ShooterX Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, Herald είπε ΓΤΠ η asus, η δικιά μου έχει θέμα με το 1ο dim slot και πάει για rma... Κριμα ρε..σοβαρά τόσα λεφτά για τέτοιο mobo κ να γίνεται αυτό.. 1
Herald Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, ShooterX είπε Κριμα ρε..σοβαρά τόσα λεφτά για τέτοιο mobo κ να γίνεται αυτό.. Tώρα κοιτάω να αγοράσω κάτι άλλο (unify X μάλλον? ) και να τους στείλω φιλάκια. Το support τους με έχει ζαλίζει στις χαζές ερωτήσεις και τα δεν ξέρω θα δούμε αν θα σου στείλουμε refurbished. Ότι νάναι, θα τους πω να την κρατήσουν Τουλάχιστον δεν πιάνει φωτιά σαν την hero Επεξ/σία 1 Απριλίου 2022 από Herald
Aten-Ra Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 1 λεπτό πριν, Herald είπε Ρε μαν, για την apex λέμε, 2 slots έχει η μητρική. Το 2ο πάει 6600 full stable σε tm5 10cycles (μπορεί και παραπάνω, εκεί ίσως με κόβουν τα στικς / imc), το πρώτο μόνο σε 5200 2t είναι fully stable. Ok τώρα είδα ότι έχει μόνο δυο slot, ποιο πολύ για τον IMC μου κάνει παρά για το memory slot στην μητρική.
ShooterX Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 1 λεπτό πριν, Herald είπε Tώρα κοιτάω να αγοράσω κάτι άλλο (unify X μάλλον? ) και να τους στείλω φιλάκια. Το support τους με έχει ζαλίζει στις χαζές ερωτήσεις και τα δεν ξέρω θα δούμε αν θα σου στείλουμε refurbished. Ότι νάναι, θα τους πω να την κρατήσουν Τουλάχιστον δεν πιάνει φωτιά σαν την hero Κάπου πηρε το ματι μου ότι τις αλλάζουν σε οσους δεν δουλεύει το xmp..
Herald Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Μόλις τώρα, ShooterX είπε Κάπου πηρε το ματι μου ότι τις αλλάζουν σε οσους δεν δουλεύει το xmp.. Ε ναι αλλά δεν μου το γράψουν πριν την στείλω RMA...μου λέγαν ότι τους έρθει στο κεφάλι μέχρι που τους έδειξα το πόστ που σβήστηκε στο forum τους από δικό τους representative. Τέσπα....τελικά έπρεπε να μείνω σε MSI, εγγύηση. 1
godslayerxp Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 @Herald μητρική που της λείπουν 2 ram slots πως γίνεται να την εμπιστευτείς;... φαινόταν ότι κάτι δεν πάει καλά από την αρχή 🙃
Herald Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 9 λεπτά πριν, godslayerxp είπε @Herald μητρική που της λείπουν 2 ram slots πως γίνεται να την εμπιστευτείς;... φαινόταν ότι κάτι δεν πάει καλά από την αρχή 🙃 Οικονομία και στα slots, από όπου μπορούν κόβουν
XristosQts Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 2 ώρες πριν, Herald είπε τελικά έπρεπε να μείνω σε MSI, εγγύηση. ❤️
BabisTs Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 3 ώρες πριν, Herald είπε Ε ναι αλλά δεν μου το γράψουν πριν την στείλω RMA...μου λέγαν ότι τους έρθει στο κεφάλι μέχρι που τους έδειξα το πόστ που σβήστηκε στο forum τους από δικό τους representative. Τέσπα....τελικά έπρεπε να μείνω σε MSI, εγγύηση. Δεν ξέρω για asus σε αυτήν την σειρά,αλλά η msi τα σπάει πραγματικά ! 1
elpenor Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Μάλλον έχει πέσει γενικότερα το QC λόγω covid... πριν από λίγες μέρες κάναμε DOA μία MSI DDR4 A-Pro που δεν δούλευε το πρώτο slot. Επεξ/σία 1 Απριλίου 2022 από elpenor 2
nickol-us Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Είναι πολλά τα θέματα πλέον στο φόρουμ για μητρικές και μνήμες doa, δυστυχώς... Ερώτηση προς κατόχους... καμία πρόταση για φτηνή (max 30ευρώ) ψύκτρα για 1700 socket που να έρχεται έτοιμο με τα brackets,υπάρχει; Μια απλή aftermarket αερόψυξη για έναν 12400 ψάχνω , από μαγαζί που να γνωρίζουμε οτι θα έρθει με τα brackets μέσα, αν υπάρχει κάποιος που γνωρίζει ας το πει (ευχαριστώ) Επεξ/σία 1 Απριλίου 2022 από nickol-us
d4ydr33m3r Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Γενικα εχει πεσει το QC πολυ τα τελευταια χρονια αλλα οταν πληρωνεις Asus περιμενεις και το κατι παραπανω που οχι μονο αποδεικνυεται οτι δεν το δινει αλλα εχει και απαισιο after sales .. Θα φανει το ακυρακι τους απο εδω και στο εξης και θα στρωσουν χαρακτηρα και αυτοι γιατι πολυ την εχουν δει.. 2
Herald Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, nickol-us είπε Είναι πολλά τα θέματα πλέον στο φόρουμ για μητρικές και μνήμες doa, δυστυχώς... Ερώτηση προς κατόχους... καμία πρόταση για φτηνή (max 30ευρώ) ψύκτρα για 1700 socket που να έρχεται έτοιμο με τα brackets,υπάρχει; Μια απλή aftermarket αερόψυξη για έναν 12400 ψάχνω , από μαγαζί που να γνωρίζουμε οτι θα έρθει με τα brackets μέσα, αν υπάρχει κάποιος που γνωρίζει ας το πει (ευχαριστώ) Όλες οι coolermaster έχουνε. Στα 30€ παίζουν περίπου όλες οι hyper 212 και τα variant τους. Προφανώς θα πρέπει να είναι το καινούργιο packaging, αν το μαγάζι έχει σε στοκ το παλιό ε δεν θα έχει μέσα brackets. Επεξ/σία 1 Απριλίου 2022 από Herald
nickol-us Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Herald είπε αν το μαγάζει έχει σε στοκ το παλιό ε δεν θα έχει μέσα brackets. Αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα μου γι'αυτό και ρωτάω κατόχους που να έχουν αγοράσει. Για παράδειγμα η CoolerMaster Hyper 212 Spectrum V2, ενώ βγαίνει ακόμη και στα φίλτρα του σκρουτζ για 1700, σε 2 μαγαζία που πήρα μου είπαν για την παλιά συσκευασία... Νομίζω και οι arctic πλέον έρχονται με brackets, άντε να βρεις ποιός έχει νεο στοκ... Επεξ/σία 1 Απριλίου 2022 από nickol-us
Herald Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 7 λεπτά πριν, nickol-us είπε Αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα μου γι'αυτό και ρωτάω κατόχους που να έχουν αγοράσει. Για παράδειγμα η CoolerMaster Hyper 212 Spectrum V2, ενώ βγαίνει ακόμη και στα φίλτρα του σκρουτζ για 1700, σε 2 μαγαζία που πήρα μου είπαν για την παλιά συσκευασία... Νομίζω και οι arctic πλέον έρχονται με brackets, άντε να βρεις ποιός έχει νεο στοκ... E από Ελλάδα...δύσκολο. Πάρε απέξω ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα