charlie_GR Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 σκεφτομαι για αγορα εναν 12600kf ή 12700kf και να συνδυαστει με μητρικη MSI Z690 Edge WIFI DDR4 ή Asus Prime Z690-P WIFI D4 αλλα παρατήρησα οτι η msi δεν δεχεται 3600 RAM παιζει καποια προταση για RAM σε περιπτωση που διαλεξω την MSI? δεν εχω αγορασει ακομα τιποτα https://www.msi.com/Motherboard/MPG-Z690-EDGE-WIFI-DDR4/Specification Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ICE-T Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, charlie_GR είπε σκεφτομαι για αγορα εναν 12600kf ή 12700kf και να συνδυαστει με μητρικη MSI Z690 Edge WIFI DDR4 ή Asus Prime Z690-P WIFI D4 αλλα παρατήρησα οτι η msi δεν δεχεται 3600 RAM παιζει καποια προταση για RAM σε περιπτωση που διαλεξω την MSI? δεν εχω αγορασει ακομα τιποτα https://www.msi.com/Motherboard/MPG-Z690-EDGE-WIFI-DDR4/Specification αν εννοείς 3600 xmp συχνότητα μια χαρά δουλεύουν στην συγκεκριμένη μητρική. Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2022 από ICE-T 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charlie_GR Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) μου φανηκε πολυ περιεργο για αυτο κ το ρωτησα γιατι νομιζω οτι η συγκεκριμένη μητρικη ή η aorus elite ειναι η πιο vfm σε z690 ddr 4 αυτη τη στιγμη αν κ δηλωνω fan της Asus κυριως για θεματα ρυθμισεων και bios (ισως η prime σε αυτο το price range) Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2022 από charlie_GR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 380€....overkill η τιμούλα https://www.amazon.es/Intel-S1700-Core-12700KF-GEN12/dp/B09GYJJ1PT/ref=sr_1_1?keywords=12700kf&qid=1645388213&sprefix=12700%2Caps%2C186&sr=8-1 Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2022 από BabisTs 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ShooterX Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, charlie_GR είπε μου φανηκε πολυ περιεργο για αυτο κ το ρωτησα γιατι νομιζω οτι η συγκεκριμένη μητρικη ή η aorus elite ειναι η πιο vfm σε z690 ddr 4 αυτη τη στιγμη αν κ δηλωνω fan της Asus κυριως για θεματα ρυθμισεων και bios (ισως η prime σε αυτο το price range) Σε λάθος μέρος κοιτάς.. https://www.msi.com/Motherboard/MPG-Z690-EDGE-WIFI-DDR4/support#support-cpu Πας compatibility -> Memory Πχ Vfm θεωρείται η Msi Pro A-DDR4.. Αν σε καλύπτει από άποψη χαρακτηριστικών-IO ports κτλ πας σε αυτή.. Μετα ανεβαίνεις σε € και πας σε Tomahawk-->Edge-->Asus Strix A πχ Για ram δες σε 2x16gb 3600c16 Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2022 από ShooterX 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, 7nisiotis είπε και ένα 10% σε single και ένα 25% σε multi θα είναι μπόμπα τα ραπτόρια......plus τον καλύτερο mc κλασσικά ...... Στις 13/2/2022 στις 6:02 ΠΜ, Eloy είπε Λες να βγούν αμέσως μετά την κυκλοφορία απο την AMD όλης της νέας της σειράς 3D ? Στις 13/2/2022 στις 6:53 ΠΜ, BabisTs είπε εκεί στοχεύουν οι μπλέ....μετά τους 3d και σίγουρα πριν τις νέες gpu...φυσιολογικά μέχρι το Σεπτέμβρη https://videocardz.com/newz/intel-13th-gen-core-raptor-lake-s-desktop-processors-rumored-to-launch-in-late-q3-2022 Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2022 από BabisTs 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TopCLR Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 9 ώρες πριν, pirmen56 είπε Αυτά δεν έχουν σημασία για τον home user. Ούτε ξέρουν, ούτε παρακολουθούν οι περισσότεροι τις ευπάθειες και τα patches. Την πατάνε από χίλια δύο άλλα πράγματα με δική τους ευθύνη. Οι top hackers χτυπάνε κατά κανόνα εταιρικά συστήματα. Μπορεί οι ευπάθειες να έχουν μικρή σημασία για τον home user που δεν αποτελεί (κύριο) στόχο των hackers. Όμως οι επιδιορθώσεις (patches) μπαίνουν παντού, ακόμα και στον υπολογιστή του home user. Και αν οι επιδιορθώσεις κόβουν επιδόσεις από το σύστημα, θα κόβουν και από το σύστημα του home user! (για την μείωση στις επιδόσεις "διαμαρτύρεται" ο Argonaute απ' ότι κατάλαβα εγώ, και όχι για τον κίνδυνο χακαρίσματος). Αν θεωρείς σωστή την "ταλιμπανέζικη" λύση: "Παραμένω σε παλιότερη έκδοση BIOS (ακόμα και αν χρειαστεί να γυρίσω πίσω στο αρχικό) και κόβω τις ενημερώσεις του λειτουργικού για να αποφύγω το κόψιμο των επιδόσεων από το patch!" ..τότε πάω πάσο! Μην ενοχλείσαι από το ποστ μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eloy Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ξεκίνησα πέρισυ να χτίσω καινούργιο σύστημα - όχι οτι καίγομαι, αλλά έτσι για το χόμπυ και την ηδονή... Ηταν τότε οι 10xxx, λέω άσε σε 3-4 μήνες βγαίνουν οι 11. Βγήκαν οι 11, δεν ήταν οτι καλύτερο, λέω άσε σε 5 μήνες βγαίνουν οι 12... Βγήκαν οι 12 και τώρα που το ξανασκέφτομαι, λέω άσε σε 6 μήνες θα πάρω Raptor, θα έχουν πέσει και οι τιμες σε ddr5 και μητρικές... δεν έχω και vga... - Σε κανα meteor θα καταλήξω... Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2022 από Eloy 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 17 ώρες πριν, TopCLR είπε Αν θεωρείς σωστή την "ταλιμπανέζικη" λύση: "Παραμένω σε παλιότερη έκδοση BIOS (ακόμα και αν χρειαστεί να γυρίσω πίσω στο αρχικό) και κόβω τις ενημερώσεις του λειτουργικού για να αποφύγω το κόψιμο των επιδόσεων από το patch!" ..τότε πάω πάσο! Μην ενοχλείσαι από το ποστ μου. Δισεκατομμύρια δεν θα ενοχληθούν από το ποστ σου γιατί δεν ξέρουν καν τι σημαίνει BIOS. Θέλουν plug n play. Όλοι ανεξαιρέτως οι mobo makers προτείνουν να μη γίνεται καμία αλλαγή αν τα πράγματα λειτουργούν σωστά. Το BIOS fix ήταν εκείνο που έκοψε τις περισσότερες επιδόσεις. Άσε που μέχρι να βρεθούν και να πατσαριστούν τέτοιες ευπάθειες συνήθως περνάνε αρκετά χρόνια. Μην κοιτάς που βγήκε μια γενικότερη που έπιασε μέχρι και τα coffee lake. Οι γνώστες από spectre, meltdown κτλ. έχουν άλλους τρόπους να προστατευτούν. Το πιο απλό. Να έχουν άλλο partition για συναλλαγές που δεν θα μπαίνει πουθενά αλλού. Ή να μην κάνουν χρήση κωδικών σε προγραμματα/σελίδες όσο είναι συνδεδεμένοι παράλληλα σε επικίνδυνες ιστοσελίδες. Πρέπει να συντρέχουν ένα κάρο συγκυρίες για να δουλέψουν τέτοιες ευπάθειες. Αλλιώς γίνονται απάτες και αδειάζουν λογαριασμοί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aftermath Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) https://www.skroutz.gr/s/33501201/Kingston-Fury-Beast-32GB-DDR5-RAM-με-2-Modules-2x16GB-και-Συχνότητα-6000MHz-για-Desktop-KF560C40BBK2-32.html?from=index_recently_viewed https://www.skroutz.gr/s/32222004/Gigabyte-Z690-Aorus-Pro-rev-1-0-Motherboard-ATX-με-Intel-1700-Socket.html για 12900k την γνωμη σας για τις μνημες και μητρικη Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2022 από aftermath Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 17 ώρες πριν, Eloy είπε Ξεκίνησα πέρισυ να χτίσω καινούργιο σύστημα - όχι οτι καίγομαι, αλλά έτσι για το χόμπυ και την ηδονή... Ηταν τότε οι 10xxx, λέω άσε σε 3-4 μήνες βγαίνουν οι 11. Βγήκαν οι 11, δεν ήταν οτι καλύτερο, λέω άσε σε 5 μήνες βγαίνουν οι 12... Βγήκαν οι 12 και τώρα που το ξανασκέφτομαι, λέω άσε σε 6 μήνες θα πάρω Raptor, θα έχουν πέσει και οι τιμες σε ddr5 και μητρικές... δεν έχω και vga... - Σε κανα meteor θα καταλήξω... χαχα έχω ακριβώς το ίδιο θέμα, χάλασα το παλιό pc και λέω να πάρω κάποιον 12xxx αλλά τώρα λένε ξέρω γω σε 8 μήνες οι επόμενοι με +10 % κ.τ.λ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eloy Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, NT1G είπε χαχα έχω ακριβώς το ίδιο θέμα, χάλασα το παλιό pc και λέω να πάρω κάποιον 12xxx αλλά τώρα λένε ξέρω γω σε 8 μήνες οι επόμενοι με +10 % κ.τ.λ. Αν μπορείς, κρατήσου. Για τέλη Σεπτεμβρίου λένε... Θα έρθουν καλύτερες τιμές (λογικά) σε ραμ και μητρικές, καλύτεροι επεξεργαστές... Ανοιξη-καλοκαίρι έρχεται με βόλτες... Αν δεν επείγεσαι, κρατήσου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλα ρε παιδιά cpu βγαινουν καθε χρόνο.. 🤷😁 προσωπικά δεν θα περίμενα αλλο γιατι μετα αν θες και καρτα γραφικών θα σου έρθει μαζι ολο το πακετο μαζεμενο.. but that's just me.. Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2022 από d4ydr33m3r 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 48 λεπτά πριν, Eloy είπε Αν μπορείς, κρατήσου. Για τέλη Σεπτεμβρίου λένε... Θα έρθουν καλύτερες τιμές (λογικά) σε ραμ και μητρικές, καλύτεροι επεξεργαστές... Ανοιξη-καλοκαίρι έρχεται με βόλτες... Αν δεν επείγεσαι, κρατήσου. καλά δεν επείγομαι, απλά έχει πλάκα "μόλις" βγήκαν και αμέσως πάνε να βγάλουν άλλους. Πάντα έτσι ήταν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 29 λεπτά πριν, NT1G είπε καλά δεν επείγομαι, απλά έχει πλάκα "μόλις" βγήκαν και αμέσως πάνε να βγάλουν άλλους. Πάντα έτσι ήταν; Πάνω-κάτω έτσι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα