Προς το περιεχόμενο

Intel 12th Gen Core, Alder-Lake & Z690 (2021) [ LGA 1700 ]

7nisiotis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, stavaister είπε

Καλησπέρα παιδιά  έχω σκαλώσει στην ψύξη .Έχω τον 12700

Η  arctic freezer 34 esports duo την οποία και  κοιτούσα δεν αγκαλιάζει σωστά τον επεξεργαστή, αφήνοντας κενό αριστερά και δεξιά του οπότε δεν κάνει για εμένα . 

Υπάρχει κάποια πρόταση   σε νορμάλ τιμή  σε αερόψυξη  η  υδρόψυξη .

Δεν θα ασχοληθώ με overcloking μάλλον ,

Την ίδια ερώτηση μεταφέρω και από φίλο που έχει  τον 12600 .    

Τι έχετε βρει και δοκιμάσει για ψύξη ?

Ευχαριστώ .

Arctic liquid freezer 2 ..... μια χαρά καλύπτει....ακόμα και σε oc mode...αν δεν έχει το bracket....mail στην εταιρεία και σε μια βδομάδα στο σπίτι σου

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

17 λεπτά πριν, Herald είπε

Εχω παρει εδω και 2 μηνες μια u12a και μια u12s και ειχαν και οι 2 lga1700 bracket. 

Αν επιτρέπεται απο ποιο καταστημα? Γιατι κοιταξα και κανενας δεν αναφερει οτι εχει μεσα  lga1700 bracket. 

1 λεπτό πριν, veider είπε

Αν επιτρέπεται απο ποιο καταστημα? Γιατι κοιταξα και κανενας δεν αναφερει οτι εχει μεσα  lga1700 bracket. 

Απο alternate και amazon. 

• Thanks 1

Τρομερά τσιπακια ύστερα από την αποτυχημένη 11th gen ......καλά τσιπ με καλή απόδοση από ιντελ πλευρά με first gen κιόλας τεχνολογία που χρησιμοποιεί big-little....και από binnarisma ικανοποιητικά πράγματα πια βλέπω από όλους ,ακόμα και οι 12600Κ πάνε πολύ καλά ......ευχαριστηθείτε τα rig σας.....

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, veider είπε

Σορρυ επανέρχομαι, οι u12a οι chromax black πρεπει να εχουν ολες το bracket μεσα. Γινανε release προσφατα οποτε εξαρχης ολες εχουνε το bracket. Βεβαια ειναι λιγο τσουχτερή η τιμη για αεροψυκτρα, δεν θα την πρότεινα 

Επεξ/σία από Herald
  • Thanks 1

1 ώρα πριν, BabisTs είπε

Τρομερά τσιπακια ύστερα από την αποτυχημένη 11th gen ......καλά τσιπ με καλή απόδοση από ιντελ πλευρά με first gen κιόλας τεχνολογία που χρησιμοποιεί big-little....και από binnarisma ικανοποιητικά πράγματα πια βλέπω από όλους ,ακόμα και οι 12600Κ πάνε πολύ καλά ......ευχαριστηθείτε τα rig σας.....

Μπάμπη από θερμοκρασίες πώς το βλέπεις το τσιπ; ( επίσης κουτακι ποιο έχεις; )

• Like 1

1 ώρα πριν, BabisTs είπε

Arctic liquid freezer 2 ..... μια χαρά καλύπτει....ακόμα και σε oc mode...αν δεν έχει το bracket....mail στην εταιρεία και σε μια βδομάδα στο σπίτι σου

Συνονόματε Μπάμπη μπορείς να περιγράψεις με δυο λόγια το πως γίνεται και σε τι τιμή περίπου ?

Την έχει φίλος την  Arctic liquid freezer 2 και θα την πάρω σχεδόν τσάμπα μιας και δεν την χρησιμοποίησε ποτέ . 

Ευχαριστώ . 

• Like 1

39 λεπτά πριν, stavaister είπε

Συνονόματε Μπάμπη μπορείς να περιγράψεις με δυο λόγια το πως γίνεται και σε τι τιμή περίπου ?

Την έχει φίλος την  Arctic liquid freezer 2 και θα την πάρω σχεδόν τσάμπα μιας και δεν την χρησιμοποίησε ποτέ . 

Ευχαριστώ . 

Στελνεις στο support της arctic αποδειξη αγορας cpu alder lake και στο στελνουν εντελως δωρεαν. (ουτε μεταφορικα)

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, z1000 είπε

Στελνεις στο support της arctic αποδειξη αγορας cpu alder lake και στο στελνουν εντελως δωρεαν. (ουτε μεταφορικα)

Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση !

Επεξ/σία από stavaister
  • Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, 7nisiotis είπε

Μπάμπη από θερμοκρασίες πώς το βλέπεις το τσιπ; ( επίσης κουτακι ποιο έχεις; )

τίποτα από temps...δεν κωλώνει πουθενά σε αυτά που κάνω τουλάχιστον....τα πιο φιλότιμα 650€ (mobo+cpu) που έδωσα.....και το mobo μπόμπα το msi edge

Στα daily clockia είμαι με 82ρια σε stress r23 5,2ghz all core / 4,4ghz cache /4.1ghz ecores με 1,3v και sa/vddq εξίσου στο 1,3v για τον imc που τον δουλεύω 4000/c15 με 45ρι latency.....

γενικά είναι άψογο τσίπ o μικρός αφού για bench σηκώνει χαλαρά 5,3-5,4ghz....ψύξη γερή θέλει από 1,35v και πάνω......

κουτάκι έχω το phanteks

http://www.phanteks.com/Enthoo-Pro-SpecialEdition.html

το μόνο μειονέκτημα του cpu είναι ότι ο imc παίζει άνετα στα 4100mhz απλά ζητάει αρκετό sa για daily.....οπότε κλείδωσα στα 4000mhz χαλαρά και δροσερά

Επεξ/σία από BabisTs
  • Like 7
  • Thanks 1

7 ώρες πριν, stavaister είπε

Καλησπέρα παιδιά  έχω σκαλώσει στην ψύξη .Έχω τον 12700

Η  arctic freezer 34 esports duo την οποία και  κοιτούσα δεν αγκαλιάζει σωστά τον επεξεργαστή, αφήνοντας κενό αριστερά και δεξιά του οπότε δεν κάνει για εμένα . 

Υπάρχει κάποια πρόταση   σε νορμάλ τιμή  σε αερόψυξη  η  υδρόψυξη .

Δεν θα ασχοληθώ με overcloking μάλλον ,

Την ίδια ερώτηση μεταφέρω και από φίλο που έχει  τον 12600 .    

Τι έχετε βρει και δοκιμάσει για ψύξη ?

Ευχαριστώ .

Σήμερα το πρωί έκανα παραγγελία την arctic freezer 34 esports duo και πήρα και το kit. Μήπως να μην την ανοίξω και να την στείλω πίσω? Την έχετε δοκιμάσει και εάν ναι έχετε παρατηρήσει πρόβλημα στην ψύξη? Κάπου είχα διαβάσει οτι το ακάλυπτο τμήμα του επεξεργαστη που μένει δεν παίζει ρόλο στην απαγωγή θερμότητας. 

12 λεπτά πριν, samtwo είπε

Σήμερα το πρωί έκανα παραγγελία την arctic freezer 34 esports duo και πήρα και το kit. Μήπως να μην την ανοίξω και να την στείλω πίσω? Την έχετε δοκιμάσει και εάν ναι έχετε παρατηρήσει πρόβλημα στην ψύξη? Κάπου είχα διαβάσει οτι το ακάλυπτο τμήμα του επεξεργαστη που μένει δεν παίζει ρόλο στην απαγωγή θερμότητας. 

Ενα μινι test με τον 12900Κ Arctic Freezer 34 Duo

• Thanks 1

19 λεπτά πριν, ChaosAD είπε

Ενα μινι test με τον 12900Κ Arctic Freezer 34 Duo

Thanks δεν το είχα δει το βίντεο. Η αλήθεια είναι ότι τα κατάφερε με τον 12900κ αλλά βεβαια δεν την συστήνει για αυτόν. Εγώ με τον 12600k ίσως είμαι οκ. Θα ψάξω και κανενα άλλο βίντεο.

10 ώρες πριν, ShooterX είπε

Δεν πίστευα τι έβλεπα... το τερμάτισε το anand.. ψάχνει διαφορές σε gaming με την GTX 1080 σε 1440p και 4k...🤣

To anand είναι χάλια χρόνια τώρα... και γενικότερα τα περισσότερα web-based (έναντι των YT-based) είναι μαύρα χάλια, δεν ξέρω αν είναι θέμα χορηγιών ή editors, αλλά κατά καιρούς έχω πετύχει διάφορα τραγικά, σε σημείο που πλέον διαβάζω εδώ για λεπτομέρειες σχεδόν αποκλειστικά, άντε κ λίγο από HWUnboxed & tech jesus.

Πάντως οι Alder Lake φαίνονται πολύ δυνατοί, αν ψαχνόμουνα για αναβάθμιση ένας 12700/12900Κ είναι ταμάμ, μένει να στρώσουν λίγο οι DDR5.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...