Razor333 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Προσωπικά πάντως βλέπω MSI και βγάζω σπυράκια, θέλω να την ξυλώσω και να την πετάξω από το μπαλκόνι, τέτοιο beta testing δεν έχω ξανακάνει με mobo, έπρεπε να πάρω την strix a, η οποία πάλι είναι σαν ανάποδο γαμώτο με τα προφιλ αλουμινίου που έχει βάλει η asus και ο λόγος που δεν την πήρα εξαρχής. Βλέπω στο τέλος να τα πακετάρω και να αλλάζω αργότερα, τώρα καταλαβαίνω γιατί πολλοί είναι στην ουρά για ddr5, τα ddr4 mobo είναι να τα βάλεις φωτιά ή να μην έχεις και πολλές προσδοκίες. Αλλά πραγματικά τέτοιο πανηγύρι με άθλια beta bios δεν έχω ξαναδεί, να μου ποστάρει 4133 και όχι 4100/4000/3900, το άλλο bios να ποστάρει 3900/4000 αλλά όχι 4100/4133, το ένα bios να μην κάνει σωστό restarting, το άλλο μισή ώρα booting, το άλλο να μην κλείνει στο shutdown και να μένει ανοιχτό το pc, το άλλο να μην δουλεύει το clear cmos και να βγάζω μπαταρίες. Υπάρχει λόγος που δεν τολμάνε να τα βάλουν καν στο site και τα μοιράζουν στα forums σε beta testers. Τέλος τόσα χρόνια με asus έκανα τα προφιλ μου τα έσωσα σε ένα στικάκι, με αλλάγη bios εκτός ότι τα έβρισκα στην θέση τους, δούλευαν κιόλας, στην msi φυσικά και σε κάθε αλλαγή bios, όλα από την αρχή, γιατί και τα σβήνει και δεν φορτώνει από το στικάκι, όταν βλέπει άλλο bios. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Γιατί όμως να περνάς τα beta bios και όχι μόνο τα stable; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, Razor333 είπε Προσωπικά πάντως βλέπω MSI και βγάζω σπυράκια, θέλω να την ξυλώσω και να την πετάξω από το μπαλκόνι, τέτοιο beta testing δεν έχω ξανακάνει με mobo, έπρεπε να πάρω την strix a, η οποία πάλι είναι σαν ανάποδο γαμώτο με τα προφιλ αλουμινίου που έχει βάλει η asus και ο λόγος που δεν την πήρα εξαρχής. Το έχω γράψει πολλές φορές, η MSI καλή χρυσή, για τους πρώτους 6 μήνες όμως είναι μόνιμο beta testing. Δυστηχώς δεν με ακούσατε Tώρα αφού έφαγες τον γαίδαρο κάνε υπομονή, στο τέλος θα στρώσει, από την δική μου εμπειρία τουλάχιστον 10 λεπτά πριν, ioannis__ είπε Γιατί όμως να περνάς τα beta bios και όχι μόνο τα stable; Καλά και το stable μεγάλη κουβέντα. Δηλαδή stable είναι μεν, αλλά αμά οι μισές λειτουργίες στο bios δεν δουλεύουν να το βράσω. Επί 6 μήνες οτιδήποτε αφορούσε TVB / per core oc / oc by usage κλπα overclocking features της z490 ace μου απλά δεν δουλεύαν. Μιλάμε δεν άκουγε τίποτα, έβαζες εσύ settings έτσι αλλιώς και αλλιώτικα και αυτό έτρεχε stock @Razor333 Παίζεις με όλα τα timings καρφωτά? Αν όχι, πρέπει, βάλτα ΟΛΑ καρφωτά και κλείσε το fastboot. H χαζομάρα αυτή κάνει retrain stable settings σε κάθε boot και σου μαμάει το stability. Αλλιώς...υπομονή Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2021 από Herald 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor333 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 13 λεπτά πριν, ioannis__ είπε Γιατί όμως να περνάς τα beta bios και όχι μόνο τα stable; Ποια stable μάστορα για msi μιλάμε, το πρώτο και το μόνο που έχει στο site είναι να το βάλεις φωτιά. 7 λεπτά πριν, Herald είπε Το έχω γράψει πολλές φορές, η MSI καλή χρυσή, για τους πρώτους 6 μήνες όμως είναι μόνιμο beta testing. Δυστηχώς δεν με ακούσατε Tώρα αφού έφαγες τον γαίδαρο κάνε υπομονή, στο τέλος θα στρώσει, από την δική μου εμπειρία τουλάχιστον Καλά και το stable μεγάλη κουβέντα. Δηλαδή stable είναι μεν, αλλά αμά οι μισές λειτουργίες στο bios δεν δουλεύουν να το βράσω. Επί 6 μήνες οτιδήποτε αφορούσε TVB / per core oc / oc by usage κλπα overclocking features της z490 ace μου απλά δεν δουλεύαν. Μιλάμε δεν άκουγε τίποτα, έβαζες εσύ settings έτσι αλλιώς και αλλιώτικα και αυτό έτρεχε stock @Razor333 Παίζεις με όλα τα timings καρφωτά? Αν όχι, πρέπει, βάλτα ΟΛΑ καρφωτά και κλείσε το fastboot. H χαζομάρα αυτή κάνει retrain stable settings σε κάθε boot και σου μαμάει το stability. Αλλιώς...υπομονή Όχι όλα αλλά τα περισσότερα βασικά συν το rtl/trtl. Θα το δοκιμάσω, απλά με κούρασαν οι διαφοροποιήσεις από bios σε bios. Δεν έχω και πολύ υπομονή, μιας και την πήρα από Amazon μπορώ να την επιστρέψω και να πάρω την strix a-paisia. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Εγω έχω αλλαξει τροδοτικα κουτια ανεμιστηρες ψυκτρες. Σκεψου τωρα να σκάσει το κιτακι και να μην δουλεύει.. Θα φυγουν αγγελια ολα μαζι πακετο 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petasis Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Για πείτε, για HTPC ποια μητρική να κοιτάξω; Καταλαβαίνω ότι καλύτερα με DDR5; Και όχι MSI; 🙂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3DJIN Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 και που θα βρεις ddr5? καλυτερα ddr4,εκτος αν στησεις το 2023.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DEADLAZARUS Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, BabisTs είπε Έπιασε Ελλάδα ο μπέμπης...... Καλορίζικος, bro. Θα τον στρώσεις, δεν σε φοβάμαι💪.. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 43 λεπτά πριν, petasis είπε Για πείτε, για HTPC ποια μητρική να κοιτάξω; Καταλαβαίνω ότι καλύτερα με DDR5; Και όχι MSI; 🙂 Βρες πρώτα ddr5 και μετα το συζηταμε. Δειλα δειλα εχουν αρχίσει να βγαινουν κιτακια στας ευρωπας με μια βδομάδα αναμονη, δοκίμασε την τυχη σου και μετα αγοραζεις και mobo. Μην καταληξεις σαν και μενα που εχω κλεισει 1 μηνα με cpu και mobo να με κοιτάνε Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2021 από Herald 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Οποιος θελει μνημες computeruniverse εγγυηση και ετοιμοπαραδοτες,σοβαρο μαγαζι που οταν λεει εχω στοκ εχει, οχι σε 5 μερες και την αλλη εβδομαδα σαν κατι alternate κλπ.. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikpoth Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 https://www.computeruniverse.net/de/p/90849245 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, d4ydr33m3r είπε Υπερφυσικο τον κοβω... Για 650€ το σύνολο (mobo+cpu) ας είναι ότι θέλει..... φορμάτ ποιος κάνει είναι το ζήτημα......🤣 2 ώρες πριν, DEADLAZARUS είπε Καλορίζικος, bro. Θα τον στρώσεις, δεν σε φοβάμαι💪.. Ευχαριστώ bro.....Ούτως ή άλλως σε ένα εξάμηνο/οχταμηνο θα βγουν οι raptors......αστρωτος θα είναι ακόμα όταν πάρει δρόμο.🤣 5 ώρες πριν, akoinonitos είπε Με γειες! καλο λιωσιμο ! Thanks bro! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, petasis είπε Για πείτε, για HTPC ποια μητρική να κοιτάξω; Καταλαβαίνω ότι καλύτερα με DDR5; Και όχι MSI; 🙂 Η MSI MEG Z690I UNIFY αποτελεί μονόδρομο. Η Asus έχει κάτι περίεργα εξογκώματα, επίσης δε θα σε βολεύει εύκολα αν θες συγκεκριμένες ΑΙΟ ή αεροψυκτρες. Σε B660I δε ξέρω τι θα βγει. *Για HTPC θεωρώ ότι εννοείς ITX Form factor. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petasis Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 5 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Η MSI MEG Z690I UNIFY αποτελεί μονόδρομο. Η Asus έχει κάτι περίεργα εξογκώματα, επίσης δε θα σε βολεύει εύκολα αν θες συγκεκριμένες ΑΙΟ ή αεροψυκτρες. Σε B660I δε ξέρω τι θα βγει. *Για HTPC θεωρώ ότι εννοείς ITX Form factor. Έχω ένα παλιό κουτί, είναι τεράστιο: https://www.techpowerup.com/review/thermaltake-dh-101/5.html Θα ήθελα πολύ να υποστηρίζει και UHD bluray, αλλά κατάλαβα ότι στο ήθελα θα μείνω. Καλή υποστήριξη HDMI να έχει για την ενσωματωμμένη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, petasis είπε Έχω ένα παλιό κουτί, είναι τεράστιο: https://www.techpowerup.com/review/thermaltake-dh-101/5.html Θα ήθελα πολύ να υποστηρίζει και UHD bluray, αλλά κατάλαβα ότι στο ήθελα θα μείνω. Καλή υποστήριξη HDMI να έχει για την ενσωματωμμένη... Μήπως να κοιτάξεις κάτι πιο οικονομικο εκτός Alder lake? Για τι χρήση προορίζεται το μηχάνημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα