elpenor Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, Al_pacino είπε που να εχει 7ρια...... Τι είναι τα 7άρια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Al_pacino Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) οτι δεν ειναι 10αρια.....και πανω...... ποποτας..... you know.....εμπρός ....πίσω..... Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2022 από Al_pacino Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elpenor Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 5 λεπτά πριν, Al_pacino είπε οτι δεν ειναι 10αρια.....και πανω...... ποποτας..... you know.....εμπρός ....πίσω..... Ααααα Windows 7 εννοείς, πραγματικά δεν πήγε το μυαλό μου, sorry πάνε και 6-7 χρόνια από τότε που τα είδα τελευταία φορά. Είναι μεγάλος μπελάς να μπλέκεις με business hardware που δεν έβγαλε drivers για τα 10... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, elpenor είπε Έπαθε overdose με το στήσιμο... το κάναμε με skype call από το κινητό του που έδειχνε το PC με την κάμερα και έπρεπε να τον χειριστώ σαν τον γιο μου για να μην τσακίσει... δεν είναι να του ζητάω τέτοια πράγματα. Απόκρυψη περιεχομένων Μου έχεις κάνει ζημιά με τα t30, την πρώτη φορά σταμάτησα σχετικά εύκολα το χέρι μου πριν κάνω την πληρωμή γιατί έβγαιναν 125 με τα μεταφορικά (3άδα), τη δεύτερη που έβαλε και ένα μικρό offer το amazon και έβγαιναν 107 το σταμάτησα πιο δύσκολα... ε την τρίτη θα το πατήσω. Aπό caseking πας να τα πάρεις ε? Εγώ τα πήρα πό ocuk, 68€ τα 2 μαζί με μεταφορικά, αλλά τα παρέλαβα από Μάντσεστερ Περιμένω να βγούν και τα 140" τώρα να γεμίσω το fractal torrent, αλλά το βλέπω να πάει για το 2023 Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2022 από Herald 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Άψογο νέο bios (v1.22) από msi (beta και αυτό)....ίδιο memory tweak σαν το (v1.21) και επιτέλους σωστό offset ρευματάκι (έχω να συναντήσω από fx εποχή)στα 5,1ghz all core με llc5 και πραγματικό ψυγείο είναι πια. Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2022 από BabisTs 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CODEC Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 3 ώρες πριν, BabisTs είπε Άψογο νέο bios (v1.22) από msi (beta και αυτό)....ίδιο memory tweak σαν το (v1.21) και επιτέλους σωστό offset ρευματάκι (έχω να συναντήσω από fx εποχή)στα 5,1ghz all core με llc5 και πραγματικό ψυγείο είναι πια. Με το realtek alc 4080 που έχει η edge μήπως βρήκες πουθενά driver που να ενεργοποιεί dolby atmos ? Επειδή το 4080 είναι usb based ( ειδικά στις 690 το χρησιμοποιούν σχεδόν όλοι οι κατασκευαστές ) είναι μάλλον δύσκολη η περίπτωση.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 2 ώρες πριν, CODEC είπε Με το realtek alc 4080 που έχει η edge μήπως βρήκες πουθενά driver που να ενεργοποιεί dolby atmos ? Επειδή το 4080 είναι usb based ( ειδικά στις 690 το χρησιμοποιούν σχεδόν όλοι οι κατασκευαστές ) είναι μάλλον δύσκολη η περίπτωση.. δεν γνωρίζω....απλά κουμπώνω σε κάθε μητρική πάνω τα Logitech Z906 που έχω και αν παίζουν απροβλημάτιστα δεν το ψάχνω περαιτέρω...έτσι και τώρα.....γενικά δεν το πολύ ψάχνω περι τα του ήχου.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 17 ώρες πριν, elpenor είπε Ααααα Windows 7 εννοείς, πραγματικά δεν πήγε το μυαλό μου, sorry πάνε και 6-7 χρόνια από τότε που τα είδα τελευταία φορά. Είναι μεγάλος μπελάς να μπλέκεις με business hardware που δεν έβγαλε drivers για τα 10... Με έκανες να γελάσω, όσο υπηρετούσα κάποτε ένα telex (αν και όχι το κλασικό είχε περισσότερες δυνατότητες σαν μηχάνημα μόνο Ελευσίνα/Τανάγρα υπήρχε) είχε drivers μόνο για win3.1 και κάποιους απαρχαιωμένους πυρήνες για unix, οπότε δε δούλευε σωστά και στα περισσότερα linux distros και ήταν μπελάς να στηθεί γενικώς εκεί. Μιλάμε για ~2005.😁 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
z1000 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Ηρθανε τα μωρα και ειναι Hynix 11 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apollonian Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 2 ώρες πριν, z1000 είπε Ηρθανε τα μωρα και ειναι Hynix Καλορίζικα, επειδή σκεφτόμουν να τα τσιμπήσω σε max 5600, τί σε έκανε να πας σε 6000mhz? Αξίζει πιστεύεις τόση συχνότητα για CAS40? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Στις 31/1/2022 στις 6:12 ΜΜ, ilos είπε Μιλάμε για ~2005.😁 Τη σειρά ήσουν ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChaosAD Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 24 λεπτά πριν, Apollonian είπε Καλορίζικα, επειδή σκεφτόμουν να τα τσιμπήσω σε max 5600, τί σε έκανε να πας σε 6000mhz? Αξίζει πιστεύεις τόση συχνότητα για CAS40? Τα 6000c40 λενε οτι ολα ειναι Hynix, οποτε αν δεν θες Samsung ειναι η πιο φτηνη και αμεση λυση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 39 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε Τη σειρά ήσουν ?? 2005-B 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Daily all core 5.1ghz 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CODEC Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 11 ώρες πριν, BabisTs είπε Daily all core 5.1ghz Από θερμοκρασίες πως τα πάει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα