samtwo Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, stavaister είπε Καλησπέρα . Έχω σκαλώσει και εγώ στην ψύξη καθώς δεν βρίσκω κάτι σε νορμάλ τιμή . Που βρίσκουμε arctic freezer 34 esports duo και lga 1700 Mount Kit ετοιμοπαράδοτα . Ευχαριστώ . https://www.skroutz.gr/s/32660212/Arctic-LGA1700-assembly-kit-Freezer-34.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavaister Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, samtwo είπε https://www.skroutz.gr/s/32660212/Arctic-LGA1700-assembly-kit-Freezer-34.html Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
duffyduck Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 6 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Να δω με τι μνήμες θα κάτσω. 3 σετακια τι θα διαλέγατε για Gear 1 μόνο με sammy έχεις τις καλύτερες ελπίδες για καλύτερο latency (2 x 8gb sammy έχουν τα καλύτερα αποτελέσματα χαλαρά ή πας για 2 x 16gb kit sammy με καλύτερα αποτελέσματα από οποιοδήποτε άλλο kit ddr4 2x16 )..... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Steliosviper Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 https://www.anandtech.com/show/17078/intel-alder-lake-ddr5-memory-scaling-analysis/4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ShooterX Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 38 λεπτά πριν, Steliosviper είπε https://www.anandtech.com/show/17078/intel-alder-lake-ddr5-memory-scaling-analysis/4 Δεν πίστευα τι έβλεπα... το τερμάτισε το anand.. ψάχνει διαφορές σε gaming με την GTX 1080 σε 1440p και 4k...🤣 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, ShooterX είπε Δεν πίστευα τι έβλεπα... το τερμάτισε το anand.. ψάχνει διαφορές σε gaming με την GTX 1080 σε 1440p και 4k...🤣 Eλα ντε σε τι ακριβως αποσκοπουσε αυτο το αρθρο δεν μπορω να καταλαβω και ειδικα σε 4k κιολας περα απο τα 1080p.. Ψαχνει να βρει διαφορες και χρησιμοποιει την gtx 1080 για να δει διαφορες σε μνημη με τετοια μπουκαλα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ShooterX Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, d4ydr33m3r είπε Eλα ντε σε τι ακριβως αποσκοπουσε αυτο το αρθρο δεν μπορω να καταλαβω και ειδικα σε 4k κιολας περα απο τα 1080p.. Ψαχνει να βρει διαφορες και χρησιμοποιει την gtx 1080 για να δει διαφορες σε μνημη με τετοια μπουκαλα; Waste of time ....100%...στα σχολια λέει ότι είχανε έλλειψη από gpu....ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ Κακως ανεβάσανε τέτοιο review...εαν δεν έχεις δεν κανεις...όχι με ΟΤΙ εξοπλισμο έχεις και ας παραπληροφορείς τον κοσμο.. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 11 λεπτά πριν, ShooterX είπε Δεν πίστευα τι έβλεπα... το τερμάτισε το anand.. ψάχνει διαφορές σε gaming με την GTX 1080 σε 1440p και 4k...🤣 Το έχω δει εδω και μέρες. Αυτοι ειναι οι reviewers, θαυμαστε τους. Και κάρτες να μην εχουν, πεσε σε 320p ρε φιλε. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ShooterX Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Helly Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Υπαρχει καποιος συμφουριτης με ASUS z690 ή καποιος με DDR5 μνημες, με χρονο για μια express δοκιμη Λαρισα η Θεσσαλονικη? Αν ναι στειλτε μου ενα pm P.S με το αζημιωτο Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2021 από Helly Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) @ShooterX Ασχολιαστο.. Για τα πανηγυρια.. Κοιτουσα ξανα τα chart labels.. Λεω δεν μπορει κατι δεν καταλαβαινω πρωι πρωι.. Ακου GTX1080 για memory scaling.. Ημαρτον.. 52 λεπτά πριν, Herald είπε Το έχω δει εδω και μέρες. Αυτοι ειναι οι reviewers, θαυμαστε τους. Και κάρτες να μην εχουν, πεσε σε 320p ρε φιλε. Ρε εσυ αν δεν εχουν καρτες ας αναβαλλουν ενα αρθρο σαν και αυτο που αφορα memory scaling για αργοτερα.. Μιλαμε για AT τωρα οχι για το site του Βαγγελη.. Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2021 από d4ydr33m3r 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavaister Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά έχω σκαλώσει στην ψύξη .Έχω τον 12700 Η arctic freezer 34 esports duo την οποία και κοιτούσα δεν αγκαλιάζει σωστά τον επεξεργαστή, αφήνοντας κενό αριστερά και δεξιά του οπότε δεν κάνει για εμένα . Υπάρχει κάποια πρόταση σε νορμάλ τιμή σε αερόψυξη η υδρόψυξη . Δεν θα ασχοληθώ με overcloking μάλλον , Την ίδια ερώτηση μεταφέρω και από φίλο που έχει τον 12600 . Τι έχετε βρει και δοκιμάσει για ψύξη ? Ευχαριστώ . Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2021 από stavaister Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veider Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 45 λεπτά πριν, stavaister είπε Καλησπέρα παιδιά έχω σκαλώσει στην ψύξη .Έχω τον 12700 Η arctic freezer 34 esports duo την οποία και κοιτούσα δεν αγκαλιάζει σωστά τον επεξεργαστή, αφήνοντας κενό αριστερά και δεξιά του οπότε δεν κάνει για εμένα . Υπάρχει κάποια πρόταση σε νορμάλ τιμή σε αερόψυξη η υδρόψυξη . Δεν θα ασχοληθώ με overcloking μάλλον , Την ίδια ερώτηση μεταφέρω και από φίλο που έχει τον 12600 . Τι έχετε βρει και δοκιμάσει για ψύξη ? Ευχαριστώ . και έγω ακομα ψυκτρα της προκοπης ψαχνω και δε βρισκω ουτε σε φωτογραφια. Εχει κανα διμηνο πλεον που κυκλοφορησαν οι Alder lake και cpu coolers ουτε για δειγμα , τραγικο!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 33 λεπτά πριν, veider είπε και έγω ακομα ψυκτρα της προκοπης ψαχνω και δε βρισκω ουτε σε φωτογραφια. Εχει κανα διμηνο πλεον που κυκλοφορησαν οι Alder lake και cpu coolers ουτε για δειγμα , τραγικο!!! Εχω παρει εδω και 2 μηνες μια u12a και μια u12s και ειχαν και οι 2 lga1700 bracket. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα