Herald Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 5 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Μπορεί να benchari κάρτες με zen 2 και διάφορα τέτοια κουλά, αλλά 41 games benchmarked 😮 Ο τύπος είναι ψυχοπαθής, χαρά στο κουράγιο του, 2 configuration * 3 αναλύσεις * 41 games * 3 runs το καθένα. Παίζει να τον πήρε βδομάδα όλο αυτό 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, Herald είπε Μπορεί να benchari κάρτες με zen 2 και διάφορα τέτοια κουλά, αλλά 41 games benchmarked 😮 Ο τύπος είναι ψυχοπαθής, χαρά στο κουράγιο του, 2 configuration * 3 αναλύσεις * 41 games * 3 runs το καθένα. Παίζει να τον πήρε βδομάδα όλο αυτό Αν είναι main job του το YT τότε εντάξει. Βέβαια δεν ξέρω τις λεπτομέρειες του monetization του YT και αν με τα views που έχει μπορεί να ζει μόνο από αυτό.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick0lis Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 49 λεπτά πριν, BabisTs είπε Ταχυδρομος στο φαρμακείο απευθείας Φαρμακοποιός είσαι Μπάμπη ; 2 ώρες πριν, ioannis__ είπε Όταν σου ζητήσω να πληρώσεις εσύ τότε να μου πεις.. Δεν το είπε ειρωνικά, όλοι μια γνώμη λέμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, nick0lis είπε Φαρμακοποιός είσαι Μπάμπη ; Βοηθός 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Τότε σίγουρα θα ρθει για το νέο έτος. Μέσα Ιανουαρίου. Μέχρι να πατήσει Ελλάδα, Αθήνα, Κέρκυρα. Να μου έρθει και ειδοποίηση... Εκτος απροόπτου σε μια εβδομάδα θα ειναι στα χερια σου, τοσο εκανε απο την στιγμή που έλαβα την ειδοποίηση απο την arctic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, morehp είπε Εκτος απροόπτου σε μια εβδομάδα θα ειναι στα χερια σου, τοσο εκανε απο την στιγμή που έλαβα την ειδοποίηση απο την arctic 🤞 Για να δούμε... Αν μην τι άλλο θέλω με ανυπομονησία να παίξω και Halo Infinite ( είδα την εισαγωγή και μου φάνηκε ότι το παιχνίδι παίζει να είναι πολύ καλό! / έχω να ασχοληθώ με τα Halo κοντά 10 χρόνια από εποχές αείμνηστης BUNGIE ) Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2021 από 7nisiotis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlexandrosKle Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Βίντεο από τον γίγαντα με το Mo-Ra σε Far Cry 6. 144 avg/132 min fps σε 1440p ultra ο τρελός! (12900k) Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2021 από AlexandrosKle 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Εχει κανει πολυ πιο σημαντικα πραγματα απο αυτο Αυτο ειναι το δικο μου π.χ ε δεν το λες και τρομερο το σκορ του για τα ρολογια του.. https://streamable.com/puu7dn 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlexandrosKle Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε Εχει κανει πολυ πιο σημαντικα πραγματα απο αυτο Αυτο ειναι το δικο μου π.χ ε δεν το λες και τρομερο το σκορ του για τα ρολογια του.. https://streamable.com/puu7dn Τούμπανος και εσύ! Πάντως θα χάνει και κάτι λίγα από το recording εκείνος, είδα το αναφέρει σε κάποιο σχόλιο στο προηγούμενό του βίντεο. Γι' αυτό τα παλιά του τα τράβαγε με το κινητό. Spoiler 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ε κατι θα πεφτει αλλα και παλι.. 1440p ειναι ουτως ή αλλως γινεσαι πιο gpu limited anyway so.. Ειναι οντως εντυπωσιακο ομως οτι μπορεις ουσιαστικα να παιζεις πανω απο 120fps σε 1440p και να ακουμπας 144Hz μονιτορ.. Ειναι τουμπανος ο ALD για gaming Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2021 από d4ydr33m3r 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, AlexandrosKle είπε Τούμπανος και εσύ! Πάντως θα χάνει και κάτι λίγα από το recording εκείνος, Απόκρυψη περιεχομένων Παίζει να χάνει και 2-3fps max........έλα ο πελάτης........άλογο τον έκανε ο day............πάνω από μια συχνότητα και πάνω δεν γίνονται scaling τα fps στα games.....μέχρι το sweet spot ανεβάζουν καλά ......το ξέρουν καλά οι ιντελαδες αυτό....... 1 ώρα πριν, d4ydr33m3r είπε Ε κατι θα πεφτει αλλα και παλι.. 1440p ειναι ουτως ή αλλως γινεσαι πιο gpu limited anyway so.. Ειναι οντως εντυπωσιακο ομως οτι μπορεις ουσιαστικα να παιζεις πανω απο 120fps σε 1440p και να ακουμπας 144Hz μονιτορ.. Ειναι τουμπανος ο ALD για gaming Ότι πρέπει bro......έδωσε καλά η ιντελα επιτέλους.....1440p και 144hz σφυροκοπαει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, BabisTs είπε Παίζει να χάνει και 2-3fps max........έλα ο πελάτης........άλογο τον έκανε ο day............πάνω από μια συχνότητα και πάνω δεν γίνονται scaling τα fps στα games.....μέχρι το sweet spot ανεβάζουν καλά ......το ξέρουν καλά οι ιντελαδες αυτό....... Ότι πρέπει bro......έδωσε καλά η ιντελα επιτέλους.....1440p και 144hz σφυροκοπαει Ετσι ακριβως.. Ισχυει.. Αφου ξερεις ρε φιλος ... Ναι ειδικα για 1440p ειναι αβιαστα μεγαλο τουμπανο ο ALD επιβεβαιωνω και θα το διαπιστωσεις.. Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2021 από d4ydr33m3r 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, d4ydr33m3r είπε Ετσι ακριβως.. Ισχυει.. Αφου ξερεις ρε φιλος ... Ναι ειδικα για 1440p ειναι αβιαστα μεγαλο τουμπανο ο ALD επιβεβαιωνω και θα το διαπιστωσεις.. Το διαπιστώνω ...το διαπιστώνω... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 8 λεπτά πριν, BabisTs είπε Το διαπιστώνω ...το διαπιστώνω... εστησες? με γειες! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 19 λεπτά πριν, akoinonitos είπε εστησες? με γειες! Ευχαριστώ Χρήστο , αλλά δεν το είδα σε μένα......Το διαπίστωσα σε ένα rig ενός γνωστου....δεν έστησα ακόμα εγώ.....👍 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα