Προς το περιεχόμενο

Intel 12th Gen Core, Alder-Lake & Z690 (2021) [ LGA 1700 ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

2 ώρες πριν, Aristomaxos είπε

Intel Core i7-12700F 2.1GHz Επεξεργαστής 12 Πυρήνων για Socket 1700 σε Κουτί | Skroutz.gr

ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΝ ; Είναι τιμές κάτω του κόστους.

Τον τσίμπησα στα 196€ από eurosupplies! Για να δούμε! Άμα έρθει θα σου ανάψω λαμπάδα!!

Επεξ/σία από AlexandrosKle
Δημοσ.
2 ώρες πριν, AlexandrosKle είπε

Τον τσίμπησα στα 196€ από eurosupplies! Για να δούμε! Άμα έρθει θα σου ανάψω λαμπάδα!!

άμα ήταν 10-20 ευρώ κάτω από amazon/overclockers/mindfactory κλπ εντάξει ξέρω εγώ μπορεί να τύχει με σκρουτζομάγαζα που κλείνουν την επόμενη χρονιά και δεν αποδίδουν καν ΦΠΑ. Αλλά αυτές οι τιμές είναι αρκετά κάτω από τις τιμές των προμηθευτών. Μόνο κλεψιμέϊκα τα βρίσκεις τόσο και πάλι δε τα πουλάς τόσο φτηνά για να μη σε καταλάβουν.😁

• Like 1
Δημοσ.
Στις 1/4/2022 στις 1:02 ΜΜ, Herald είπε

Tώρα κοιτάω να αγοράσω κάτι άλλο (unify X μάλλον? ) και να τους στείλω φιλάκια. Το support τους με έχει ζαλίζει στις χαζές ερωτήσεις και τα δεν ξέρω θα δούμε αν θα σου στείλουμε refurbished. Ότι νάναι, θα τους πω να την κρατήσουν

Τουλάχιστον δεν πιάνει φωτιά σαν την hero :P 

Ο λόγος που δεν έστειλα την δικιά μου πίσω ενώ το πρώτο bios τα έφτυσε, το amazon στέλνει refubrished replacement και δεν μπορούν να μου διασφαλίσουν ότι δεν θα είναι πάλι από την προβληματική παρτίδα του Νοεμβρίου.

Η δικιά μου τουλάχιστον παίζει μέχρι και 6600, δεν δοκίμασα μεμονωμένα slot, αλλά μετά ξεκινάνε τα περίεργα και δεν ξέρω τι μπορεί να είναι, δεν ήμουν σίγουρος αρχικά αν είναι ο imc ή οι ram, τώρα δεν είμαι σίγουρος ούτε για την μητρική ότι μπορεί πάνω από 6600. 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 2/4/2022 στις 2:05 ΜΜ, ilos είπε

άμα ήταν 10-20 ευρώ κάτω από amazon/overclockers/mindfactory κλπ εντάξει ξέρω εγώ μπορεί να τύχει με σκρουτζομάγαζα που κλείνουν την επόμενη χρονιά και δεν αποδίδουν καν ΦΠΑ. Αλλά αυτές οι τιμές είναι αρκετά κάτω από τις τιμές των προμηθευτών. Μόνο κλεψιμέϊκα τα βρίσκεις τόσο και πάλι δε τα πουλάς τόσο φτηνά για να μη σε καταλάβουν.😁

Μου ήρθε μέιλ σήμερα. Πήρα τα τρία μου!😁

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Razor333 είπε

Ο λόγος που δεν έστειλα την δικιά μου πίσω ενώ το πρώτο bios τα έφτυσε, το amazon στέλνει refubrished replacement και δεν μπορούν να μου διασφαλίσουν ότι δεν θα είναι πάλι από την προβληματική παρτίδα του Νοεμβρίου.

Η δικιά μου τουλάχιστον παίζει μέχρι και 6600, δεν δοκίμασα μεμονωμένα slot, αλλά μετά ξεκινάνε τα περίεργα και δεν ξέρω τι μπορεί να είναι, δεν ήμουν σίγουρος αρχικά αν είναι ο imc ή οι ram, τώρα δεν είμαι σίγουρος ούτε για την μητρική ότι μπορεί πάνω από 6600. 

Tα 6600 ειναι okay (όχι apex okay, αλλά  νταξει). Εμένα 1T το 1ο σλοτ ούτε 4800 δεν βλέπει :P 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Herald είπε

Tα 6600 ειναι okay (όχι apex okay, αλλά  νταξει). Εμένα 1T το 1ο σλοτ ούτε 4800 δεν βλέπει :P 

Rma και ξεμπερδεψες..... εμένα μια χαρά την άλλαξαν στο Ζ490 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, BabisTs είπε

Rma και ξεμπερδεψες..... εμένα μια χαρά την άλλαξαν στο Ζ490 

Μοιράζουν refurbished εμαθα και δεν με ψήνει. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάρε πιστωτικό από το κατάστημα και χτύπα άλλη από το ίδιο κατάστημα

Επεξ/σία από BabisTs
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Herald είπε

Okay for now, αλλά όχι για του χρόνου, καλά εσένα έχει ξεκάθαρα θέμα πάνω από τα τυπικά της παρτίδας του Νοεμβρίου.

Το amazon πήγε όντως να μου πασάρει refubrished και καλά έτσι είναι η πολιτική της Asus και μου στέλνουν πρώτα την αντικατάσταση και μετά στέλνω πίσω το δικό μου, αλλά 99% στέλνουν ίδια παρτίδα οπότε όχι.

Τελικά με λίγη πίεση μου έβγαλαν voucher για επιστροφή και θα την στείλω πίσω. Οπότε πίεσε για επιστροφή, 650€ mobo είναι, απαράδεκτο να έχει το παραμικρό, πόσο μάλλον να μην παίζει 4800 1Τ.

Δημοσ.

Παιδιά καλημέρα!

Είμαι με 12850κ,asus z490-e strix k 2*16gb crucial balistic 3600mhz cl16.

Σκέφτομαι για αναβάθμιση σε 12900κ,asus z690 hero k g.skill 32gb 6000mhz cl36.

Έχετε καλύτερο καλύτερο να προτείνετε?

Psu,ssd,gpu  έχω τουμπανα.

Cpu cooler artic freezer 360 aio.

Θα υπάρχουν ασυμβατότητες?γτ διαβάζω κ ακούω διάφορα...

Το πσ πετάει κ τώρα αλλά απλά θέλω να το αλλάξω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...