Προς το περιεχόμενο

Intel 12th Gen Core, Alder-Lake & Z690 (2021) [ LGA 1700 ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
9 ώρες πριν, 7nisiotis είπε

Μήπως να κοιτάξεις κάτι πιο οικονομικο εκτός Alder lake? Για τι χρήση προορίζεται το μηχάνημα;

Αυτή την στιγμή έχει έναν i3-4360. Είναι ο βασικός μου player. Αλλά τον  Οκτώβρη άλλαξα τηλεόραση σε 4Κ με όλα τα καλούδια, που δεν μπορώ να δω, μιας και ο 4360 βγάζει HDMI 1.4. Kodi συνήθως χρησιμοποιώ επειδή λειτουργεί καλύτερα. Upscale σε 4K κάνει, αλλά να παίξει 4Κ ζορίζεται.

Μετά έχω την άγνωστη παράμετρο του ενισχυτή, που είναι του 2014. HDMI 2.0, 4K@60Hz υποστηρίζει, αλλά δεν έχει HDR, ούτε e-arc. Οπότε θα βόλευε διπλό HDMI, που μάλλον δεν υπάρχει.

Μετά χάλασε και το bluray player, είπα να αγοράσω ένα UHD, αλλά δεν υπάρχει τίποτα. Βέβαια, το θέμα αυτό είναι υπέρ περίπλοκο στο pc, γιατί η ιντελ αφαίρεσε τα SGX extensions στην 11η γενιά.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, petasis είπε

Αυτή την στιγμή έχει έναν i3-4360. Είναι ο βασικός μου player. Αλλά τον  Οκτώβρη άλλαξα τηλεόραση σε 4Κ με όλα τα καλούδια, που δεν μπορώ να δω, μιας και ο 4360 βγάζει HDMI 1.4. Kodi συνήθως χρησιμοποιώ επειδή λειτουργεί καλύτερα. Upscale σε 4K κάνει, αλλά να παίξει 4Κ ζορίζεται.

Μετά έχω την άγνωστη παράμετρο του ενισχυτή, που είναι του 2014. HDMI 2.0, 4K@60Hz υποστηρίζει, αλλά δεν έχει HDR, ούτε e-arc. Οπότε θα βόλευε διπλό HDMI, που μάλλον δεν υπάρχει.

Μετά χάλασε και το bluray player, είπα να αγοράσω ένα UHD, αλλά δεν υπάρχει τίποτα. Βέβαια, το θέμα αυτό είναι υπέρ περίπλοκο στο pc, γιατί η ιντελ αφαίρεσε τα SGX extensions στην 11η γενιά.

Spoiler

Τα rips παίζουν μια χαρά, ποιος νοιάζεται για το DRM support. Τι το θες το HTPC, πάρε ένα shield pro και είσαι άρχοντας.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, Herald είπε

Αll core η single είναι αυτό?

ναι all core,βασικά μόνο με all core ασχολούμαι.....μέχρι 5,6ghz ποστάρει.......καλός ο μικρός!

41 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε

απαράδεκτη hero απλά

Επεξ/σία από BabisTs
  • Like 4
Δημοσ.
1 ώρα πριν, malakudi είπε
  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Τα rips παίζουν μια χαρά, ποιος νοιάζεται για το DRM support. Τι το θες το HTPC, πάρε ένα shield pro και είσαι άρχοντας.

Κάτι με εμποδίζει να δώσω 250 ευρώ για τόσο παρωχημένη τεχνολογία. 3GB ram, android 9, και HDMI 2.0b. Δεν είναι περιοριστικά αυτά τα κουτάκια;

Και επεξεργαστής που καταλαβαίνω έρχεται από το 2015...

22 ώρες πριν, Herald είπε

Βρες πρώτα ddr5 και μετα το συζηταμε. Δειλα δειλα εχουν αρχίσει να βγαινουν κιτακια στας ευρωπας με μια βδομάδα αναμονη, δοκίμασε την τυχη σου και μετα αγοραζεις και mobo. Μην καταληξεις σαν και μενα που εχω κλεισει 1 μηνα με cpu και mobo να με κοιτάνε 

Αν πω έχει το πλαίσιο ετοιμοπαράδοτες κορσαιρ, διαπράττω ύβρη;; 🙂

Δημοσ.
1 ώρα πριν, malakudi είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

Το shield μαμάει, αλλά πως θα βλέπει ταινίες ρε μάν από kodi? 

3 λεπτά πριν, petasis είπε

Αν πω έχει το πλαίσιο ετοιμοπαράδοτες κορσαιρ, διαπράττω ύβρη;; 🙂

Aπό μένα έχεις το ελεύθερο. Κακό σε σένα θα κάνεις :P 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε

Το shield απο οτι ξερω υποστηριζει σχεδον ολα τα add on απο Kodi δεν νομιζω οτι υπαρχει θεμα..

Ναί ρε αλλά δεν έχει αποθηκευτικό χώρο. Η εννοείς ότι θα το τρέχεις απλά σαν client? Εγώ εχώ το NAS και κάνω δουλειά, με σκέτο το shield τι θα κάνεις? 

Bασικά δεν έχω ιδέα πως δουλεύει το kodi, την έχω καταβρεί με την ευκολία του netflix :P 

Επεξ/σία από Herald
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε

Με expandable storage ρε περνει κανονικα και SD cards..

Spoiler

Ναι δεν το σκέφτηκα, πήγα και πήρα το NAS για να τρέχει το shield, και κατέληξα να δώσω παραπάνω για το nas από ότι κάνει το shield.  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...