνει αλλά αυτή https://www.ekwb.com/shop/ek-quantum-velocity2-d-rgb-1700-nickel-plexi Ναι ρε, λέω για το ΑΙΟ. Δουλεύει καλύτερα σε AMD το base plate 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα