Προς το περιεχόμενο

Intel 12th Gen Core, Alder-Lake & Z690 (2021) [ LGA 1700 ]

7nisiotis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, techon1 είπε

Sennheiser 660s audiophile headphones

ουτε για αστειο ,πανε τσαμπα τα ακουστικα  ,θες ενα dac με headphone preamp .

Παρε κανα ifi zen dac να τα κουμπωσεις πανω ,γυρω στο 150αρι εχει

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 λεπτό πριν, techon1 είπε

Ε μα γι'αυτό θέλω καλό onboard, τι λέμε τόση ώρα.

Μια Aorus ultra z390 έχω τώρα που νομίζω είχε ψαγμενο τσιπακι ήχου για την εποχή της.

Μυρίζομαι τρολλ. Έχεις τα 660s και τα τρέχεις από την motherboard? Καλά....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, techon1 είπε

Ε μα γι'αυτό θέλω καλό onboard, τι λέμε τόση ώρα.

Μια Aorus ultra z390 έχω τώρα που νομίζω είχε ψαγμενο τσιπακι ήχου για την εποχή της.

και τι ενταση θα βγαλει ρε συ η onboard ? δεν εχει επαφη με dac οποια onboard και να εχει η μητρικη ,ακομα και oτι πιο τοπ υπαρχει ,φθηνη μητρικη και ενα ifi zen dac v2 και θα εισαι αρχοντας

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

και τι ενταση θα βγαλει ρε συ η onboard ? δεν εχει επαφη με dac οποια onboard και ναεχει η μητρικη ακομα και πτι πιο τοπ υπαρχει ,φθηνη μητρικη και ενα igi zen dac v2 και θα εισαι αρχοντας

150ohm είναι τα hd660s, δεν νομίζω να έχει θέμα με το volume. Θα του κόψει το dynamic range λίγο φαντάζομαι αλλά θα είναι ok από θέμα volume. Το τι ήχος θα φτάνει στα αύτια του και πόσο peaky είναι τα ακουστικά από θέμα noise floor άλλο θέμα. 

Αν βάλω τις ψείρες μου στην motherboard θα ματώσουν τα αυτιά μου :P Και έχει το alc1220, ουσιαστικά ίδιο chipaki με το alc4080 είναι, δεν υπάρχει κάτι καλύτερο σε onboard ήχο. 

Επεξ/σία από Herald
  • Like 2

8 λεπτά πριν, Herald είπε

150ohm είναι τα hd660s, δεν νομίζω να έχει θέμα με το volume. Θα του κόψει το dynamic range λίγο φαντάζομαι αλλά θα είναι ok από θέμα volume. Το τι ήχος θα φτάνει στα αύτια του και πόσο peaky είναι τα ακουστικά από θέμα noise floor άλλο θέμα. 

Αν βάλω τις ψείρες μου στην motherboard θα ματώσουν τα αυτιά μου :P Και έχει το alc1220, ουσιαστικά ίδιο chipaki με το alc4080 είναι, δεν υπάρχει κάτι καλύτερο σε onboard ήχο. 

Δεν χρησιμοποιω ακουστικα αλλα στα ηχεια δεν υπαρχει επαφη απλα.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Δεν χρησιμοποιω ακουστικα αλλα στα ηχεια δεν υπαρχει επαφη απλα.

Τα ηχεία θέλουν watts απλά, στα ακουστικά είναι χειρότερα τα πράματα με onboard γιατί θες χαμηλό impedance αλλιώς ο θόρυβος είναι απίστευτος. Τα 846 μου έχουν 9Ω impedance οπότε το dac / amp πρέπει να δίνει output <=1. Οι onboard ξεκινάνε από 2 και πάνω οπότε έχεις απλά θόρυβο. Τα over ear βέβαια όπως τα hd660 δεν είναι τόσο peaky αλλά πάλι, μια αθλιότητα θα είναι σε onboard

Επεξ/σία από Herald
  • Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Eγώ έχω συνδεδεμένο έναν παλιότερο 5.1. ενισχυτή Yamaha και το μόνο που με νοιάζει είναι να έχει digital out ή έστω s/pdif πινάκια η μητρική και είμαι καλυμένος με τον ήχο για ακουστικά ή κανονικά ηχεία. Η μέγιστη ευελιξία.

Επεξ/σία από Eloy

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...