Προς το περιεχόμενο

Intel 12th Gen Core, Alder-Lake & Z690 (2021) [ LGA 1700 ]

7nisiotis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

4 λεπτά πριν, Herald είπε

Δεν ξέρω ρε, εψαχνα reviews να δω αν στεκουν τα scores σε σχεση με αλλους, φαινεται legit. Τι να πω.. 

Αν είναι χαμηλές οι τάσεις λόγο καλού κομματιού, έχεις χαμηλή ambient, τσιτωσες και fans, δεν είναι και τόσο απίθανο.. αλλά όχι και νόρμα, εδώ άλλοι κάθονται και βάζουν washers μπας και κόψουν 5+ βαθμούς, δεν είναι με 70 πιστεύω για να μπαίνουν σε διαδικασίες..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

5 ώρες πριν, Razor333 είπε

Αν είναι χαμηλές οι τάσεις λόγο καλού κομματιού, έχεις χαμηλή ambient, τσιτωσες και fans, δεν είναι και τόσο απίθανο.. αλλά όχι και νόρμα, εδώ άλλοι κάθονται και βάζουν washers μπας και κόψουν 5+ βαθμούς, δεν είναι με 70 πιστεύω για να μπαίνουν σε διαδικασίες..

Tα fans είναι στο αυτόματο, δεν ανάβουν καν. 

Εδώ stock με 0811 bios και τα fans στο 18%. Βέβαια είναι τα T30 αλλά ok..

fams.jpg

• Like 3

6 ώρες πριν, 7nisiotis είπε

Το P core score ; (αυτό αριστερά πάνω)

Άλλαξα bios και πήγε 95...δεν ξέρω τι διάολο

Πάντως δοκίμασα cyberpunk, stock CPU XMP μνήμες , τα reviews παίζει να πουλάνε φούμαρα. Συγνώμη τώρα, 204 FPS έγραψε σε ultra rt  / 1024x768 DLSS ultra performance. Με 80% usage στην 3090, ουσιαστικά την ίδρωσε την κάρτα σε 120p native resolution, LOL. 

• Like 3

1 ώρα πριν, Herald είπε

Άλλαξα bios και πήγε 95...δεν ξέρω τι διάολο

Πάντως δοκίμασα cyberpunk, stock CPU XMP μνήμες , τα reviews παίζει να πουλάνε φούμαρα. Συγνώμη τώρα, 204 FPS έγραψε σε ultra rt  / 1024x768 DLSS ultra performance. Με 80% usage στην 3090, ουσιαστικά την ίδρωσε την κάρτα σε 120p native resolution, LOL. 

Τι 120p με 3090 ρε πήγες να με πνίξεις με την Λουξ βραδινιάτικα.😁

12 ώρες πριν, Herald είπε

fams.jpg

Το 95 που έχεις είναι Pcore score η το overall που έχει κάτω δεξιά? 

Επειδή δεν βλέπω κάπου vcore, με default bios, πόσο έχεις σε cine 20-23 για τα 4.9?

Οι θερμοκρασίες είναι μια χαρά, εγώ με Arctic Freezer 34 Duo στα P5.0/E4.0/C4.3 1.1v, έχω 75c με ambient 21.5c

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, ChaosAD είπε

Το 95 που έχεις είναι Pcore score η το overall που έχει κάτω δεξιά? 

Επειδή δεν βλέπω κάπου vcore, με default bios, πόσο έχεις σε cine 20-23 για τα 4.9?

Οι θερμοκρασίες είναι μια χαρά, εγώ με Arctic Freezer 34 Duo στα P5.0/E4.0/C4.3 1.1v, έχω 75c με ambient 21.5c

95 P cores 63 E cores :P 

1.19 έχω σε cbr20 default

Eίναι κάποιος με samsung που έχει τρέξει TM5? Ότι και να κάνω βγάζει 1 error στο 1usmus , είναι σαν την ταρίφα του ταξί. Με το που ξεκινήσει το Tm5 βγάζει 1 error, μετά τελειώνει κανονικά. Τι φάση....

Επεξ/σία από Herald
  • Like 1

33 λεπτά πριν, Herald είπε

95 P cores 63 E cores :P 

1.19 έχω σε cbr20 default

Eίναι κάποιος με samsung που έχει τρέξει TM5? Ότι και να κάνω βγάζει 1 error στο 1usmus , είναι σαν την ταρίφα του ταξί. Με το που ξεκινήσει το Tm5 βγάζει 1 error, μετά τελειώνει κανονικά. Τι φάση....

Το ίδιο κομμάτι έχω κ εγώ 96/67 , βάλε όριο package temperature threshold 90 .

Ρεύματα σε μνήμες; 

21 ώρες πριν, ioannis__ είπε

Τρέξε ένα πιο μεγάλο bench να δεις. π.χ. 10 λεπτο cinebench να φτάσει equilibrium.

81 peak έκανε στο cbr23 με auto fans (βέβαια αρχίζουν να ακούγονται μετά τους 75 οπότε ήταν σίγουρα 40% και πάνω). 

Σε gaming....κάτι 45αρια βλέπω. Δεν ξέρω τι κάναν εκεί στην Intel αλλά τέτοια temps ούτε delided 8700k δεν έβγαζε. Βέβαια με το που κλοκάρω με AI OC οι θερμοκρασίες ψιλοεκτοξεύονται, ακόμα και σε gaming βαράω κάτι 60αρια. Που δεν είναι ψηλά βέβαια, αλλά 15 βαθμοί πάνω από στοκ είναι μεγάλη διαφορά. 

5 ώρες πριν, nikpoth είπε

Το ίδιο κομμάτι έχω κ εγώ 96/67 , βάλε όριο package temperature threshold 90 .

Ρεύματα σε μνήμες; 

Με το 1.30 της samsung απλά δεν bootari. Αυτή τη στιγμή τρέχω το 2o apex preset, 6000c32 1t απλά σε 5600 συχνότητα με ότι ρεύματα δίνει (1.435 σε ram / 1.335 σε IMC / auto SA = 1.2 (?)). Φτύνει 1 error σε TM5 αλλά εμπιστευόμαι παραπάνω το warzone, αφού βγάζει warzone είναι stable :P 

• Like 1

13 λεπτά πριν, nikpoth είπε

Το ai oc πλάκα πλάκα παίζει σούπερ ανέλπιστα!

Δώσε 1.45 σε Tx VDDQ . 1Τ είναι ζόρικο ρε σύ. Ξεκινά με 2Τ καλύτερα και πας σιγά σιγά.

Καλα τωρα κανω random δοκιμές, θελω να βρω πρωτα με ποιο bios θα παιξω και μετα θα αρχισω τα ενταντικα. 

• Like 1

17 ώρες πριν, Herald είπε

fams.jpg

10428 pts....!! ή κάτι δε πάει καλά ή κάτι μου ξεφεύγει.... σα λίγο δεν είναι?! 

2 λεπτά πριν, CODEC είπε

Είναι στο r20, όχι στο καινούριο το r23. Το σκορ για στοκ είναι κομπλέ.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, CODEC είπε

Ε χωρις high priority εξαρταται απο το τι τρεχεις στο background. 10600 και κατι ψιλα βγαζω με high priority. 

Επεξ/σία από Herald
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...