Προς το περιεχόμενο

Intel 12th Gen Core, Alder-Lake & Z690 (2021) [ LGA 1700 ]

7nisiotis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, ilos είπε

SOYO, ένα δάκρυ κύλισε από το μάτι... Για όσους είναι νέοι με το άθλημα, μιλάμε για μια εταιρία διαμάντι που έβγαζε από τις ποιοτικότερες μητρικές συνέχεια και ήταν η πρώτη mobo που είχα σε socket A. Στο επίπεδο της ASUS ή της evga σήμερα ήταν οι ναυαρχίδες τους. Δεν ήξερα ότι ακόμα συνεχίζει τον αγώνα νόμιζα ότι είχε κλείσει οριστικά την εποχή των core 2 duo.

Kαμμία σχέση με την παλιά Soyo. Kινέζικη εταιρία είναι τώρα που αγόρασε την Soyo κυρίως για το όνομα... Οτι ακριβώς συμβαίνει και με τις μισές - αν όχι τις περισσότερες - πασίγνωστες παλιές γερμανικές  εταιρίες τηλεοράσεων και ηλεκτρικών/ηλεκτρονικών...

Επεξ/σία από Eloy
  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 4/3/2022 στις 1:08 ΜΜ, ilos είπε

Επειδή θα φτιάξω μέχρι το Πάσχα ένα 12400 build, ποιες DDR4 b660 mobo είναι vfm αυτή τη στιγμή? Ξέρω γενικά λέω στους περισσότερους να πάρουν την πιο σάπια με αυτό το cpu, αλλά υπάρχουν και μερικές που είναι όντως άθλιες όπως αυτή.

Υπερβολές. Για 12100f μια χαρά είναι, λογικά και τον 12400 κομπλέ θα τον τρέχει.

Τώρα αν κάποιος παίρνει το πιο φθηνό b660 για να βάλεις ξεκλείδωτο cpu, κάτι λάθος κάνει σαν αγοραστής 😁

Επεξ/σία από hln3

Στις 5/3/2022 στις 3:57 ΜΜ, Aten-Ra είπε

Δεν θυμάμαι αν μου έχει μείνει καμία SOYO. 🙁

Πρεπει να εχω εγω μια καπου πακεταρισμενη , αμα χρειαζεσαι πες μου να ψαξω

• Like 1

11 ώρες πριν, rsttls είπε

Τις τελευταίες 2-3 μέρες δεν μπορώ να μπω στη σελίδα της asus μητρικής. Αντιμετωπίζει κάποιος άλλος το ίδιο; 

Ναι ούτε εγώ μπορώ να μπω, τελευταία φορά μπήκα πριν 4 μέρες 

Παιδια επειδη ειμαι για νεο συστημα και ειμαι αναμεσα σε 12700 και 12700k για χρηση κυριως premiere, lightroom, photoshop, και 3d σχεδιαστικα. Αξιζει να παω σε 12700k? Τι διαφορα σε αποδοση εχουν?

6 ώρες πριν, jimskeet2002 είπε

Παιδια επειδη ειμαι για νεο συστημα και ειμαι αναμεσα σε 12700 και 12700k για χρηση κυριως premiere, lightroom, photoshop, και 3d σχεδιαστικα. Αξιζει να παω σε 12700k? Τι διαφορα σε αποδοση εχουν?

Δεν έχουν μεγάλη διαφορά,  σε όλα τα συγκριτικά μιλάνε για max 5‰(δεν πρόκειται να την καταλάβεις).

Αν δεν "ψάχνεσαι" είναι μια χαρά επιλογή και ο 12700, ωστόσο και με αυτόν τον επεξεργαστή θα χρειαστείς μία καλή μητρική της τάξεως των 150+ ευρώ  όπως και μια καλούτσικη ψύκτρα των 40+ ευρώ.

2 ώρες πριν, nickol-us είπε

Δεν έχουν μεγάλη διαφορά,  σε όλα τα συγκριτικά μιλάνε για max 5‰(δεν πρόκειται να την καταλάβεις).

Αν δεν "ψάχνεσαι" είναι μια χαρά επιλογή και ο 12700, ωστόσο και με αυτόν τον επεξεργαστή θα χρειαστείς μία καλή μητρική της τάξεως των 150+ ευρώ  όπως και μια καλούτσικη ψύκτρα των 40+ ευρώ.

Για μητρικη ειμαι για την msi 690 - A ddr4 (ειπα να μη παω σε ddr5 γιατι απ οτι ειδα δεν εχει ιδιαιτερες διαφορες κ εχει αρκετα μεγαλη διαφορα σε τιμη) και για ψυκτρα μαλλον λεω για την arctic liquid freezer ii 240. ( Αρχικα σκεφτομουν την 280 αλλα δεν θα χωρεσει μεσα στο κουτι μου thermaltake overseer γιατι τωρα στον 7700k εχω την πρωτη την 240 και ειναι οριακα οπως την βλεπω.)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...