Προς το περιεχόμενο

Intel 12th Gen Core, Alder-Lake & Z690 (2021) [ LGA 1700 ]

7nisiotis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

6 λεπτά πριν, itanium είπε

Απόλυτα σταθερό για gaming και 3d mark, όχι ότι έδωσε κάτι παραπάνω φυσικά σε σκορ σε σχέση με το 5,3ghz που είναι daily

01.jpg.9224cb997ab83fc140a0863b7c85bc07.jpg

Δυνατος, αλλα πολυ χαμηλο ST. Δεν εχεις TBV +2? Το εχεις all core x54? Δοκιμασε τα 2 καλυτερα core x56-57, θα πας 900+

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

32 λεπτά πριν, itanium είπε

???

02.jpg

TVB = Thermal Boost Velocity, δλδ boostαρει τα core +1 η +2 μέχρι να πιάσουν μια θερμοκρασία. Οπότε έχεις έξτρα oc. Επίσης μπορείς να πας per core oc και να βάλεις τα 2 καλύτερα core x56.

Ανέβασε και το uncore τουλάχιστον στο x42-x43

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, itanium είπε

Π.χ.

01.jpg

02.jpg

Ναι τρέχεις αλλά σου ρίχνει τα ρολόγια λογικά θροτλαρει γιατί το cpu score είναι σχετικά μικρό για τα ρολόγια .. cinebench 23 βγάζεις από περιέργεια; 

Καλύτερα να παίξεις 5.2/4.1  με tvb +2 να μπουσταρει όταν έχει thermal headroom όπως κάνω εγώ. Εσύ  με την custom loop θα είσαι πολύ καλύτερα σε θερμοκρασίες απο εμενα και θα δινει ακομη περισσότερο αν ειναι και  καλο κομματι δοκίμασε το έτσι!

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε

Ναι τρέχεις αλλά σου ρίχνει τα ρολόγια λογικά θροτλαρει γιατί το cpu score είναι σχετικά μικρό για τα ρολόγια .. cinebench 23 βγάζεις από περιέργεια; 

Καλύτερα να παίξεις 5.2/4.1  με tvb +2 να μπουσταρει όταν έχει thermal headroom όπως κάνω εγώ

Μάλλον ασεταριστος σε ραμ tweak φαίνεται να είναι....εξού το χαμηλό cpuscore.....για xmp το βλέπω περισσότερο.....δεν νομίζω να throttlarei σε timespy

Επεξ/σία από BabisTs
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, BabisTs είπε

Μάλλον ασεταριστος σε ραμ tweak φαίνεται να είναι....εξού το χαμηλό cpuscore.....για xmp το βλέπω περισσότερο.....δεν νομίζω να throttlarei σε timespy

Kαι παλι λιγο χαμηλο μου φαινεται για τετοια ρολογια, μπορει και να ειναι κομματαρος ομως και να ειναι μονο οι μνημες! Για αυτο του ειπα τρεξε κανα cinebench να δουμε πως σκαλαρει.. 

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
  • Like 1

Τρεχει simulated 12400 το igorslab, εντυπωσιακα νουμερα, πανω απο 11900k σε ορισμενα games https://www.igorslab.de/en/upcoming-game-changer-in-the-middle-class-intel-core-i5-12400-in-gaming-tests-saving-without-e-cores/10/

• Like 1

2 ώρες πριν, BabisTs είπε

για xmp το βλέπω

Δεν το βλέπεις είναι σωστός

2 ώρες πριν, d4ydr33m3r είπε

τα ρολόγια λογικά θροτλαρει γιατί το cpu score

Στο msi afterburner η θερμοκρασία την ώρα που τρέχει το cpu bench του timespy πηγαίνει στους 66 βαθμούς περίπου

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...