Razor333 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, 7nisiotis είπε Random τυχαίο όνομα nubisoft.. Να ναι καλα να πουλάνε cpu και μνήμες τα παιδιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 GIGABYTE Z690I A Ultra DDR4 [ ITX ] https://www.amazon.de/gp/aw/d/B09LDD4PW7/r @372.40€ #Amazon.de Site κατασκευαστή: https://www.gigabyte.com/Motherboard/Z690I-AORUS-ULTRA-DDR4-rev-10#kf Στα χαρτιά, όπως την είδα φαίνεται ισχυρή για την κατηγορία στην οποία ανήκει αλλά δεν μπορώ να τη προτείνω καθώς δεν έχω δοκιμάσει προσωπικά GB μητρικές. Πολλά ακούγονται, προτείνω αυστηρά κάντε μια έρευνα πριν καταλήξετε. *Στην άνωθεν τιμή έχω συμπεριλάβει ΦΠΑ + μεταφορικά αποστολής με την απλή μέθοδο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikpoth Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, 7nisiotis είπε GIGABYTE Z690I A Ultra DDR4 [ ITX ] https://www.amazon.de/gp/aw/d/B09LDD4PW7/r @372.40€ #Amazon.de Site κατασκευαστή: https://www.gigabyte.com/Motherboard/Z690I-AORUS-ULTRA-DDR4-rev-10#kf Στα χαρτιά, όπως την είδα φαίνεται ισχυρή για την κατηγορία στην οποία ανήκει αλλά δεν μπορώ να τη προτείνω καθώς δεν έχω δοκιμάσει προσωπικά GB μητρικές. Πολλά ακούγονται, προτείνω αυστηρά κάντε μια έρευνα πριν καταλήξετε. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 5 ώρες πριν, Aten-Ra είπε Ε και ??? αφού ο 5600Χ μπορεί άνετα να πάρει και διπλάσια επιδόσεων κάρτα από την 2060 που έχεις, το να δώσεις σήμερα άλλα 200-250 ευρώ για να πάρεις AL χωρίς να έχεις καλύτερη κάρτα από την 2060 είναι πεταμένα λεφτά για Gaming. Ε ναι δεν είναι λόγω ανάγκης. Από λεφτά που περισσεύουν είναι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick0lis Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 17 λεπτά πριν, ioannis__ είπε Ε ναι δεν είναι λόγω ανάγκης. Από λεφτά που περισσεύουν είναι.. Μην βιαστείς περίμενε τους 3D Ryzen και πράξε το καλύτερο στα γούστα σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 33 λεπτά πριν, ioannis__ είπε Ε ναι δεν είναι λόγω ανάγκης. Από λεφτά που περισσεύουν είναι.. Dlss έχεις, rtx έχεις, αντί να πάρεις μια οθόνη κάθεσαι και πετάς λεφτά σε ανούσιες αναβαθμίσεις 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Ωχ, πάμε από το νέο έτος το στήσιμο... Με Ταχυδρομείο έρχεται Ελλάδα αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 10 λεπτά πριν, leros2004 είπε Dlss έχεις, rtx έχεις, αντί να πάρεις μια οθόνη κάθεσαι και πετάς λεφτά σε ανούσιες αναβαθμίσεις Όταν σου ζητήσω να πληρώσεις εσύ τότε να μου πεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 28 λεπτά πριν, ioannis__ είπε Όταν σου ζητήσω να πληρώσεις εσύ τότε να μου πεις.. Από τη μία γράφεις σου περισσεύουν και δεν θα μου ζητήσεις και δανεικά αλλά από την άλλη σε έχει πιάσει κρύος ιδρώτας για την αξία του 5600 ? (Που ανάθεμα αν υποτιμηθεί κάνα 50αρικο...) Εμ μόνοι σας τα γράφετε , εμ παρεξηγείστε και από πάνω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 40 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Ωχ, πάμε από το νέο έτος το στήσιμο... Με Ταχυδρομείο έρχεται Ελλάδα αυτό; Ναι με απλό ταχυδρομείο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 6 λεπτά πριν, morehp είπε Ναι με απλό ταχυδρομείο Τότε σίγουρα θα ρθει για το νέο έτος. Μέσα Ιανουαρίου. Μέχρι να πατήσει Ελλάδα, Αθήνα, Κέρκυρα. Να μου έρθει και ειδοποίηση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 21 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Τότε σίγουρα θα ρθει για το νέο έτος. Μέσα Ιανουαρίου. Μέχρι να πατήσει Ελλάδα, Αθήνα, Κέρκυρα. Να μου έρθει και ειδοποίηση... Την πέμπτη εργάσιμη το είχα στα χέρια μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, BabisTs είπε Την πέμπτη εργάσιμη το είχα στα χέρια μου Στο έφερε ταχυδρόμος σπίτι ή ήρθε ειδοποίηση στο κινητό / ή άφησε χαρτάκι Μπάμπη μήπως θυμάσαι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, 7nisiotis είπε Στο έφερε ταχυδρόμος σπίτι ή ήρθε ειδοποίηση στο κινητό / ή άφησε χαρτάκι Μπάμπη μήπως θυμάσαι; Ταχυδρομος στο φαρμακείο απευθείας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, ioannis__ είπε Ε ναι δεν είναι λόγω ανάγκης. Από λεφτά που περισσεύουν είναι.. Καλύτερα πάρε ένα Monitor η πούλησε την 2060 και βαλε άλλα 250-300 και πάρε καινούργια κάρτα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα