Προς το περιεχόμενο

Intel 12th Gen Core, Alder-Lake & Z690 (2021) [ LGA 1700 ]

7nisiotis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

5 ώρες πριν, 7nisiotis είπε

Μπορεί να benchari κάρτες με zen 2 και διάφορα τέτοια κουλά, αλλά 41 games benchmarked 😮 

Ο τύπος είναι ψυχοπαθής, χαρά στο κουράγιο του, 2 configuration * 3 αναλύσεις * 41 games * 3 runs το καθένα. Παίζει να τον πήρε βδομάδα όλο αυτό

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

5 λεπτά πριν, Herald είπε

Μπορεί να benchari κάρτες με zen 2 και διάφορα τέτοια κουλά, αλλά 41 games benchmarked 😮 

Ο τύπος είναι ψυχοπαθής, χαρά στο κουράγιο του, 2 configuration * 3 αναλύσεις * 41 games * 3 runs το καθένα. Παίζει να τον πήρε βδομάδα όλο αυτό

Αν είναι main job του το YT τότε εντάξει. Βέβαια δεν ξέρω τις λεπτομέρειες του monetization του YT και αν με τα views που έχει μπορεί να ζει μόνο από αυτό..

49 λεπτά πριν, BabisTs είπε

Ταχυδρομος στο φαρμακείο απευθείας

Φαρμακοποιός είσαι Μπάμπη ;

2 ώρες πριν, ioannis__ είπε

Όταν σου ζητήσω να πληρώσεις εσύ τότε να μου πεις..

Δεν το είπε ειρωνικά, όλοι μια γνώμη λέμε.

3 ώρες πριν, 7nisiotis είπε

Τότε σίγουρα θα ρθει για το νέο έτος. Μέσα Ιανουαρίου. 

Μέχρι να πατήσει Ελλάδα, Αθήνα, Κέρκυρα. Να μου έρθει και ειδοποίηση...

Εκτος απροόπτου σε μια εβδομάδα θα ειναι στα χερια σου, τοσο εκανε απο την στιγμή που έλαβα την ειδοποίηση απο την arctic

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, morehp είπε

Εκτος απροόπτου σε μια εβδομάδα θα ειναι στα χερια σου, τοσο εκανε απο την στιγμή που έλαβα την ειδοποίηση απο την arctic

🤞 Για να δούμε... 

Αν μην τι άλλο θέλω με ανυπομονησία να παίξω και Halo Infinite ( είδα την εισαγωγή και μου φάνηκε ότι το παιχνίδι παίζει να είναι πολύ καλό! / έχω να ασχοληθώ με τα Halo κοντά 10 χρόνια από εποχές αείμνηστης BUNGIE )

Επεξ/σία από 7nisiotis

Εχει κανει πολυ πιο σημαντικα πραγματα απο αυτο :D

Αυτο ειναι το δικο μου π.χ ε δεν το λες και τρομερο το σκορ του για τα ρολογια του..

https://streamable.com/puu7dn

FC_Ultra_1440p.jpg

• Like 2

2 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε

Εχει κανει πολυ πιο σημαντικα πραγματα απο αυτο :D

Αυτο ειναι το δικο μου π.χ ε δεν το λες και τρομερο το σκορ του για τα ρολογια του..

https://streamable.com/puu7dn

FC_Ultra_1440p.jpg

Τούμπανος και εσύ! Πάντως θα χάνει και κάτι λίγα από το recording εκείνος, είδα το αναφέρει σε κάποιο σχόλιο στο προηγούμενό του βίντεο. Γι' αυτό τα παλιά του τα τράβαγε με το κινητό.

Spoiler

record.jpg.ceca3a793ce8d901d3f0063ebae3fc86.jpg

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ε κατι θα πεφτει αλλα και παλι.. 1440p ειναι ουτως ή αλλως γινεσαι πιο gpu limited anyway so.. 

Ειναι οντως εντυπωσιακο ομως οτι μπορεις ουσιαστικα να παιζεις πανω απο 120fps σε 1440p και να ακουμπας 144Hz μονιτορ.. 

Ειναι τουμπανος ο ALD για gaming

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
  • Like 2

1 ώρα πριν, AlexandrosKle είπε

Τούμπανος και εσύ! Πάντως θα χάνει και κάτι λίγα από το recording εκείνος,

Απόκρυψη περιεχομένων

record.jpg.ceca3a793ce8d901d3f0063ebae3fc86.jpg

Παίζει να χάνει και 2-3fps max........έλα ο πελάτης........άλογο τον έκανε ο day......B)......πάνω από μια συχνότητα και πάνω δεν γίνονται scaling τα fps στα games.....μέχρι το sweet spot ανεβάζουν καλά ......το ξέρουν καλά οι ιντελαδες αυτό.......

1 ώρα πριν, d4ydr33m3r είπε

Ε κατι θα πεφτει αλλα και παλι.. 1440p ειναι ουτως ή αλλως γινεσαι πιο gpu limited anyway so.. 

Ειναι οντως εντυπωσιακο ομως οτι μπορεις ουσιαστικα να παιζεις πανω απο 120fps σε 1440p και να ακουμπας 144Hz μονιτορ.. 

Ειναι τουμπανος ο ALD για gaming

Ότι πρέπει bro......έδωσε καλά η ιντελα επιτέλους.....1440p και 144hz σφυροκοπαει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, BabisTs είπε

Παίζει να χάνει και 2-3fps max........έλα ο πελάτης........άλογο τον έκανε ο day......B)......πάνω από μια συχνότητα και πάνω δεν γίνονται scaling τα fps στα games.....μέχρι το sweet spot ανεβάζουν καλά ......το ξέρουν καλά οι ιντελαδες αυτό.......

Ότι πρέπει bro......έδωσε καλά η ιντελα επιτέλους.....1440p και 144hz σφυροκοπαει

Ετσι ακριβως.. Ισχυει.. Αφου ξερεις ρε φιλος ... ;)

Ναι ειδικα για 1440p ειναι αβιαστα μεγαλο τουμπανο ο ALD επιβεβαιωνω και θα το διαπιστωσεις.. 

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
  • Like 1

1 ώρα πριν, d4ydr33m3r είπε

Ετσι ακριβως.. Ισχυει.. Αφου ξερεις ρε φιλος ... ;)

Ναι ειδικα για 1440p ειναι αβιαστα μεγαλο τουμπανο ο ALD επιβεβαιωνω και θα το διαπιστωσεις.. 

Το διαπιστώνω ...το διαπιστώνω...B)

• Like 2

19 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

εστησες? με γειες!

Ευχαριστώ Χρήστο , αλλά δεν το είδα σε μένα......Το διαπίστωσα σε ένα rig ενός γνωστου....δεν έστησα ακόμα εγώ.....👍

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...