Προς το περιεχόμενο

Intel 12th Gen Core, Alder-Lake & Z690 (2021) [ LGA 1700 ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Herald είπε

Δίνει frames όμως η μπαρμπούτσαλα? 

Σε άλλα games δίνει με κλειστά ecores και δίνει επιπλέον αν κλείσεις και το HT, σε συνδιασμό και με την cache πιο ψηλά.

Στο cp77 δεν θα τα έκλεινα, δίνει πιο σταθερά frametimes, λογικό γιατί όπως είπα βαράει 100% με 8core ανοιχτά.

• Like 3
Δημοσ.
20 ώρες πριν, techon1 είπε

Ε μα γι'αυτό θέλω καλό onboard, τι λέμε τόση ώρα.

Μια Aorus ultra z390 έχω τώρα που νομίζω είχε ψαγμενο τσιπακι ήχου για την εποχή της.

https://www.audiosciencereview.com/forum/index.php?threads/realtek-alc1220-a-look-on-pc-sound.24019/

Υποτυπώδη ενίσχυση προσφέρει το 1220 και ανάλογα της υλοποίησης και των συνθηκών λειτουργίας έχει υψηλό noise+THD. Έχουν υπάρξει και mobo με dedicated chip ενίσχυσης(NE5532). Η δική σου δεν φαίνεται να είναι αυτής της κατηγορίας.

19 ώρες πριν, Herald είπε

Τα ηχεία θέλουν watts απλά, στα ακουστικά είναι χειρότερα τα πράματα με onboard γιατί θες χαμηλό impedance αλλιώς ο θόρυβος είναι απίστευτος. Τα 846 μου έχουν 9Ω impedance οπότε το dac / amp πρέπει να δίνει output <=1. Οι onboard ξεκινάνε από 2 και πάνω οπότε έχεις απλά θόρυβο. Τα over ear βέβαια όπως τα hd660 δεν είναι τόσο peaky αλλά πάλι, μια αθλιότητα θα είναι σε onboard

Αλήθεια με την G6 έχεις θόρυβο; Ρωτάω γιατί στην G5 με τα iem είναι λίγο αισθητός παρά τα ~2 Ohm και 17 Ohm για τα δικά μου SE215.

• Like 2
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, pirmen56 είπε

https://www.audiosciencereview.com/forum/index.php?threads/realtek-alc1220-a-look-on-pc-sound.24019/

Υποτυπώδη ενίσχυση προσφέρει το 1220 και ανάλογα της υλοποίησης και των συνθηκών λειτουργίας έχει υψηλό noise+THD. Έχουν υπάρξει και mobo με dedicated chip ενίσχυσης(NE5532). Η δική σου δεν φαίνεται να είναι αυτής της κατηγορίας.

Αλήθεια με την G6 έχεις θόρυβο; Ρωτάω γιατί στην G5 με τα iem είναι λίγο αισθητός παρά τα ~2 Ohm και 17 Ohm για τα δικά μου SE215.

Οχι θορυβο δεν εχει αλλα κάτι δεν μου αρεσει με τα 846. Το fiio ειναι σκαλες πιο πανω οσον αφορα τα shure. Απο την αλλη το αναποδο ισχυει με τα beyerdynamic αλλα αυτο οφείλεται στην ενισχυση, δν ειναι αρκετος ο fiio για να τερματισει τα dt

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Razor333 είπε

Στο cp77 δεν θα τα έκλεινα, δίνει πιο σταθερά frametimes, λογικό γιατί όπως είπα βαράει 100% με 8core ανοιχτά.

Ετσι.. Το να βλεπω και εγω 120-150 fps απο μονο του δεν λεει κατι αν δεν εχω καλα lows.. Κρεμα παει σε 1080p οσο το εχω δει το CP2077 γιατι δεν παιζω φυσικα σε τετοια αναλυση (ουτε καν εκει κοντα)

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, PC_Science_Lefkada είπε

Για γκαστρωμένες CPU 12ης γενιάς που διαβάζω έχει υποπέσει κάτι στην αντίληψή σας με βάση προσωπική εμπειρία, αγαπητά μέλη ή είναι πληρωμένες συκοφαντίες των ανταγωνιστών;

Δεν τον έχω για τέτοιο τον Igor.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, PC_Science_Lefkada είπε

Για γκαστρωμένες CPU 12ης γενιάς που διαβάζω έχει υποπέσει κάτι στην αντίληψή σας με βάση προσωπική εμπειρία, αγαπητά μέλη ή είναι πληρωμένες συκοφαντίες των ανταγωνιστών;

Το πρόβλημα ειναι στο socket λεει, οχι στο cpu. 

Δημοσ.
17 ώρες πριν, PC_Science_Lefkada είπε

Eίναι πληρωμένες συκοφαντίες των ανταγωνιστών.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, ChaosAD είπε

Το αφηνω εδω να υπαρχει για οσους θεωρουν προβλημα το power draw του Alder

12900K vs 5950X

Aυτοί που το θεωρούν πρόβλημα θα το θεωρούν πρόβλήμα ότι και να αφήσεις εδώ 😜 

Στα παιχνίδια φταίνε οι μνήμες που βάλανε στο ryzen και η έκδοση των windows. Επίσης είναι Δευτέρα σήμερα και τραβάνε πολύ ρεύμα τα ρύζια. Στα productivity workloads τρέχουν με intel compiler και δουλεύουν λίγα threads. Επίσης έχει πρόβλημα ο scheduler των windows με τα ρύζια και δεν χρησιμοποιεί τους πυρήνες. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@Herald, σου ρθαν οι μνήμες; 

Τελική 488€ ( ✓ ΦΠΑ, ✓ΜΕΤ. )

https://www.amazon.es/dp/B09MSDSV1B/? 

Trident Z5 RGB

DDR5-6000MHz CL36-36-36-76 1.30V

32GB (2x16GB)

----- Το κιτ είναι το εξής

https://www.gskill.com/specification/165/374/1636005597/F5-6000U3636E16GX2-TZ5RK-Specification

163600559715.png

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...