Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 17 ώρες πριν, ShooterX είπε Πολύ μεγάλες διαφορές ο 12900K + DDR5 σε σχέση με Zen, τουλάχιστον σε 1080P με 3090Ti. Το Hitman 3 έχει 89FPS διαφορά στο minimum, lol. 1
Herald Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Πολύ μεγάλες διαφορές ο 12900K + DDR5 σε σχέση με Zen, τουλάχιστον σε 1080P με 3090Ti. Το Hitman 3 έχει 89FPS διαφορά στο minimum, lol. Δεν είναι η διαφορά στα fps το θέμα, τα lows του ενός είναι πάνω από τα average του άλλου (όχι μόνο στο hitman, και στο riftbreaker) 😮 Αναμενόμενο ήταν, το έλεγα απτο release πως μόλις βγούν normal ddr5 θα γίνει μακελειό. Ο συγκεκρίμενος τέσταρε με 6400c32. Κάπου στα 6800 βαράει ταβάνι ο IMC στους περισσότερους alderlake, οπότε λίγα περιθώρια ακόμα υπάρχουν. Επεξ/σία 6 Απριλίου 2022 από Herald 1
Razor333 Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 39 λεπτά πριν, Herald είπε Δεν είναι η διαφορά στα fps το θέμα, τα lows του ενός είναι πάνω από τα average του άλλου (όχι μόνο στο hitman, και στο riftbreaker) 😮 Αναμενόμενο ήταν, το έλεγα απτο release πως μόλις βγούν normal ddr5 θα γίνει μακελειό. Ο συγκεκρίμενος τέσταρε με 6400c32. Κάπου στα 6800 βαράει ταβάνι ο IMC στους περισσότερους alderlake, οπότε λίγα περιθώρια ακόμα υπάρχουν. Τώρα μένει να βρούμε μία μητρική που μπορεί να τρέξει 6800 και πάνω.
Herald Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 13 λεπτά πριν, Razor333 είπε Τώρα μένει να βρούμε μία μητρική που μπορεί να τρέξει 6800 και πάνω. Xτύπησα unify x 4
godslayerxp Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 24 λεπτά πριν, Herald είπε Xτύπησα unify x πάλι προβληματική με 2 ram slots πήρες; 🙃
Nezeroth Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Βρηκα λιγο χρονο σαβ/κο και επαιξα με τις μνημες,τις πληρωσα στο κοκαλο βεβαια αλλα ειμαι υπερευχαριστημενος. 4
Herald Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 2 λεπτά πριν, Nezeroth είπε Βρηκα λιγο χρονο σαβ/κο και επαιξα με τις μνημες,τις πληρωσα στο κοκαλο βεβαια αλλα ειμαι υπερευχαριστημενος. Πολύ δυνατά νούμερα. Το tras αμά το κατεβάσεις έχει αστάθεια? Δοκίμασε να δώσεις παραπάνω τάση στον IMC και χαμήλωμα του tras 1
Nezeroth Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 1 λεπτό πριν, Herald είπε Πολύ δυνατά νούμερα. Το tras αμά το κατεβάσεις έχει αστάθεια? Δοκίμασε να δώσεις παραπάνω τάση στον IMC και χαμήλωμα του tras Ναι ειναι ασταθες το μηχανημα με tras λιγοτερο ,παιρνει και 28 αλλα γεμιζω errors ,στον IMC 1.35volt εχω δωσει ,βασικα αν εχω υπομονη μπορει να παρω κατι ακομα αλλα πιστευω τα νουμερα αυτα με υπερκαλυψανε στα 6400mhz οι μνημες,ουτε να κοιταω για 6600 και να χαλαρωσω timings σκεφτομαι,ειμαι ηδη πολυ ψηλα στα αποτελεσματα.
Herald Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 1 λεπτό πριν, Nezeroth είπε Ναι ειναι ασταθες το μηχανημα με tras λιγοτερο ,παιρνει και 28 αλλα γεμιζω errors ,στον IMC 1.35volt εχω δωσει ,βασικα αν εχω υπομονη μπορει να παρω κατι ακομα αλλα πιστευω τα νουμερα αυτα με υπερκαλυψανε στα 6400mhz οι μνημες,ουτε να κοιταω για 6600 και να χαλαρωσω timings σκεφτομαι,ειμαι ηδη πολυ ψηλα στα αποτελεσματα. Kαλά για 4dim mobo είναι απίστευτα τα νούμερα σου. Το tras είναι κυρίως θέμα IMC από όσο ξέρω. Σε νερό τις έχεις? Σε αέρα με 130k trefi θα βαράνε ζόρια.
Razor333 Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 47 λεπτά πριν, Herald είπε Xτύπησα unify x Περιμένω εντυπώσεις, αν δεν την έχω πάρει είδη, αλλά κλίνω προς Apex καινούρια παρτίδα.
Herald Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 5 λεπτά πριν, Razor333 είπε Περιμένω εντυπώσεις, αν δεν την έχω πάρει είδη, αλλά κλίνω προς Apex καινούρια παρτίδα. Και εγώ το σκεφτόμουνα να ξαναχτυπήσω apex αλλά αμά σου κάτσει το λαχείο.....
Nezeroth Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 3 λεπτά πριν, Herald είπε Kαλά για 4dim mobo είναι απίστευτα τα νούμερα σου. Το tras είναι κυρίως θέμα IMC από όσο ξέρω. Σε νερό τις έχεις? Σε αέρα με 130k trefi θα βαράνε ζόρια. Με ανεμιστηρα μνημων της corsair ειμαι,εριξα μια ματια στο hwinfo spdhub στις μνημες και χαλαρα στους 40 κελσιους τις βλεπω με θερμοκρασια δωματιου 16,αν εχουν θεμα να ριξω το trefi στο 65536 λες για πιο ασφαλεια? θα το κοιταξω παντως το tras με imc πως ανταποκρινεται.
Herald Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Μόλις τώρα, Nezeroth είπε Με ανεμιστηρα μνημων της corsair ειμαι,εριξα μια ματια στο hwinfo spdhub στις μνημες και χαλαρα στους 40 κελσιους τις βλεπω με θερμοκρασια δωματιου 16,αν εχουν θεμα να ριξω το trefi στο 65536 λες για πιο ασφαλεια? θα το κοιταξω παντως το tras με imc πως ανταποκρινεται. 40c σε stress test? Ε κομπλέ είσαι. Εγώ πάντα το κόβω στη μέση το trefi, γενικά το φοβάμαι γιατί είναι ύπουλο για windows corruption - ενώ περνάς κανονικά τα stress test σε 5 μήνες μπορεί να βγείς με corrupted windows. 1
nvidiafan Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Nezeroth είπε Με ανεμιστηρα μνημων της corsair ειμαι,εριξα μια ματια στο hwinfo spdhub στις μνημες και χαλαρα στους 40 κελσιους τις βλεπω με θερμοκρασια δωματιου 16,αν εχουν θεμα να ριξω το trefi στο 65536 λες για πιο ασφαλεια? θα το κοιταξω παντως το tras με imc πως ανταποκρινεται. Θα προτεινα κατα το memtest να βγαλεις το fan απο τις ραμ ωστε να δεις αν εισαι σταθερος σε ψηλοτερα temps λειτουργιας για να εισαι σιγουρος (55-60 θα πιασουν) και το ξαναβαζεις υστερα! Προσωπικα τρεχω 121K trefi daily, δεν εχω κανενα θεμα. υ.γ. πολυ ωραια τα νουμερα σου! Επεξ/σία 6 Απριλίου 2022 από nvidiafan 2
Nezeroth Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 1 λεπτό πριν, Herald είπε 40c σε stress test? Ε κομπλέ είσαι. Εγώ πάντα το κόβω στη μέση το trefi, γενικά το φοβάμαι γιατί είναι ύπουλο για windows corruption - ενώ περνάς κανονικά τα stress test σε 5 μήνες μπορεί να βγείς με corrupted windows. Θα το κοιταξω παντως καλα εκανες και μου το πες σε stress test ποσο ανεβαζει,ενα περιεργο της μητρικης που ανακαλυψα απο hwinfo ειναι οταν δινω 1.5volt στην μνημη στην μια εδινε κανονικα 1.5 και στην αλλη 1.48 οποτε ειχα ασταθεια,οτι να ναι μιλαμε οι μητρικες χαχα,παλι καλα που το ειδα μεσω hwinfo. 5 λεπτά πριν, nvidiafan είπε Θα προτεινα κατα το memtest να βγαλεις το fan απο τις ραμ ωστε να δεις αν εισαι σταθερος σε ψηλοτερα temps λειτουργιας για να εισαι σιγουρος (55-60 θα πιασουν) και το ξαναβαζεις υστερα! Προσωπικα τρεχω 121K trefi daily, δεν εχω κανενα θεμα. υ.γ. πολυ ωραια τα νουμερα σου! Πολυ καλη συμβουλη θα το κοιταξω και αυτο,thanks 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα